If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами защото бълбукна на 1.30- 0.90, и много ти се иска да се качи. Е - ще се радваш и на 90 стинки да продадеш ако има на кой, ама чак пър леФ и педесе - много си лаком бре!
Например лалугера предвижда покачване до 40-50 стинки щот' на толкоз се е увътрил.
А и има значение дали ще падне до 5 стинки или до 2 стинки.
Ся, на две стинки може да извадя едни 1000 лева и да ги изрискувам, но като знам че тази акция е надценена по всяко време, ме глождят съмнения дали ще го направя. Надценена в смисъл, че тя в момента струва реално 5 стинки, а се продава за 12. Ама много скъпо бе!
Искам 1.50лв и толкоз никакви отстъпки не правя.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Успех и търпение това е моя съвет. А ако ви напиша, защо рано или късно Холдинга ще се качи просто ша ма пречукат до една седмица от мига в който го напиша.
Е тогава аз ще кажа.
Ами защото бълбукна на 1.30- 0.90, и много ти се иска да се качи. Е - ще се радваш и на 90 стинки да продадеш ако има на кой, ама чак пър леФ и педесе - много си лаком бре!
Например лалугера предвижда покачване до 40-50 стинки щот' на толкоз се е увътрил.
А и има значение дали ще падне до 5 стинки или до 2 стинки.
Ся, на две стинки може да извадя едни 1000 лева и да ги изрискувам, но като знам че тази акция е надценена по всяко време, ме глождят съмнения дали ще го направя. Надценена в смисъл, че тя в момента струва реално 5 стинки, а се продава за 12. Ама много скъпо бе!
Лалугер, не го питай тук за мостките. И двамата сте се увъртолили в лай...ната и тук и там, така че може там да го питаш. Той и там чете.
Там няма да му отговоря. Пиша само в теми с определено ниво на рейтинг а Мостстрой Ад е от темите без рейтинг и ако пиша там ще си обезценя постовете като цяло.
симов на обшто събрание на акционерите на холдинг мостстрои в несъстоиателност ,проведено на 02.07.12 са се взели нияколко решения повечето тревиялни,едно по интересно пренася се загубата за 2011г в размер близо 19милиона за следваштите 5 данъчни години,означава ли този факт че обштото събрание на кредиторите е допуснало оздравителния план според теб.
Лалугер, не го питай тук за мостките. И двамата сте се увъртолили в лай...ната и тук и там, така че може там да го питаш. Той и там чете.
симов на обшто събрание на акционерите на холдинг мостстрои в несъстоиателност ,проведено на 02.07.12 са се взели нияколко решения повечето тревиялни,едно по интересно пренася се загубата за 2011г в размер близо 19милиона за следваштите 5 данъчни години,означава ли този факт че обштото събрание на кредиторите е допуснало оздравителния план според теб.
Не незначи. Забрави за тоя Мостстрой Ад нас той хич не ни интересува.
Холдинг пътища Ад издои Мостстрой Ад като му прибра всички договори по които работеше или имаше да работи в мига в който от Мостстрой Ад обявиха несъстоятелност.
Самия Мостстрой Ад и дъщерните му нямат договори. Самото Мостстрой Ад е със смешни активи от няколко милиона спрямо задълженията си от няколко десетки милиона.
Вероятността да не се приеме оздравителен план за Мостстрой Ад е 99.9%. Което значи, че когато това стане изобщо няма да се учудя ако цената отиде там на 1ст.
1000 пъти можеха да се преместят акционерите там в Холдинга който е работещ засега щото там аз не знам ко чакат. Както и да е това е моето мнение не е задължително да му се обръща внимание.
Остави го Мостстрой на мира. Ето аз си седя и си чакам друго няма ко да се коментира засега.
Успех и търпение това е моя съвет. А ако ви напиша, защо рано или късно Холдинга ще се качи просто ша ма пречукат до една седмица от мига в който го напиша.
Aми тогава, напиши, защо няма да се вдигне и така няма да те пречукат до 1 седмица от проблемния миг на написването
А ние ще подразбираме обратното на написаното, така хем вълкът сит, хем и агнето цяло
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
докаде да се срива повече патката,дали ште е 12ст или 5ст все съштата работа,то по злобен от това няма да станеш но има вероятност да се пръснеш от ияд,ако случаино се вдигне,шанса да се вдигне до 30-40 ст все пак за мен е реален,ама ти си иа купувал сигурно на 3лв и после си продал на 1,50 и сега умираш от ияд.
Добре казано Лалугере. Но запомни едно щом започне да се качва и то с много което може да се случи скоро а може да се случи и след доста време тогава си задай въпроса защо пък се качва, кой купува, защо купува, колко се купува и до като не стигнеш до конкретен отговор щото той е само един нема да спираш да мислиш дори и да те заболи главата.
Всичко на нашата борса е въпрос на знания и информация. Колкото се събира повече информация и се осмисля толкова повече е успешен един инвеститор.
За да се стигне до отговора какво ще се случи при Холдинга първо трябва да се отговори на въпроса: Кой, на кого, къде, кога, как и защо надминаващ пределите на акционерната структура на Холдинга.
Аз лично съм отвратен от всичко което се случва в последните години тук но докато това не го видя на около 1.50лв колкото смятам,че струва реално хич и няма да продам ако ще утре да е на 50ст и да е с риск на другия ден да се върне на 5ст.
докаде да се срива повече патката,дали ште е 12ст или 5ст все съштата работа,то по злобен от това няма да станеш но има вероятност да се пръснеш от ияд,ако случаино се вдигне,шанса да се вдигне до 30-40 ст все пак за мен е реален,ама ти си иа купувал сигурно на 3лв и после си продал на 1,50 и сега умираш от ияд.
Коментар