Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Много напрежение, много нещо. Сега дали няма потенциал все пак пред тази акция? Да не забравяме, че държавата е акционер. Да не забравяме и резултатите от изборите. И че ако направят правителство, тия хора като че да имат мозък в главата.
Аз не заемам страна, а просто имам от тази позиция. И питам, за да се ориентирам.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пак ли не се сещаш сам!?
Тогава се очакваше сделка! Само ти ли не си чул!? Пак ли от яхта са звъняли на всички, а теб са те пропуснали!?
Едно си гурйчо знае, едно си бае...
Май колкото и жокери да ти дава човек, ти си си кон с капаци.. Еми плувай както си знаеш тогава..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пак ли не се сещаш сам!?
Тогава се очакваше сделка! Само ти ли не си чул!? Пак ли от яхта са звъняли на всички, а теб са те пропуснали!?
Май колкото и жокери да ти дава човек, ти си си кон с капаци.. Еми плувай както си знаеш тогава..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБатя, Георгиус го имаше и преди 5 години, но това не попречи цената да иде на 6+ лева, нали?....!
Май колкото и жокери да ти дава човек, ти си си кон с капаци.. Еми плувай както си знаеш тогава..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБатя, Георгиус го имаше и преди 5 години, но това не попречи цената да иде на 6+ лева, нали? Какво се промени оттогава? Че аз виждам само положителни новини:
- минаха още един стрес тест, при това по критерии на ЕЦБ, а не на БНБ,
- държавата влезе като миноритар,
- чистят постоянно скелети от гардероба,
- печалбата им е супер (оперативната),
- отлично са позиционирани в сегмента, в който се печели най-много - картите, и т.н.
Сравни сега с чичанбанк отпреди 5 години:
- отнет лиценз за пране на пари,
- търг за продажбата им (два или три пъти, че не помня), на който се явява само един кандидат и то такъв, който е с 0 банков опит
- никакви стрес тестове, през които да са минали
- умряла държава, с 0 перспектива за евроинтеграция
- дадоха дивидент веднъж
Като сравня 1 (фибанкасъту) и 2 (чичанбанк), виждам поне 4 показателя, по които фибанкасъ бие категорично и само 1, по който чичанбанк бие - дивидентът, който е с история от точно веднъж. Е, разбира се, не се забравя седянката на коленце на чичикака, която има еквивалент само и единствено в туитовете на един годподин, за когото сега трябва да се говори или добро, или нищо. Отново да подчертая, че отношението ми към фибанкасъ е абсолютно непроменено от 2008!
MДДАААА, ПАЗАРА ИЗНАСЯ ЛЕКЦИЯ ЗА грую груев;-
1 200 8.080 1 300 8.060 3 1 151 8.040 1 10 000 8.020 8 18 596 8.000 6 26 000 7.980 3 600 7.960 4 1 300 7.940 2 642 7.920 6 1 206 7.900
59 995 акции; средна цена 7.9918.120 550 2 8.140 973 4 8.160 850 3 8.180 415 3 8.200 423 3 8.220 350 2 8.240 650 3 8.260 850 3 8.280 920 4 8.300 550 4
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБатя, Георгиус го имаше и преди 5 години, но това не попречи цената да иде на 6+ лева, нали? Какво се промени оттогава? Че аз виждам само положителни новини:
- отлично са позиционирани в сегмента, в който се печели най-много - картите, и т.н.
