IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ма не разбирам къв ви е проблемът - винаги има алтернатива, например чичанбанк е една много честна, прозрачна, никога не одържавявана за далавери, постоянно проверявана от ЕЦБ, ФЕД и БоА банка в най-европейски настроената членка на евразийския съюз на всички земни кълбета. Въобще всичко в молдова е супер, а в България е шит
    Грую, има точно 19 670 200 причини за това наше мнение. Ексел все още НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧАТИ БАНКНОТИ!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ма не разбирам къв ви е проблемът - винаги има алтернатива, например чичанбанк е една много честна, прозрачна, никога не одържавявана за далавери, постоянно проверявана от ЕЦБ, ФЕД и БоА банка в най-европейски настроената членка на евразийския съюз на всички земни кълбета. Въобще всичко в молдова е супер, а в България е шит
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
        след като излезе инфо за връзка на митичния Георгиус с мажо, много важен въпрос, който гледам, че никой не поставя е - има ли този Георгиус лоши кредити, за които няма адекватно обезпечение? Бяха писали, че е малоимотен. Как може да се получи такава информация? Ако има такива кредити какво прави държавата, за да си върне инвестициите тук? Делът на мажо може ли да се ползва за покриване на лошите кредите, ако има такива, и се докаже връзката?
        Георгиус мисля отдавна е заметен под килима. Сега кредити се дават само на мастити, стабилни и известни инвестори, които нямат никаква, абсолютно никаква връзка с мажо. Като Жирардели, примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е има напредък, поне са започнали да го обсъждат !
          И аз миналата седмица обсъждах с аверите дали да не стана космонавт!

Георгеос да продава колибата, да връща парата и да се дава дивидент, че не се търпи вече...
          Last edited by 15%; 25.11.2021, 20:19.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Дивидент бе обсъден

http://x3news.com/download/?id=531932
            Е има напредък, поне са започнали да го обсъждат !

Коментар

• Мама каза, че ще ми купи колело, ама друг път.

Имам.
              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Само ако са обещали да почнат да дават дивидент или пък, че има индикации мажо да продаде дела си на нов, читав такъв..
                Дивидент бе обсъден

http://x3news.com/download/?id=531932

Коментар

От какво да са доволни, най много да са им предложили по една студена вода да пият !
                  Да видим Кирил и Асен, като новите принципали на държавния дял тук, дали ще са доволни само на студена водичка..
                  Според мен трябва да режат до кокал.. до здраво.. Стига са си разигравали коня Цеко и Меко.. Трябва да се изранат и тия обори!!

Коментар

От какво да са доволни, най много да са им предложили по една студена вода да пият !
                    Друго си е шлашка и шапка + снимка по радиото с честния частник от беуграду. Тук, предполагам, че са ги черпили по една бутилка вино - фибанкъсъту никога не са били стисняри на тема почерпка
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Само ако са обещали да почнат да дават дивидент или пък, че има индикации мажо да продаде дела си на нов, читав такъв..
                      За чичанбанк ли говориш, че нещо дивидентът (еднократен, да подчертаем) стига до доверие, ама оттам нататък - йок, освен за врътки на чичикака и ортака. А и доколкото помня, точно ти винаги си твърдял, че дивидентът е за загубеняците, истинките играчори не се вълнуват от него - сега що обърна палачинката?

Коментар

Доволни от срещата днес?

Коментар

Доволни от срещата днес?

Коментар

• Доволни от срещата днес?

Коментар

• Или коментари по отчета? 30% нагоре печалба.
                              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Някакви коментари по това заглавие "Нови възможности със „Златна сметка“ от Fibank"

Коментар

Working...
                                X