IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Симов, това да не е в центъра на Айтос
    Не е. На 300 метра е от водата и на километър от Хотел Кубан.

Това с червената точка показва центъра не хотела.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      В момента е криза ако отида на море ще е точно от 4 септември. Набарал съм един много готин хотел в центъра на Слънчев бряг със включена закуска и от 4 септември е на 14 лева на легло. Бая време изгубих да намеря нещо в центъра добро и евтино.

Просто като почне сезона от 4 септември цената пада двойно и тройно. А тук в интернет гледам показанията на морската вода и до 15-ти септември все ще е добре.

Хотела е с басейн, в Баните има едни много готини душ слушалки със 6 вида струя вода правят я и на пара. И защо човек трябва да дава примерно 40 лева за да е у август като може да даде 14 за от 4 сепрември.

Шефовете единя вече ходи на море и другия ще ходи това за тях пари не са. Само аз мизерника си броя стотинчиците.
      Симов, това да не е в центъра на Айтос

Коментар

Тая позиция не е за външни лица. Тя е за Божков за Маккап за основните акционери за мен за шефовете ми за лалугера и другите настоящите акционери. За Гаки също и той акционер е каза.
        За мене е вярно..акционер съм.При това ги имам толкова много,че ще стигнат до края на живота ми за едни по-специални /голями/ нужди.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Кви 100 лева бе, то седмица почивка в сезона за 2-3 човека поне 2000 ша струва.
          Симка да вземете ти и шефовете ти да не ходите тая година на море и спестените пари обърнете в Патки.
          Току виж сте станали мажоритари, да изгоните Лепа Брена и да опраите дружеството....
          В момента е криза ако отида на море ще е точно от 4 септември. Набарал съм един много готин хотел в центъра на Слънчев бряг със включена закуска и от 4 септември е на 14 лева на легло. Бая време изгубих да намеря нещо в центъра добро и евтино.

Просто като почне сезона от 4 септември цената пада двойно и тройно. А тук в интернет гледам показанията на морската вода и до 15-ти септември все ще е добре.

Хотела е с басейн, в Баните има едни много готини душ слушалки със 6 вида струя вода правят я и на пара. И защо човек трябва да дава примерно 40 лева за да е у август като може да даде 14 за от 4 сепрември.

Шефовете единя вече ходи на море и другия ще ходи това за тях пари не са. Само аз мизерника си броя стотинчиците.

Коментар

Разбира се, че съм изтрещял. Това да си акционер на Холдинга от година и половина да не е лесно.

Нямам никакво настроение за никаква почивка дори да е напълно безплатна пак може да я откажа и да искам парите от нея за да ги ръгна пак тук.

100 лева са 1000 броя акции на Пътища как да предпочета почивка пред това.

А за загуби да не си говорим. Само ако това тук се качи на 1.50лв излизам на печалба спрямо 2007-ма пиковия момент на парите ми.

Писането ме разтоварва.
            Кви 100 лева бе, то седмица почивка в сезона за 2-3 човека поне 2000 ша струва.
            Симка да вземете ти и шефовете ти да не ходите тая година на море и спестените пари обърнете в Патки.
            Току виж сте станали мажоритари, да изгоните Лепа Брена и да опраите дружеството....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
              симов,за мен сега много по вазен е въпроса ,кои взе и кои се подписа под решението,холдинга да става порачител на фирма за 7,562,000 и как така това решение което довезда до запориране на сметки и падане на цената и на реномето на публична компания кадето акционери на 33 процента са хилияди физически и фирмени лица от българия и от европа остава без последствия,това разбери кои го взе това решение и кои се подписа под него,това е вазното,проблема триябва да се раздуха,според мен да се обадим на сашо диков да раздухаме проблема тука не става въпрос само за мен и за теб а за хиляди хора и стотици фирми някои от които и чузди,нали се сешташ че воденето към умишлен фалит е подсъдно,това е измама сприямо хилияди хора и стотици фирми малки и големи,каква му е работата на холдинг които се занимава със строителство да става порачител на трета фирма и то за близо 8 милиона,овце сме симов овце това ако беше в америка бозков досега властите да го бяха разкостили,ама ние сме овце само плачем.а не вземаме мерки да си търсим правата,да сезираме кфн,да пишем писма до дянков,да се обадим на диков да раздухаме проблема.
              Опасен си ти. Но все пак знаеш, че се намираме в България и освен малко шум друго няма да се постигне.

И в момента мога да дам Холдинга на Комисията за Финансов надзор и то за нещо в баланса от което не могат да се измъкнат нито да го обяснят просто ще трябва да признаят, че са сгрешили.

Но принципно не съм толкова луд. Не мога да си позволя открита война и да предизвикам хора който могат да ме смачкат като балха към момента.

Лая по форума, защото мога да си го позволя пък и аз да изгоря имам силен Жокер не само за Холдинга и тогава моето отстраняване ще излезе много скъпо и туку дори завлека големия бос редом с мен щото той ще поеме вината за всички провали.

Коментар

• симов

симов,за мен сега много по вазен е въпроса ,кои взе и кои се подписа под решението,холдинга да става порачител на фирма за 7,562,000 и как така това решение което довезда до запориране на сметки и падане на цената и на реномето на публична компания кадето акционери на 33 процента са хилияди физически и фирмени лица от българия и от европа остава без последствия,това разбери кои го взе това решение и кои се подписа под него,това е вазното,проблема триябва да се раздуха,според мен да се обадим на сашо диков да раздухаме проблема тука не става въпрос само за мен и за теб а за хиляди хора и стотици фирми някои от които и чузди,нали се сешташ че воденето към умишлен фалит е подсъдно,това е измама сприямо хилияди хора и стотици фирми малки и големи,каква му е работата на холдинг които се занимава със строителство да става порачител на трета фирма и то за близо 8 милиона,овце сме симов овце това ако беше в америка бозков досега властите да го бяха разкостили,ама ние сме овце само плачем.а не вземаме мерки да си търсим правата,да сезираме кфн,да пишем писма до дянков,да се обадим на диков да раздухаме проблема.

Коментар

• Недей така, че ще останеш сам да си пишеш , и без това доста голяма част от постовете са си твои... Нека се разйурква темата, и ти имаш полза от това...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• На мен ми се струва, че 10ст няма да ги видим повече и започвам да ставам много нещастен.

Ако толкова имат мерак продавачите да продават на 10ст да сложат едно 5000 броя на 10ст и да седят там като оферта продава до сряда включително ще ги купя. Но това е края на възможностите ми поне за сега.

Тая позиция не е за външни лица. Тя е за Божков за Маккап за основните акционери за мен за шефовете ми за лалугера и другите настоящите акционери. За Гаки също и той акционер е каза.

Каквото пиша е за акционерите а не за външни лица. Тук си обсъждаме какво се случва правим прогнози, анализираме това е в общи линии.

С две думи ако не сте акционери тука в тая тема работа нямате.

Коментар

Гледаи само да не продадеш и семеиния апартамент за акции на Патките че тогава работата става направо патология....
                      Не са на мое име.

Ей наистина съм много луд.

Което ми напомни за един ник Dead това беше преди няколко години той купуваше Трейсето и не вярваше, че ще падне до 120 лева или по сегашна цена 11 лева. Та падна и си изгуби апартамента беше взел репо.

11 лева те са Трейсовци такава цена има бая да я чакат и да си мечтаят за нея.

С две думи жилищата няма как да се изгубят. Заемите се покриват докато има работа. Та очертава се да си лая тук още много дълго време без значение пада или се дига цената щото за мен дали е 5ст или 50ст все е дъно и все няма да продам.

Щефовете ми които са с много повече акции от мен също няма да продадат не им се налага те просто имат пари и ако решат могат да купуват бая добре на тая цена 10ст но не им се бъркам. Те не са импулсивни като мен и откачени ами са спокойни и вероятно ще действат на принципа ако видят да се покачва сигурно поне на минимум 25-30ст туку лапнат още.

Никога не съм вярвал, че някой ще си стъпче до такава степен реномето пред цяла България. А едно реноме значи много.

Коментар

Да така е поръчител са. Но е важно да се обяви на кога всъщност са дадени парите.

Цената е супер атрактивна не отричам. Но когато беше и на 20ст пак за мен беше супер атрактивна. Имам си лимит. Купил съм достатъчно. Мога да купя още няколко хиляди бройки това е. Трябват пари и за живеене.

