IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
    симов ништо не ми каза за събранието на моста какво стана има ли информация,и оште едно инфо от мен относно конкуренцията да злобеем като факушката,треиса днеска го глобили 400,000 лв за закъснение на кръстовиштето на младост,отиде им печалбата от този договор,и оште малко инфо дълзиат за машини на голяма фирма поне 10 милиона лв, машини които дори не били фактурирани.
    Както виждаш Моста не се е качил значи и без да сме чули какво се е решило план не е приет за момента.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• симов въпрос

симов ништо не ми каза за събранието на моста какво стана има ли информация,и оште едно инфо от мен относно конкуренцията да злобеем като факушката,треиса днеска го глобили 400,000 лв за закъснение на кръстовиштето на младост,отиде им печалбата от този договор,и оште малко инфо дълзиат за машини на голяма фирма поне 10 милиона лв, машини които дори не били фактурирани.

Коментар

относно запорираните сметки ти наи добре го обясни факта,има два вариянта,по добрия за нас или са станали гарант на тази фирма,за да вземат някои лев после от добрата сделка,или са станали гарант за да си правият пак някакви далавери,ама какви далавери нито могат да ги източат тези пари нито ништо,за мен цената тук е нереална ,при полозение че не са в несъстоятелност и притезиават дялове в три печеливши друзества,симов аз отсаствах,какво стана с моста има ли нешто интересно.в момента 90 процента от акциите на бфб са подценени,просто няма инвеститори,ако се надяваме на факушка или софхолд нямя да стане.
        Да да да те така си мислят повечето инвеститори но истината е, че 50% не само, че не са подценени но са надценени в момента та дори и да са паднали като цена в пъти спрямо 2007-ма.

Оценяването не е лесна работа дори и за тези дружества които не са с измамни мажоритари или такива които са склонни на измама.

Коментар

• симов

относно запорираните сметки ти наи добре го обясни факта,има два вариянта,по добрия за нас или са станали гарант на тази фирма,за да вземат някои лев после от добрата сделка,или са станали гарант за да си правият пак някакви далавери,ама какви далавери нито могат да ги източат тези пари нито ништо,за мен цената тук е нереална ,при полозение че не са в несъстоятелност и притезиават дялове в три печеливши друзества,симов аз отсаствах,какво стана с моста има ли нешто интересно.в момента 90 процента от акциите на бфб са подценени,просто няма инвеститори,ако се надяваме на факушка или софхолд нямя да стане.

Коментар

симов,пътишта и магистрали са купили миналата седмица нова машина,трошачка на камъни като са платили авансово 200,000лв на голяма бг фирма ,те копуват птс холдинг работи това е реалноста,относно 4те милиона бонус на черепа това е нормална практика в българската реалност просто покриване на черни каси,отностно лошия отчет пак нормална практика всияка бг фирма която не се интересува от дребните акционери представя възмозно наи лош отчет сештаи се зашто,отностно отписването на вземания отново нормална практика,в бг реалноста,например отписват се вземания на фирми които са фалирали или са в несъстоятелност какъвто е случая с моста,които бил дълзял на холдинга 40,000лв както ти самия беше споменал,относно отписването на дма прави се на всеки пет години или нешто от сорта все пак те се амортизират,основния проблем в момента е конуктурата нямя никаква търговия на бфб тръгне ли борсата нагоре като цяло и да има поне малко ликвидност и тази позиция ште тръгне,аз лично чакам махимум 50ст и излизам от бфб во веки веков,дори в саита на инвестора повече нямя да влизам.
            Относно запорираните сметки нищо не каза ма айде карай. Пожелавам ти да се качи на поне 50ст щом това ти е мерака.

Аз тука не пускам задзверил съм се яко и, че ги пуснем моите на около 1.50лв кога станат ако станат. Дори да станат на 1 кинт може и да не ги пусна и ще правиме един куп анализи на новините и състоянието на Холдинга.

Коментар

• симов

симов,пътишта и магистрали са купили миналата седмица нова машина,трошачка на камъни като са платили авансово 200,000лв на голяма бг фирма ,те копуват птс холдинг работи това е реалноста,относно 4те милиона бонус на черепа това е нормална практика в българската реалност просто покриване на черни каси,отностно лошия отчет пак нормална практика всияка бг фирма която не се интересува от дребните акционери представя възмозно наи лош отчет сештаи се зашто,отностно отписването на вземания отново нормална практика,в бг реалноста,например отписват се вземания на фирми които са фалирали или са в несъстоятелност какъвто е случая с моста,които бил дълзял на холдинга 40,000лв както ти самия беше споменал,относно отписването на дма прави се на всеки пет години или нешто от сорта все пак те се амортизират,основния проблем в момента е конуктурата нямя никаква търговия на бфб тръгне ли борсата нагоре като цяло и да има поне малко ликвидност и тази позиция ште тръгне,аз лично чакам махимум 50ст и излизам от бфб во веки веков,дори в саита на инвестора повече нямя да влизам.

