If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
02.07.2012 Строежът на Лот 2 на "Струма" може да започне в края на годината
В момента тече тръжната процедура за участъка Дупница - Благоевград
Повече за:
АМ Струма
лиляна павлова
лот 2
В момента тече тръжната процедура за избор на строител на лот 2 на автомагистрала "Струма" от Дупница до Благоевград. Това съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова при посещението на разкопките край дупнишкото село Дяково, информира Агенция "Фокус".
Докато върви процедурата ще бъдат предварително направени проучванията на археологията, посочи Павлова. До края на този месец ще бъде готов парцеларният план, а още през месец август ще се постигне договореност проучванията на археолозите да преминат по-надолу. Целта е археолозите да проучат терена предварително, за да може в края на годината, когато има избран изпълнител, той да има възможност директно да започне работа.
Дължината на участъка Дупница - Благоевград е 37 километра. Миналата седмица стана ясно, че Община Дупница не одобрява предложението за трасето на аутобана. Съгласно един от вариантите в проектното предложение на Агенция "Пътна инфраструктура” се предвижда изграждане на пътен възел "Дупница – Юг”, който обаче ще осигури връзка на магистралата само в две посоки: Кюстендил – Благоевград и Благоевград – Кюстендил.
Това означава, че община Дупница, както и пътят Кюстендил - Дупница, няма да имат връзка с автомагистрала "Струма” в посока София и обратно.
Днес ще бъде освободен частично археологическият обект при радомирското с. Дрен за строителството на автомагистрала "Струма", информира БТА. Следобед ще бъдат предадени 200 метра от некропола, в които има три линии с гробове.
За други 100 метра от обекта е съставен протокол, който е изпратен в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. За този участък от терена ще бъдат необходими още 17 дни, които археолозите ще работят. Според Павлова за този участък са налице форсмажорни обстоятелства, а именно обилни дъждове.
симов не му знам игрите на лепа брена,доходоносни ли са не са ли доходоностни,обаче едно нешто знам със сигурност,със този начин на водене на бизнес никога няма да изчисти името си на наи обикновенна мутра на прехода,кои увазиявашт себе си бизнесмен ште го вземе насериозно лепа брена,основните му фирми са или пред несъстоятелност или са в процедура по несъстоятелност,да сигурно това са си негови игрички с цел да изкара оште някои милион на гърба на хората,обаче какво ште остави след себе си лепа брена,неприязан и лошо име на средностатистическа мутра на прехода,която никои не увазява ,обаче пак намира разни европеиски партниори за пст холдинг невероиятно но факт разни испанци австриици,сега германци,да вземе да стане някакво чудо и лепа брена да ни освободи от присъствието си,та да си направим един банкет,а мозе би просто сме го надценили лепа брена,мозе би човека просто толкова си мозе,мозе би това му е капацитета,по време на мътните времена просперираше и сега като го затегнаха малко сви знамената,и си близе раните в момента,и гледа да спаси каквото е останало от империята му.кои знае каква песен ште запее лепа брена.дано да е песен за збогуване с бфб,
Ето тук шефа заявява, че се отказва от материалните блага и, че има намерение да престане с глупостите си щото и без това се е изложил до краен предел и се е превърнал в един доста дребен играч ставащ все по и по смешен в очите на приятелчетата си.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
симов отсечката ямбол- карнобат нямало да я форсират от правителството тази година,ами мозела да баде напълно завършena маи месец 2013 за да се избегне строителството през зимата,симов изгледза няма да се подава молба за несъстоиятелност поне до маи месец 2013.
Далеч по сериозни доводи може да се дадат за това, че няма несъстоятелност. Сега да се абстрахираме от това, че няма да има несъстоятелност и да се средоточим върху цената на Холдинг Пътища която трябва да е около 1.50лв.
Една смяна на мажоритаря ще ни дойде много добре но уви както каза и Факушка такова нещо не се очаква скоро.
Междо другото факушка е напълно права с тоя мажоритар направо си струваме и 0ст.
симов отсечката ямбол- карнобат нямало да я форсират от правителството тази година,ами мозела да баде напълно завършena маи месец 2013 за да се избегне строителството през зимата,симов изгледза няма да се подава молба за несъстоиятелност поне до маи месец 2013.
