IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скрито покрито няма и ако някой си мисли, че има то той не е запознат добре, че почти всичко се оповестява публично като цяло.

И запорираните сметки заради Инфраком 2007 Еоод на кого са дали парите като заеми се вижда ясно от баланса на едно друго дружество което засега няма да цитирам. Но като го цитирам не предишната а цялата настояща управа на Холдинг пътища Ад ще бъде засегната.

И един куп щуротии в консолидирания баланс не само към 2011-та но и за годините назад. Просто са толкова много, че ще ми отнеме време да ги опиша. Да не говорим за феноменалното увеличаване на разходите в други където досега през годините назад не са вписвани големи суми от което вместо на печалба свършихме на загуба 2011-та. И тва някой си мисли, че не го виждат хората ама не знае, че баланса има и подробно оповестяване. Още не съм правил подробен анализ тук на разходите на годишния консолидиран за 2011-та.

И за капак. Нещо много сериозно съм прочел от един от документите в Търговския регистър за Маккап ЕАД и акциите му. Казах вече всичко се оповестява и това, че някой си мисли, че е скрито просто се е заблудил тук за пореден път.

Все още е рано за моите анализи щото продължавам да се надявам и да си чакам 1.50лв и анализите ми само ще навредят на очакванията ми. Но като се разочаровам , че няма да я има реалистичната цена а само едни наглост, слабоумие и простотия водещи до почти пълен провал тогава няма как да не направя и аз един анализ. На чуждестранните акционери ще им пиша отделно и те да са по запознати щото те не четат форума.

Аз предлагам цената на Холдинг Пътища Ад да не се качва изобщо. Ще си седим на тази или по ниска цена. Нито ще правя анализи нито нищо. Излагацията която се лее от Холдинг пътища Ад с настоящата си цена е истинско падение за великия бос.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
      Simov, не се занимавай с тия, освободи се от мъките
      Като се предложи една реалистична цена ще се освободя от мъките.

Тук не стига, че сме затънали до ушите в глупости които цяла България вижда пък и сме тръгнали със супер наглост до пълна самозабрава резултати да искаме.

Коментар

• Simov, не се занимавай с тия, освободи се от мъките
        Не е препоръка

Коментар

• Ето тук можете да видите акционерната структура на Железопътна инфраструктура - холдингово дружество Ад до 2010-та година. Това е преди Маккап ЕАД на купи 12% лично от Васил Божков.

Показвам ви за да ви е ясно, че 96% са в Божков, Хаджиянков и купувача на акциите на Божков.

Реално там само акции за 2 милиона 528 хиляди броя не са в тримцата споменати по горе и равняващи се на едва 4%. Което си е напълно смехотворно.

Между другото щото обичам да се ровя в Търговския регистър особено във всички документи всякакви свързани с Холдинг пътища Ад и Железопътна инфраструктура попаднах на нещо доста обезпокоително поне за мен тъй, че като дойде момента ще ви покажа какъв всъщност акционер е Маккап ЕАД и в Холдинг Пътища Ад.

Може да не ми вярвате но въпроса с акциите на Холдинг Пътища Ад не е толкова прост колкото изглежда дори за великия бос тъй, че тепърва има де се изяснява с дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Като цяло постановката е грешна. Железопътната инфраструктура не се търгува, така че тези 20 стинки нищо не означават. Но има и нещо логично вярно за цените.
            Ако вземем впредвид че реално цената на Железопътната инфраструктура е 2 стинки, то патките би трябвало да струват 4 стинки. А това е реалната цена за момента
            Благодаря Факушке, че ме подкрепяш, че Железопътната инфраструктура е два пъти по евтина от Холдинг Пътища Ад само това напълно ми стига.