Коментар

• Ами как няма да падне цената като хората виждат какви новини се обявяват или не се обявяват от Холдинга.

Моята работа разбира се е да ги натяквам нещата за да не се забравят, щото хората имат къса памет по принцип.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Много отчайващо тук.
                  Не сте ли се замисляли да сложите край на мъкaта?
                  Голямо хейтване, голямо нещо...

Коментар

• Много отчайващо тук.
                    Не сте ли се замисляли да сложите край на мъкaта?
                    Last edited by Факушкa; 29.06.2012, 07:53.

Коментар

• Стари новини.

Гледайте само какви неща са писали медийте 2010-та.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3322351
                      11.10.2010
                      На фона на съмненията за умишлен фалит на "Мостстрой" финансовият регулатор все още разследва намаленото участие на "Холдинг Пътища" в три фирми, пише в. "Пари"

---------------------------------------------------------------------------------------------

А помните ли как ни излъгаха с тази новина която се оказа фалшива тогава.

8.10.2010 Холдинг Пътища и още поне 4 фирми на Божков със запорирани банкови сметки

сички сметки на Холдинг Пътища и на още 4 фирми, в които собственик е бизнесменът Васил Божков, са запорирани от няколко частни съдебни изпълнители, научи DarikFinance.bg. В последните дни банки и други структури, които имат да взимат пари от тези компании, по спешност са се обръщали към частните съдебни изпълнители. Към поне 4 съдебни изпълнители са се обърнали кредитори на бизнесмена и в други негови фирми. Само при двама от съдебните изпълнители изискуемите суми са за над 70 млн. лв. Ето и подробностите.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

В Холдинг Пътища сме се умазали до ушите. Па нека си мисли некой малоумник, че народа си мисли друго и, че не е наясно на 99% със ситуацията.
                      Last edited by mibova; 28.06.2012, 19:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                        Възможно е факушке възможно е.
                        Бе направо е отчайващо положението...

Лалугер, може би трябва наистина да си посегнеш...

Коментар

Не знам какво ше чакате, но акционерите нямат полезен ход тук. Единствения вариант да вземат нещо е фалит. Но както вече съм казвал, Горския не е толкова прост.
                          Не и преди да източи патките, и когато вече имат отрицателна стойност, вече няма да има смисъл да се занимава с тях, и може да фалират.
                          А сещаш се какво ще има за "акционерите при отрицателна стойност.
                          Възможно е факушке възможно е.

Коментар

• Не знам какво ше чакате, но акционерите нямат полезен ход тук. Единствения вариант да вземат нещо е фалит. Но както вече съм казвал, Горския не е толкова прост.
                            Не и преди да източи патките, и когато вече имат отрицателна стойност, вече няма да има смисъл да се занимава с тях, и може да фалират.
                            А сещаш се какво ще има за "акционерите при отрицателна стойност.

Коментар

• Сега акционерите, ще чакат един два месеца за да видят дали дъщерното на Холдинга ще спечели договора за лот 2 на Струма или договора за 3-те моста.

Времето си тече времето си минава малоумието си остава. А нека да видиме как пък нема да е моето и какъв ще е смешен резултата като не е.

И ша си чакаме, и ша си чакаме , и ша си чакаме , и ша си чакаме но ние време имаме да чакаме та да видим като премине момента генерално тогава пък ко значи супер нисък резултат и при това дори дето аз го чакам.

Коментар

Ами пак заповядай.

Ся надявам се че не приемаш коментарите ми за лична обида. То бефебе е пълна трагедия, оборотите са по-малки от на женския пазар и е голяма скука. Нищо не може да се изкара. А както някой беше казал - за да кротува народа, дай му хляб и зрелища.
                                Хляб на бефебе няма, но пък зрелища дал бог. Та да се посмеем поне.
                                Лична обида това пък какво е. В тоя форум никой не може да ме обиди щото не ми пука. Само някой модератор може да го отнесе в бъдеше ако се заиграе с мен щото това вече е друга работа. А иначе с потребителите може да си се обиждаме както си искаме все тая.

Коментар

Working...
                                X