симов съмниава ме че факушка е залозила в момента тези 10,000 броки купува на 3,3 ст и сега само гледа да подхлъзне някои да му ги продаде така рискува едни 300лв и после чака факушката е голям фокусник да знаеш,съветвам факушката като патува по ботевградско шосв да гледа добре тъбелата със стрелка холдинг пътишта и отдоло под неия птс холдинг,базата им е една и съшта.
A защо лалугер искаш Бай ти Факи да гледа таз табела? Гледайте си я вие, нали сте акционери-инвеститори.
Даже и палатки може да разпънете там.
Иначе 3.3 стинки е нормална цена засега.
симов има ли някъкав технологичен срок за обявяване решението на обштото събрание на кредиторите на моста отностно оздравителния план,мен ме съмнява че този не е приет и сега се изчаква решение относно вториа оздравителен план преди да се обяви окончателното решение. п.с някаде мернах че са обявили дата за обшто събрание на акционерите на 2.7 .12.г.
Тая дата 2.7.2012 нас хич не ни интересува. Знаеш мнението ми по отношение на плановете и 5 подадени да има мнението ми няма да се промени нито сега нито в бъдеще и то при никакви бъдещи обстоятелства. Иначе цената докато се произнесе съда окончателно може да си пада да си се качва там ама хич не се наемам да давам прогнози.
Помогнах страшно много на акционерите с информацията за това на какво се дължи стабилността на Холдинга и, че няма да обяви несъстоятелност през 2012-та.
А иначе всеки много добре от акционерите които са от година и половина тук знаеше какво се случва с Холдинга и е можел да излезе по всяко време от него.
Съвета ми е да мислите с главите си. Принципно е доста елементарно да си отговори човек на всеки въпрос свързан с Холдинга.
симов има ли някъкав технологичен срок за обявяване решението на обштото събрание на кредиторите на моста отностно оздравителния план,мен ме съмнява че този не е приет и сега се изчаква решение относно вториа оздравителен план преди да се обяви окончателното решение. п.с някаде мернах че са обявили дата за обшто събрание на акционерите на 2.7 .12.г.
симов съмниава ме че факушка е залозила в момента тези 10,000 броки купува на 3,3 ст и сега само гледа да подхлъзне някои да му ги продаде така рискува едни 300лв и после чака факушката е голям фокусник да знаеш,съветвам факушката като патува по ботевградско шосв да гледа добре тъбелата със стрелка холдинг пътишта и отдоло под неия птс холдинг,базата им е една и съшта.
Защо Големия бос ще стане за посмешище? Той обра каймака, и общо взето се справи блестящо.
Ми вие не се ослушвайте, че нали виждате какво става - в понеделник пак може на някой да му дотрябват педесе лева и да продаде едни 600 акции.
Та вземете се в ръце и се отървете от шумата, докато е над 0 стинки.
Нищо подобно. При един по-задълбочен анализ към момента може да се установи, че големия бос е станал за посмешище с Мостстрой. Загубите му там са огромни от фалита ама огромни.
В Холдинг пътища е нужен още по-задълбочен анализ но е много вероятно да го изкарам пълно посмешище и тука.
Засега анализите няма да ги правя щото не се налага.
И да не си помисли някой нещо като се казва голем бос се има предвид Лепа Брена.
Ще се вдига по две причини. Първо е пълно на борсата с Химкофили които обичат да търгуват подобни изчанчени неща на цени далеч почене от това което реално струват а именно 0ст. И второ, защото големия бос ще стане за посмешище.
Защо Големия бос ще стане за посмешище? Той обра каймака, и общо взето се справи блестящо.
Ми вие не се ослушвайте, че нали виждате какво става - в понеделник пак може на някой да му дотрябват педесе лева и да продаде едни 600 акции.
Та вземете се в ръце и се отървете от шумата, докато е над 0 стинки.
а защо трябва да се вдига ако приемат оздравителен план - какво ще се промени, ще почнат изведнъж да работят и да правят здрави печалби, с които през дследващите 20 години да връщат кинти на кредиторите?
Ще се вдига по две причини. Първо е пълно на борсата с Химкофили които обичат да търгуват подобни изчанчени неща на цени далеч почене от това което реално струват а именно 0ст. И второ, защото големия бос ще стане за посмешище.
Както виждаш Моста не се е качил значи и без да сме чули какво се е решило план не е приет за момента.
а защо трябва да се вдига ако приемат оздравителен план - какво ще се промени, ще почнат изведнъж да работят и да правят здрави печалби, с които през дследващите 20 години да връщат кинти на кредиторите?
Коментар