If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно! Сегашните мажовци защо не кешират труда си и да си гледат спокойно старините, да се радват на внуци, яхти и пр. Без да си в прожекторите на журналисти, миноритари, чиновници, Шиши-та.. ненужен стрес
Те са си извадили парите отдавна ,т.е тя им е подарък )
Цяло чудо е, че вече втори ден се задържа на и над 1.80. Самосвалът скоро ще се разтовари. Може би и под 1.50.
Незнам при тези подобряващи се резултати колко лоша новина трябва да излезе, за да се докара до под 1.5. За мен това е вариант с под 5% вероятност. Обратно - потенциалът за сериозен ръст от настоящите нива тук е огромен!
Печалбата, ако икономически вървим добре, само ще се увеличава. Тук проблемите основно са от друго естество, иначе банката, въпреки мажовците и скелетите в гардероба, е много подценена от пазара. Тук си е класически high risk - high reward. А сега и с последните резултати мисля, че няма да мине много време преди да запролетим на поне 2.5.
И все пак, въпреки тези проблеми, напоследък поизчистиха портфейла. Вероятно има още, ест, но предполагам ще стане малко по малко.
Ако ли не, алтернативата я знаем. Ovo je standard.
Edit: Ама тогава не мисля, че само тази банка ще ни е проблема.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Нещо ми подсказва, че на тази позиция не й трябва нищо друго освен още 1-2 силни Q-та, за да повярват инвеститорите, че високата печалба не е еднократна.
Печалбата, ако икономически вървим добре, само ще се увеличава. Тук проблемите основно са от друго естество, иначе банката, въпреки мажовците и скелетите в гардероба, е много подценена от пазара. Тук си е класически high risk - high reward. А сега и с последните резултати мисля, че няма да мине много време преди да запролетим на поне 2.5.
Точно! Сегашните мажовци защо не кешират труда си и да си гледат спокойно старините, да се радват на внуци, яхти и пр. Без да си в прожекторите на журналисти, миноритари, чиновници, Шиши-та.. ненужен стрес
Не могат когато влезеш в играта не може така да излезеш!
на тази позиция и трябва продажба, няма кой да им повярва на тези... имам предвид продажба на банката.
не е препоръка
ВСЯКА СУТРИН НА АУКЦИОНА НЯКОЙ УМНИК ИМ ОБИРА ЕВТИНИТЕ АКЦИИ
ПОСЛЕ СЕ ОСЛУШВА.ДО ДРУГИЯ ДЕН.ДА СЕ НАСАБИРАТ ОЩЕ ГЪЛЪБЧЕТА.
УТРЕ СУТРИН КАТО КУПИ ПАК 15К.ЦЕНАТА ЩЕ Е КЪМ 2ЛВ.
Нещо ми подсказва, че на тази позиция не й трябва нищо друго освен още 1-2 силни Q-та, за да повярват инвеститорите, че високата печалба не е еднократна.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар