IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Такива големи неща се случват в пътностроителните като обратното изкупувате при Трейсето до 5 лева а тук няма едно 1.50лв за миноритарите дето сме далеч по-добре от Трейсето. Ми хубаво бе, щото това само допълнително си до закучва и озлобява нещата тук.

Аз тук предимно си пиша за да оплаквам злочестата и нещастна съдба на миноритарите.

Уви днес ще съм извън столицата и няма да мога да блея цял ден.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Просто си нямате на представа колко е голямо отчаянието и безизходицата на великия измислен бос тук.

Умника завлече банкерите с милиони на най-различни места. Умника завлече един куп съдружници по дружествата си пак с милиони. Сега ще се крие сигурно цял живот като мишка щото е много хитър и умен.

А па в какво се е забъркал в Холдинг Пътища ужасия. Ни е да се поиска несъстоятелност щото при една такава се определя дата от съда може и с години назад и се развалят всички сделки та нестава. Та с несъстоятелността уви няма как. А от друга страна тук пък имат мултимилионерите интереси с които той добре се знае. Колкото и да ми е тотално неприято Холдинга да не се качи просто ще е интересно да видя докога ще го търпят и как ще ги завлече мега съдружниците си щото те са много по-мощни и от банкерите. Както казах той добре се знае с тях и за ко става дума.

Та такива като нас дребните премазани окрадени излъгани и изтерзани миноритари са му най-малкия проблем на големия хитър велик измислен играч. Ма и това си го знае добре.

И не ми обръщайте внимание аз само си съчинявам и си пиша да се намирам на приказка.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
        викаш значи, че ако се качи със 100%, то тогава изводът е, че цената вече е 30 стотинки или обратното а?
        Да ама, ако на Факушка играта се върже, от 2 стинки до 30 стинки колко % ще са ?? Яко нали ?
        Симов - специално за тебе малко рекама - Хайде кандидат-милионери, който разбира - край старото леговище на козолуп се спира

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Епа чакай си го на 2ст тогава па ша говориме.
          Е тè това е приказка вече!
          Постигаме съгласие - бавно, ноооо славно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Бе така разправяка и педесе стинки като беше че ше пукне на 10 ако стане, ама è на!
            Епа чакай си го на 2ст тогава па ша говориме.

Коментар

По скоро не. То ако падне до толкова е по вероятно да пукне после.
              Бе така разправяка и педесе стинки като беше че ше пукне на 10 ако стане, ама è на!

Коментар

Викам, че си слабоумен.
                еее, събрахме се ние слабоумните в слабоумната тема

Коментар

• И сега с това обратно изкупуване при Трейсето тук нещата се тотално закучиха.

Коментар

викаш значи, че ако се качи със 100%, то тогава изводът е, че цената вече е 30 стотинки или обратното а?
                    Викам, че си слабоумен.

Коментар

Както виждате няма интерес към позицията на Холдинг пътища Ад. Никой не смята, че тази позиция струва и 15ст вече два дни.

Ооо това ще бъде отразено в бъдещите ми анализи.

С две думи за сега извода е напълно ясен, че никой за нищо го няма консолидирания за полугодието тук.

Аз съм казал. С простотия до никъде. До под кривата круша както се казва.

Ако това се качи в близкия месец на 30ст ще се направят едни изводи тогава. А пък при едно покачване до 50ст изводите ще са на 100% кристално ясни.

Когато някой е затънал до ушите в кал после си е трудно да излезе от калта.

Пиша само за да покажа колко елементарно изглежда всичко от страни тук.

Жалка много жалка работа.

Коментар

• Както виждате няма интерес към позицията на Холдинг пътища Ад. Никой не смята, че тази позиция струва и 15ст вече два дни.

Ооо това ще бъде отразено в бъдещите ми анализи.

С две думи за сега извода е напълно ясен, че никой за нищо го няма консолидирания за полугодието тук.

Аз съм казал. С простотия до никъде. До под кривата круша както се казва.

Ако това се качи в близкия месец на 30ст ще се направят едни изводи тогава. А пък при едно покачване до 50ст изводите ще са на 100% кристално ясни.

Когато някой е затънал до ушите в кал после си е трудно да излезе от калта.

Пиша само за да покажа колко елементарно изглежда всичко от страни тук.

Жалка много жалка работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Така е мило дете.
                          Но пък ако Бай ти Факи се заложи долу, на дълбокото, в ниското, на 2 стинки, няма ли да изкара некой леФ?
                          По скоро не. То ако падне до толкова е по вероятно да пукне после.

Коментар

И 10 милиона печалба да показваше народа пак нямаше да посмее да купи и на 20ст. Народа е прост но не е чак толкова прост.
                            Така е мило дете.
                            Но пък ако Бай ти Факи се заложи долу, на дълбокото, в ниското, на 2 стинки, няма ли да изкара некой леФ?

Коментар

Ще си пиша колкото си искам свободен форум сме и хич не ми пука дали на някой му харесва или не.

Така е от мнението ти, ми е все тая.

Те от Инвестора си пишат каквото им скимне. Та аз ли.
                              прав си, просто да те бъзикам, за да изкараш някой бисер, че ме доскуча

Коментар

симов, оспами всички теми бе човек. спри се и стой само тука, където никой друг не чете. да, знам луд си, няма нужда да го пишеш отново, или пък не си. все тая.
                                Ще си пиша колкото си искам свободен форум сме и хич не ми пука дали на някой му харесва или не.

Така е от мнението ти, ми е все тая.

Те от Инвестора си пишат каквото им скимне. Та аз ли.

Коментар

Working...
                                X