- търг за продажбата им (два или три пъти, че не помня), на който се явява само един кандидат и то такъв, който е с 0 банков опит
- дадоха дивидент веднъж
Като сравня 1 (фибанкасъту) и 2 (чичанбанк), виждам поне 4 показателя, по които фибанкасъ бие категорично и само 1, по който чичанбанк бие - дивидентът, който е с история от точно веднъж. Е, разбира се, не се забравя седянката на коленце на чичикака, която има еквивалент само и единствено в туитовете на един годподин, за когото сега трябва да се говори или добро, или нищо. Отново да подчертая, че отношението ми към фибанкасъ е абсолютно непроменено от 2008!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Батя, Георгиус го имаше и преди 5 години, но това не попречи цената да иде на 6+ лева, нали? Какво се промени оттогава? Че аз виждам само положителни новини:
- дадоха дивидент веднъж
Като сравня 1 (фибанкасъту) и 2 (чичанбанк), виждам поне 4 показателя, по които фибанкасъ бие категорично и само 1, по който чичанбанк бие - дивидентът, който е с история от точно веднъж. Е, разбира се, не се забравя седянката на коленце на чичикака, която има еквивалент само и единствено в туитовете на един годподин, за когото сега трябва да се говори или добро, или нищо. Отново да подчертая, че отношението ми към фибанкасъ е абсолютно непроменено от 2008!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Това се казва да си тъп, но упорит!!!
Има как, нали вече година и нещо пазара ти показва че има как и раликата ще става все по-голяма, колкото и да пискаш! Това че отказваш да видиш очевидни неща си е лично твой проблем!
Пак ще ти дам жокер.. там си нямат Гергеус, за разлика от тук... а когато имаш Гергеус и си му дал кредити колкото ти е собствения капитал... Хайде останалото да си го навържеш сам, а!? И ученик 3-ти клас би се справил!
добре че има такива като него и ще трима-четерима - за да се ОРИЕНТИРАМЕ по правилно какво да купим какво да продадем!
пп.НЕ Е ПРЕПОРЪКА
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
.. няма как чичанбанк в мегокомуноидната и етнически разкъсана Молдова да се търгува на нивата на следена от ЕЦБ и преминала два стрес теста банка в държава-членка на ЕС, а скоро и на ЕЗ, която на всичкото отгоре е с 5 пъти повече активи
Има как, нали вече година и нещо пазара ти показва че има как и раликата ще става все по-голяма, колкото и да пискаш! Това че отказваш да видиш очевидни неща си е лично твой проблем!
Пак ще ти дам жокер.. там си нямат Гергеус, за разлика от тук... а когато имаш Гергеус и си му дал кредити колкото ти е собствения капитал... Хайде останалото да си го навържеш сам, а!? И ученик 3-ти клас би се справил!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Дълбоко се съмнявам в този сценарии. Цеко беше дружка на ББ и това автоматично го прави на враг на Радев. Като се има в предвид, че ПП е проект на Радев не предвиждам добри времена за тази акция.
П.С. Личното ми мнение за банкате непроменено от 2008 насам, но това не ми пречи да гледам реално на нещата - няма как чичанбанк в мегокомуноидната и етнически разкъсана Молдова да се търгува на нивата на следена от ЕЦБ и преминала два стрес теста банка в държава-членка на ЕС, а скоро и на ЕЗ, която на всичкото отгоре е с 5 пъти повече активиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеПреди това го сприятеляваха с Орешарски, Станишев, преди това ис други. Няма вечни приятелства, има вечни интереси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Дълбоко се съмнявам в този сценарии. Цеко беше дружка на ББ и това автоматично го прави на враг на Радев. Като се има в предвид, че ПП е проект на Радев не предвиждам добри времена за тази акция.Last edited by balarev; 16.11.2021, 10:40. Причина: Преди това го сприятеляваха с Орешарски, Станишев, преди това ис други. Няма вечни приятелства, има вечни интереси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Не е нужно да продават. По - скоро някоя незнайна организация трябва да почне да купува редовно, в нужните обеми/на БФБ и с малко става/, така щото да се вдигне цената на акциите на ПИБ АД. На първо време 3, после 4 и накрая 5 лева. Банката си остава там където е, ББР е на нула, когато си покрил такава загуба си е огромна печалба, Кирчо ще обиколи всички телевизии и ще обясни как са оправили ББР, а и ние малките мишлета ще изкараме по некой лев. И Вълците сити и Промяната доволна...
- 1 like
Коментар
Коментар