IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във момента наблюдавате дъното на Холдинг Пътища Ад от около 9ст дори и да падне под това ниво пак ще се върне.

Човешката наглост граница няма. То се е видяло, че аз няма да получа толкова колкото смятам, че е редно но пък се е и напълно видяло, че ще имаме един пълен провал от чиста простотия и шаблонно изпълнение.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Отново да благодарим за доброто управление за 2011-та на управата на Холдинг Пътища Ад в лицето на "НОВЕ-АД-ХОЛДИНГ" АД, МАКСИМ ЖЕКОВ ДИМОВ, ЙОАНА ХРИСТОВА ЧОЛАКОВА.

Холдинга успя да покаже как със всичките си тлъсти договори за стотици милиони по които работи да направи 10 милиона загуба за 2011-та от основната си дейност. Разходите за лихви не се броят, защото Холдинга е имал и извънредни приходи които ги покриват.

При взимането на каквито и да било решения за в бъдеще запомнете кои управляват Холдинг Пътища Ад в момента и добре се замислете логически какво се е случило до момента. Изводите е ясно, че ще са напълно елементарни дори и за най-глупавите.

"НОВЕ-АД-ХОЛДИНГ" АД, МАКСИМ ЖЕКОВ ДИМОВ, ЙОАНА ХРИСТОВА ЧОЛАКОВА.

Коментар

• Холдинг пътища Ад успя да падне с 99.6% до цена от 10ст за брой спрямо цената от 25 лева за брой на която се е търгувал през 2007-ма.

Да благодарим на управата на Холдинг Пътища в лицето на: "НОВЕ-АД-ХОЛДИНГ" АД,
        МАКСИМ ЖЕКОВ ДИМОВ, ЙОАНА ХРИСТОВА ЧОЛАКОВА
        за много доброто им управление през 2011-та година.

---------------------------------------------------------------------

Просто, защото имам намерения да купувам в случай, че цената започне да се вдига иначе и в момента да съм изложил всички допълнителни причини защо смятам, че цената ще се качи. Единственото което няма да напиша е основния ми довод защо е задължително да се качи.

С две думи излагацията в Холдинг Пътища Ад ще е на 100% то се е видяло.

Уважавам падането на цената и докато не се качва тази позиция осезаемо не виждам никаква причина да пиша каквито и да било доводи. Но по никакъв начин няма да толерирам едно значително покачване без да е обявена ясна новина защо се случва това и съответно ще изложа доводите си.

А сега да видиме дали си струваше малоумието и излагацията с падането на 10ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          То не е за смях бе Симов ...
          То е за съжаление..
          (и аз имам патки ... некъде.. )
          Спокойно Колчо чакай си и си ги пази. Тук съм влезнал на реални оценки а не на хазартни надежди. Тъй, че шанса да бъда победен в Холдинга е близък до 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Щом па сме толкова нахални и нагли да го приключим на 10ст. Сега вече в случай, че това започне да се качва ще правя всекидневен отчет и всекидневно ще анализираме положението.

А колко смешно ще бъде ако не се качи до там докъдето смятам, че трябва да е просто смехотворно, та големия умник поне ще стана на пълно посмешище в България.
            То не е за смях бе Симов ...
            То е за съжаление..
            (и аз имам патки ... некъде.. )
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Ох Симов и хиляда отчета да направиш няма да промениш Божков- много грешиш момче
              Благодаря за коментара ти. И моето мнение е, че 100% от миноритарните акционери мислят същото. Собственика на Маккап Ад не е миноритарен акционер след като влезна в управата редом с Нове Холдинг.

Тъй, че анализи ще се направят много свързани с холдинга пък ще видим дали са или не са от значение когато големия умник и многоумните му слуги станат напълно за посмешище щото точно това се очартава да стане.

Коментар

• Ох Симов и хиляда отчета да направиш няма да промениш Божков- много грешиш момче

Коментар

• Щом па сме толкова нахални и нагли да го приключим на 10ст. Сега вече в случай, че това започне да се качва ще правя всекидневен отчет и всекидневно ще анализираме положението.

А колко смешно ще бъде ако не се качи до там докъдето смятам, че трябва да е просто смехотворно, та големия умник поне ще стана на пълно посмешище в България.

Коментар

• Аз това го предвидих и посъветвах Симов но тои е наркозависим от Божков

Коментар

• Някой да не сменя за Меком-а?

Коментар

• И КАКВО СЕГА ЛЕПИЦАТА ЩЮЕ СПАСИ МОСТА И ХДПАТ. СИМОВ ЗА ТЕБЕ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН СЕГМЕНТ НА БОРСАТА САМО С КОМПАНИИ НА БОЖКОВ

Коментар

• до киро,и симов

абе киро какво не и харесваш на лепа брена супер запазена мацка около 50те,секси муцка. Симов лепа брена си знае работата моста ште го дава подизпалнител едните фирми от групата ште инкасират разходи и чрез моста ште се оправият бакиите лепа брена си знае работата,симов лепа брена има като физическо лице 21 процента от моста,коя банка ште скочи срешту клиент като лепа брена за 10-20 милиона бе симов,ако лепа брена скръцне със зъби,моста остава ,лично ти пускам инфо,преди няколко месеца лепа брена е била на срешта със виден търговец на машини и съоразения да си прегледа борчовете как са што са на цялата група,и мога да ти казия че треиса например дълзи пари за машини на съштия търговец в пъти повече от лепа брена.

Коментар

• Симов ти си развил Стокхолмски синдром към тази акция.Аз харесвам компанията ти, но не и мажоритаря и

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Симов а МЦХ при цена 1,50 знаеш ли колко ще е
                              Не ти схващам логиката. То е на 6 лева. И ко ми го пробутваш това нещо на 6 лева та дори и със стабилен баланс. както си е удвоило печалбата така може и пак да я намали. Какви са гаранциите, че прихода ще се запази там.

Всички видяхме много дружества как качват приходите и после приходите падат на колкото са си били, че и много по-зле.

Искам 3 години подред да се запази един приход пък ще говорим за повишения там.

Коментар

• Симов а МЦХ при цена 1,50 знаеш ли колко ще е

Коментар

Working...
                                X