IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Аз имам и никак не съм напред, ама такова безогледно хранене на банката, че видите ли била три пъти спасявана, почва да дразни вече. Разбирам да не се твърди едно и също нещо през 2 поста и да е обективно като се обърне внимание и на реалната ситуация, ама леко се прекалява. Междудругото за пръв път пиша по темата, обикновено се въздържам именно защото имам акции.
    Ми не знам защо ти се виждат необективни мненията като реално още първия път (когато Станишев наля пари в банката) си беше за одържавяване. Тогава нямаше "атаки" и тегления. Просто Цеко и Меко изхарчиха кинтите. И да, и други банки по света са имали ликвидни проблеми, но като се налага да им се дават пари, обикновено е срещу дял. Тук, на два пъти ги отърваваха "безплатно", а последния път беше грозно изнудване. Чак 8 лева бяха поискали.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Само разликата е в спасяването на двете банки
      И в испанската банка ли си изтеглиха парите 20 % от депозантите?

Коментар

• Имам идея защо цената се натиска , но тя граничи с теорията на конспирациите , но пък намирам и логика в нея.Мисля че мажоритарите си натискат цената за да не са в първите 5 които са под постоянен мониторинг от ЕЦБ ( просто се нуждаят от време за да оправят някои показатели които не са в нужните рамки ).Ако използват този начин да не са под светлината на прожектора значи имат идея да се справят за кратък перид от време , защото ако ги усети някой голям тогава ще излезне въпроса дали да се появят под прожектора и да се види това което не искат да се види или да се разделят с доста акции (зависи кое е от първостепенно значение) . Другия въпрос е дали по нашите ширини има някой с мангизи който и е готов да рискува.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
          Банката е супер.... кво се правите....
          Е колко да е супер по супер от ЦКБ ми кат е супер що ви я набутаха на 5 кинта

Коментар

• Само разликата е в спасяването на двете банки

Коментар

• Банката е супер.... кво се правите....

Коментар

тук цената трябва е около 30 стинки справки банка Sabadell

Банко Сабадел си е толкова 0.67€! Гледам, че е петатата по големина банка в Испания и маркет капа гони 4 милиарда евро (3.78);

ПИБ-а е аналогична за България, а маркет капа й е 120 милиона евро!

Коментар

• Аз не разбирам та някой ще ми обясни ли разликата между ЦКБ и тук ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не си в България и една част от нещата не са ти ясни - приятелски го казвам. Левът е несъкрушим при сегашните условия на Валутен борд - питай Данске по въпроса - те се пробваха и повече никой не посмя да опита
                    колегата предполагам искаше да каже "лева" като цена на артията

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев

Това е друга бира, както и другите разни замазани неща + непрозрачния мениджмънт - то затова и цената е такава
                      тук цената трябва е около 30 стинки справки банка Sabadell

Коментар

ПИБ официално е спасявана само веднъж - половината банки в европа са спасявани за същия период. Неофициалното си е неофициално За атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?

П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акции
                        И за мен да наливаш пари в молдовска банка е все едно да държиш злато в сейф в Дивия запад! Малко е фифти фифти работата. И тука си прав, че ако беше много читава работата отдавна щяха да са я глътнали я румънци, я руснаци, а не някакъв чичо!

Коментар

При една комисия да разследва ББР тук лева е бита карта )))
                          Не си в България и една част от нещата не са ти ясни - приятелски го казвам. Левът е несъкрушим при сегашните условия на Валутен борд - питай Данске по въпроса - те се пробваха и повече никой не посмя да опита
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

И коя ще е тази комисия като всичко стана под “благосклонния” поглед на ЕЦБ! Ние ги питахме може ли, те ни казаха да действаме!
                            Споко един по един ще почнат да си спасяват кожата))

Коментар

При една комисия да разследва ББР тук лева е бита карта )))
                              И коя ще е тази комисия като всичко стана под “благосклонния” поглед на ЕЦБ! Ние ги питахме може ли, те ни казаха да действаме!

Коментар

ПИБ официално е спасявана само веднъж - половината банки в европа са спасявани за същия период. Неофициалното си е неофициално За атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?

П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акции
                                Аз имам и никак не съм напред, ама такова безогледно хранене на банката, че видите ли била три пъти спасявана, почва да дразни вече. Разбирам да не се твърди едно и също нещо през 2 поста и да е обективно като се обърне внимание и на реалната ситуация, ама леко се прекалява. Междудругото за пръв път пиша по темата, обикновено се въздържам именно защото имам акции.

Коментар

Working...
                                X