Но едно да знаете от мен. През една година и половина от както съм акционер акциите ми леко се увеличиха не са намаляли поне за сега. Ша ги стискам докато пукна или не ми се предложи едно 1.50лв веднага ги продавам.

Уви все още продаваме един терен ма за са няма купувачи иначе щеше да ги науча аз продавачите как се продава Холдинг Пътища на 10ст.
                        Гледаи само да не продадеш и семеиния апартамент за акции на Патките че тогава работата става направо патология....

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                          симов холдинг пътишта са порачител на заема на инфраком реално те пари не са давали,банката си е търсила първо парите от инфраком,по този казус мина вече година,все ниякои слънчев ден нештата ште се разплетат,штом твърдиш `че инфраком са си дали парите на две читави друзества има шанс рано или късно да си оправият заема към банката тоест ште се разреши проблема да се надияваме да е скоро,и от тези коментари кадето ги пишеш не помагаш според мен очаквам нешто конкретно,факти симов факти.самиа ти казваш 1000 броики струват 100лв ама не си купуваш нямаш 100лв,така ли да го разбирам,цената в момента е3 супер атрактивна, все някога тъпата борса ште тръгне нагоре,оптимизма и ликвидноста ште се върнат,и тогава кои копувал на 10ст копувал,кои гледал гледал.
                          Да така е поръчител са. Но е важно да се обяви на кога всъщност са дадени парите.

Цената е супер атрактивна не отричам. Но когато беше и на 20ст пак за мен беше супер атрактивна. Имам си лимит. Купил съм достатъчно. Мога да купя още няколко хиляди бройки това е. Трябват пари и за живеене.

Но едно да знаете от мен. През една година и половина от както съм акционер акциите ми леко се увеличиха не са намаляли поне за сега. Ша ги стискам докато пукна или не ми се предложи едно 1.50лв веднага ги продавам.

Уви все още продаваме един терен ма за са няма купувачи иначе щеше да ги науча аз продавачите как се продава Холдинг Пътища на 10ст.

Коментар

• симов

симов холдинг пътишта са порачител на заема на инфраком реално те пари не са давали,банката си е търсила първо парите от инфраком,по този казус мина вече година,все ниякои слънчев ден нештата ште се разплетат,штом твърдиш `че инфраком са си дали парите на две читави друзества има шанс рано или късно да си оправият заема към банката тоест ште се разреши проблема да се надияваме да е скоро,и от тези коментари кадето ги пишеш не помагаш според мен очаквам нешто конкретно,факти симов факти.самиа ти казваш 1000 броики струват 100лв ама не си купуваш нямаш 100лв,така ли да го разбирам,цената в момента е3 супер атрактивна, все някога тъпата борса ште тръгне нагоре,оптимизма и ликвидноста ште се върнат,и тогава кои копувал на 10ст копувал,кои гледал гледал.

Коментар

Колега не те знам калко си загубил към момента в Патките но като ти чета постовете имам чувство че направо си изтрещял.

Вземи въри неиде на почивка, не влизаи на борсата и в инвестора 1-2 седмици че работата лоша май...
                              Разбира се, че съм изтрещял. Това да си акционер на Холдинга от година и половина да не е лесно.

Нямам никакво настроение за никаква почивка дори да е напълно безплатна пак може да я откажа и да искам парите от нея за да ги ръгна пак тук.

100 лева са 1000 броя акции на Пътища как да предпочета почивка пред това.

А за загуби да не си говорим. Само ако това тук се качи на 1.50лв излизам на печалба спрямо 2007-ма пиковия момент на парите ми.

Писането ме разтоварва.

Коментар

Като се предложи една реалистична цена ще се освободя от мъките.

Тук не стига, че сме затънали до ушите в глупости които цяла България вижда пък и сме тръгнали със супер наглост до пълна самозабрава резултати да искаме.
                                Колега не те знам калко си загубил към момента в Патките но като ти чета постовете имам чувство че направо си изтрещял.

Вземи въри неиде на почивка, не влизаи на борсата и в инвестора 1-2 седмици че работата лоша май...

Коментар

X