Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
за сетен път ще ме бан-нат, но накрая ще ми писне и ще почна да пиша по разните инстанции да го закрият този форум- Не може някой самоволно да решава какво е приемливо !!! (не e нито спам, реклама, груб тон.) Венсеремос!
ПП. ще си напиша една жалбичка, ще я изпратя на 10-на места и ще има тези да пишат, ама многоLast edited by petyob; 11.12.2021, 21:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако някой тук е таял надежди за дивидент-
Капитал
Калин Христов традиционно използва форума не просто да направи обзор на макросредата и сектора досега, но и да даде насоки за мерките на БНБ занапред. Едната линия, по която той загатна промяна в политиката на регулатора, е забраната за банките да разпределят дивиденти, която беше въведена в началото на пандемията. През 2022 г. тя вероятно ще бъде разхлабена леко, но по отношение на бъдещи печалби, което е сигнал, че и реализираният резултат за 2021 г. (до октомври той вече е близо 1.2 млрд. лв.) ще трябва да бъде изцяло капитализиран.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3840952]Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Казваш в прав текст, че ще се откажат от 12% ния си доход ,- ХА дано, амааа...
Коментар
-
[QUOTE=BB50;n3840922]Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Стъпка в правилната посока. Замяна на едни скъпи инструменти с едни най-вероятно доста по-евтини. Ако успеят това ще намали годишните лихвени разходи с 5-10 млн.лв
Казваш в прав текст, че ще се откажат от 12% ния си доход ,- ХА дано, амааа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
Реално при 150 млн. книжа дори 10 ст. дивидент са нищо в сравнение с декларираната печалба, а би било яка подкрепа на акцията, но не ми се вярва.
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3840832]Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЧетох статия...
А това казаха ли ти, че го има в зара и защо при тези добри печалби ?
ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
11:27
Програма за издаване на безсрочни, некумулативни, необезпечени, дълбоко подчинени, неконвертируеми облигации, които да отговарят на изискванията за допълнителен капитал от първи ред по смисъла на чл. 52 от Регламент (ЕС) № 575/2013, с общ размер до 100 млн. евро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКакво би променил един дивидент по позицията:
- държавата ще се похвали с прилична доходност;
- инвеститорите ще са доволни;
- цената едва ли ще остане на текущите нива;
Абе, всички доволни, ама дали така мисли и мажо?Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Harry Kane;n3835412]Четох статия...
А това казаха ли ти, че го има в зара и защо при тези добри печалби ?
ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
11:27
Програма за издаване на безсрочни, некумулативни, необезпечени, дълбоко подчинени, неконвертируеми облигации, които да отговарят на изискванията за допълнителен капитал от първи ред по смисъла на чл. 52 от Регламент (ЕС) № 575/2013, с общ размер до 100 млн. евро.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Епъл се търгува на тея ултипъли, защото е натрупал капитализация трилион и е станал балон, няма накъде да трупа вече, а Алтерко няма и милиард и отскоро започва да расте
всеки си знае нали груйка, а за банка молдован нали знаеш числото, щом знаеш няма проблем
Лещерко нямало и Милиард?!? Отчета на Лещерко погледна ли го? Има ли нещо общо с Милиард?
Ако става на въпрос ФИБ, че и ХИМ имат милиард по отчетите си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВсеки си знае, за мен чичанбанк е риск на макс, утре може пак да я затворят, а се търгува на мултипъли на големи и уредени банки. Същото и с чистата акция, която се търгува на мултипълите на епъл. Както казах, всеки си знае, лека от мен
всеки си знае нали груйка, а за банка молдован нали знаеш числото, щом знаеш няма проблем
Коментар
Коментар