Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСамо разликата е в спасяването на двете банки
Коментар
-
Имам идея защо цената се натиска , но тя граничи с теорията на конспирациите , но пък намирам и логика в нея.Мисля че мажоритарите си натискат цената за да не са в първите 5 които са под постоянен мониторинг от ЕЦБ ( просто се нуждаят от време за да оправят някои показатели които не са в нужните рамки ).Ако използват този начин да не са под светлината на прожектора значи имат идея да се справят за кратък перид от време , защото ако ги усети някой голям тогава ще излезне въпроса дали да се появят под прожектора и да се види това което не искат да се види или да се разделят с доста акции (зависи кое е от първостепенно значение) . Другия въпрос е дали по нашите ширини има някой с мангизи който и е готов да рискува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеБанката е супер.... кво се правите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
тук цената трябва е около 30 стинки справки банка Sabadell
ПИБ-а е аналогична за България, а маркет капа й е 120 милиона евро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не си в България и една част от нещата не са ти ясни - приятелски го казвам. Левът е несъкрушим при сегашните условия на Валутен борд - питай Данске по въпроса - те се пробваха и повече никой не посмя да опита
Коментар
-
ПИБ официално е спасявана само веднъж - половината банки в европа са спасявани за същия период. Неофициалното си е неофициално За атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?
П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
При една комисия да разследва ББР тук лева е бита карта )))Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
И коя ще е тази комисия като всичко стана под “благосклонния” поглед на ЕЦБ! Ние ги питахме може ли, те ни казаха да действаме!
Коментар
-
При една комисия да разследва ББР тук лева е бита карта )))
- 1 like
Коментар
-
ПИБ официално е спасявана само веднъж - половината банки в европа са спасявани за същия период. Неофициалното си е неофициално За атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?
П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акции
Коментар
Коментар