IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Просто шесто чувство
    EUBG ми изглежда по-подходяща за спекулации от гледна точка на Мажо, за разлика от Гагарин, Хим, ИХБ и др. такива...
    Продавам дребна бройка на приятел ко имаш интерес пиши ми на лично

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Що мислиш че няма как,гледай Еврохолд и се сещай за Гагарин
      Просто шесто чувство
      EUBG ми изглежда по-подходяща за спекулации от гледна точка на Мажо, за разлика от Гагарин, Хим, ИХБ и др. такива...

Коментар

Погледнах изпълненията от последните 2 години.
        Изглежда прецакването е част от корпоративната култура - на всички нива...
        Никак не е чудно, че не е харесвана акцията...

Но предполагам поне още 2 тримесечия ще отчитат невиждани рекордни приходи и печалби, и въпреки негативния сентимент и голяма задлъжнялост, няма как да остане на 2 лева...

Няма да се учудя ако и в следващите 2 тримесечия си удвояват печалбата. При тази конюнктура...

А по принцип репо-сделките на Мажо отразяват ли се на фрий флоута?
        Що мислиш че няма как,гледай Еврохолд и се сещай за Гагарин

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

боклуци !

Имали проблеми с фалиралата най-голяма туроператoрска фирма у нас,която била застрахована в Евроинс през последната година.

Следим и пазара на гражданската отговорност в Румъния,където Евроинс е на доста проветриво място..

като се има в предвид супер задлъжнялостта им с 3-те техни облиг.емисии ,големите заеми за придобиване на енергодружествата и покачващите се лихви.

Затова въобще не ме учудват разпродажбите на акции напоследък и покачващия се фри флот според ЦД.
          Погледнах изпълненията от последните 2 години.
          Изглежда прецакването е част от корпоративната култура - на всички нива...
          Никак не е чудно, че не е харесвана акцията...

Но предполагам поне още 2 тримесечия ще отчитат невиждани рекордни приходи и печалби, и въпреки негативния сентимент и голяма задлъжнялост, няма как да остане на 2 лева...

Няма да се учудя ако и в следващите 2 тримесечия си удвояват печалбата. При тази конюнктура...

А по принцип репо-сделките на Мажо отразяват ли се на фрий флоута?

Коментар

• Тук не пипам..Помня Евроинс..

Коментар

Какъв отчет... изкушаващ
              боклуци !

Имали проблеми с фалиралата най-голяма туроператoрска фирма у нас,която била застрахована в Евроинс през последната година.

Следим и пазара на гражданската отговорност в Румъния,където Евроинс е на доста проветриво място..

като се има в предвид супер задлъжнялостта им с 3-те техни облиг.емисии ,големите заеми за придобиване на енергодружествата и покачващите се лихви.

Затова въобще не ме учудват разпродажбите на акции напоследък и покачващия се фри флот според ЦД.

Коментар

• Тук едно време що ръце се извиваха 2008 години при​​​ излизане на чуждестраннен инвеститор ,та едва ли може да очаквате нещо ново

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                  Тоя парен локомотив няма ли да отлепи вече от 2-ри перон? Да размърда и индексите нагоре.
                  И аз това очаквам в един момент да се случи. И съм заредил дисагите, защото си мисля че когато падане "ръчната спирачка", почти няма да може да се купи на нормални цени в посока нагоре ​​​​​​
                  Но до тогава, търпение и силна храна

Коментар

• Какъв отчет... изкушаващ

Коментар

• Тоя парен локомотив няма ли да отлепи вече от 2-ри перон? Да размърда и индексите нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                        Сладури... защо никой не коментира тук сделката...една добра и една лоша новина... първо с лошата мисля че рязко намаляха милионите от 100 със 23 за инвестиране на бфб... а добрата новина Еврохолд 10 лв и листнат в Лондон...( за второто се шегувам)
                        Еврохолд не се ли рекламираха, че са едно от най-големите холдингови дружества у нас?
                        Защо тогава се търгуват на 2 кинта? За един приятел питам. НЯМАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                          Отборът на Левски е получил допълнителна отборна премия в размер на 25 000 лева, съобщи официалният сайт на клуба. Тя идва от "Еврохолд", който е един от рекламодателите на "сините".

https://sportal.bg/news-2022042311555743587

https://www.dnevnik.bg/sport/2022/03...evski_v_dnite/
                          Защо ли еврохолд са тънък спонсор на Левски.... баце гушна 40 мишки рушветче и принуди х асенчо тънко да помага на синята лавина.... булгаристан....булгаристан

Коментар

• Отборът на Левски е получил допълнителна отборна премия в размер на 25 000 лева, съобщи официалният сайт на клуба. Тя идва от "Еврохолд", който е един от рекламодателите на "сините".

https://sportal.bg/news-2022042311555743587

https://www.dnevnik.bg/sport/2022/03...evski_v_dnite/
                            Last edited by KOSTJUMAR; 24.04.2022, 23:08.

Коментар

• Сладури... защо никой не коментира тук сделката...една добра и една лоша новина... първо с лошата мисля че рязко намаляха милионите от 100 със 23 за инвестиране на бфб... а добрата новина Еврохолд 10 лв и листнат в Лондон...( за второто се шегувам)

Коментар

• Еврохолд е издала трета емисия облигации при условията на частно (непублично) предлагане на предварително определен кръг от лица за 40 млн.евро.
                                Купувачи са СЛС холдинг и ЦКБ.
                                Интересно ,че близкия до Еврохолд СЛС холдинг има издадени вече 2 емисии облигации с лихва по- голяма от тази на която купува настоящата емисия.
                                Близките отношения между кръговете на еврохолд и химимпорт продължават да се заздравяват – след взаимните инвестиции на свързаните с тях пенсионни фондове,след избирането на постоянния одитор на хима – Грант Торнтон за одитор доста от дружествата в кръга на Еврохолд следва договорена не пазарна сделка за акциите на бившите енерго дружества на ЧЕЗ от всички близки до хим групата фондове,като част от парите ги вземат от ЦКБ.
                                Общо взето нищо ново на нашата борса !
                                Това е лично мнение и не е предпоставка за вземане на инвестиционни решения.

Коментар

Working...
                                X