Цяла България знае какво се случва и може народа да е прост но не е чак толкова прост. Тъй, че кото и да се случи в бъдеще тук на народа ще му е на 100% ясна цялата ситуация все пак народа е тъп но не чак пък толкова тъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov
              Холдинга е два пъти по скъп от Железопътната инфраструктура което го прави логически дори към момента на 40ст.
              Като цяло постановката е грешна. Железопътната инфраструктура не се търгува, така че тези 20 стинки нищо не означават. Но има и нещо логично вярно за цените.
              Ако вземем впредвид че реално цената на Железопътната инфраструктура е 2 стинки, то патките би трябвало да струват 4 стинки. А това е реалната цена за момента

Коментар

• Супер закъсалата Железопътна Инфраструктура на Божков с два пъти повече акции от холдинг Пътища Ад и няколко пъти по-лошо финансово състояние и няколко пъти по-малко перспективи за бъдещето да не говорим за активни договори в момента се търгува за 20ст.

http://www.investor.bg/companies/RA8/view.html

Холдинга е два пъти по скъп от Железопътната инфраструктура което го прави логически дори към момента на 40ст.

Никого не съветвам да купува просто се правят елементарни анализи за да се покаже колко измислена и недействителна е борсовата цена на Холдинг пътища и защо падна до тук на всички им е пределно ясно.

Само на големия бос не му е ясно какво си мислят хората за него щото толкова му е акъла.

Коментар

• Надявам се си даваме сметка, че нещата които се случват тук подкопават цялата борса.

Не само, че всичките действия на великия бос не са никакъв плюс но ще са и тотална излагация и минус щото доверието отдавна отлетя.

От където и да го погледнеш великия бос е само една борсова излагация вредяща на всеки забъркал се с него. А пък да не говорим, че ще стане за посмешище като се види и великия резултат от действията му щото толкова му е акъл да вдене, че не може да направиш едно а да искаш при съвсем друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    ...
                    Между другото нужен е един много по задълбочен аналич да видим това 1.50лв няма ли да е всъщност някакво дъно.

....
                    На мен по ми мяза на недостижим ВРЪХ

Коментар

• Всички много добре знаят защо Холдинг Пътища Ад падна от 1.50лв до сегашната си цена.

Народа не е толкова прост. Прости са тея дето го мислят за чак толкова прост.

Между другото нужен е един много по задълбочен аналич да видим това 1.50лв няма ли да е всъщност някакво дъно.

Аз знам, че няма да получа толкова колко смятам, че е реалното но поне ще гледам как цяла България му се подиграва и му се смее на поредния самозабравил се тип незачитащ изобщо нито хората нито съдружниците си.

Коментар

Разбира се, че се излагам. Дано само да не стана тук като Softohold и Българска роза Пловдив да си пиша и да си отговарям сам.
                        няма да съм само аз и други лиди трябва да има

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Човече, излагаш се, не се хаби за няма какво, не знам дали ще ме разбереш правилно, надявам се, защото друг пост няма да има )
                          Разбира се, че се излагам. Дано само да не стана тук като Softohold и Българска роза Пловдив да си пиша и да си отговарям сам.

Коментар

Това което казвах беше правилното и то на 100% но уви на наглост и слабоумие това е все едно на пън да обясняваш. да не говорим какво всеобхватно търсене щеше да се породи а сега това няма да се случи. Сега тук сме провал. И не само, че провала тук няма да е положителен но ще доведе и до провал и във всяко друго пътностроително просто, защото народа вече е озлобен покрай излагацията тук. Един провал води до друг провал но така е когато има слабоумие.
                            Човече, излагаш се, не се хаби за няма какво, не знам дали ще ме разбереш правилно, надявам се, защото друг пост няма да има )

Коментар

• Това което казвах беше правилното и то на 100% но уви на наглост и слабоумие това е все едно на пън да обясняваш. да не говорим какво всеобхватно търсене щеше да се породи а сега това няма да се случи. Сега тук сме провал. И не само, че провала тук няма да е положителен но ще доведе и до провал и във всяко друго пътностроително просто, защото народа вече е озлобен покрай излагацията тук. Един провал води до друг провал но така е когато има слабоумие.

Коментар

• Абсолютно всичко тук ще се анализира в случай на покачване на позицията. Ще се анализират и всякакви новини обявени. Особено ще се анализират нещата за нагласеност.

И в момента излагацията тук е на 100% но ще я направим да стане на 200%.

С тотална наглост, простотия и слабоумие резултати не се постигат. След почти пълния провал тук щото надали ще е нещо друго съм убеден, че пак няма да се вдене това което казвах. Простото и слабоумното си остава винаги просто и слабоумно.

Коментар

Working...
                                X