IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Начи във Трейс предимно само хубави новини а при нас само свинщини основно и предимно.

Сега след като им се обяви новината на обратното изкупуване до 5 лева това ще им топли сигурно до края на годината без значение дали цената там ще пада или ще се дига. Мозъците им ще си казват ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ на предлага ни се 5 лева може пак да ни се предложи. Та ако са на 4.50лв па ще чакат 5-те лева. Ако са на 4 лева пак чакат 5. И на 3 и 2 лева да паднат щото не са цъфнали та вързали и големи договори им приключиха и балас не особено добър показаха. Но въпроса е, че падат дигат се те ша си чакат 5 лева. Ей на предложило им се е.

ТЪПОООООООООООООО ТЪПООООООО ТЪПОООООООООООООООО.

А ние при Холдинга може да си седим на 10ст под 10ст , ако се качим и на 50ст, 1 лев, 1.50лв все тая. Принципно цяла България знае каква е ситуацията с Холдинг пътища Ад и няма да обърне грам внимание на колко е тук всичко се ошашави тотално.

За разлика от Трейсето нашата управа е по-вероятно да ни отпише още някой актив отколкото да ни обяви обратно изкупуване. Това там сигурно е мръсна дума.

Великия бос да се благодари, че не е излъгал или пеебал някои като ТИМаджите щото те щеше да се погрижат за него.
    Last edited by msimov; 07.09.2012, 11:45.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Симов има слухове, че ВБ ще даде по 5 лева дивидент на акция
      Сигурно ще ги дават заедно с десетте лева на Банев от Полимери
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Симов има слухове, че ВБ ще даде по 5 лева дивидент на акция

Коментар

• Бе не си спомням да съм те благославял...
          Last edited by Факушкa; 07.09.2012, 02:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Добре де мсимов, не може ли да направим сделка - първо става 2 стинки та и бай Факи да се включи, и после а добутваме до леф и пеесе?
            Става. Важното накрая да е умното и справедливото. Ако пък не е тогава тук ще има санкции. Елементарна работа.

Коментар

• Добре де мсимов, не може ли да направим сделка - първо става 2 стинки та и бай Факи да се включи, и после а добутваме до леф и пеесе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Мсимов ми то по твоята логика и леф и пидисе да стане е се тая.
                ААА не. Лев и пеесе не е все тая.

Лев и пеесе е цена на която Холдинга е бил два пъти още преди да почне да обявява розовите новини.

Всичко под лев и пеесе в момента е измама и само опит да бъдат излъгани и пеебани отново нещастните бая добре натаковани досега миноритари.

Между другото това, че Трейс си обяви обратно изкупуване не ми харесва хич. Са или по някое време ако изтърся там ко пише в Оперативна програма транспорт просто за години ще стане грозна гледка. Дано не се налага да го пиша щото аз на Трейсовци не желая да помагам ама хич.

Аз съм казал тоя тук само вреди. Неодобрявам това нещата да се вадят при е една цена а да се предлага друга това се нарича гавра, наглост, несправедливост, дебелоочие, изродщина и супер нахалство. Аз пък неодобрявам следователно ще направя всичко възможно да е възможно най-големия провал тук ако няма справедливост.

Та както казах само вреди засега повече на себе си предимно. После като е несправедливост ще вреди и на другите пътностроителни. А ако ще я играем грубо да се нападаме реално тогава ще видим какви щуротии гигантски могат да се излеят от мен.

Както казах само вреда досега е големия играч тук. И най-вече вреди на себе си щото в основата си е прост.

Коментар

• Мсимов ми то по твоята логика и леф и пидисе да стане е се тая.

Коментар

• Не покачването след консолидирания баланс показа, че интерес няма. Съответно вече позицията дори само да се качи на 30ст не може да се приеме, че е заради консолидирания баланс.

Не може да се приеме покачване до 30ст и заради Мостстрой по никакав начин видя, че че никой не зачита това, че има оздравителен план който ще се разглежда на общо събрание през октомври.

Ооо по никакъв начин не вервам в близкия месец да се обяви, че са отзапорирани сметките тъй, че и тук няма как да се очаква покачване на тази новина.

Ако пък Холдинга спечели някаква много голяма поръчка това ще стане ясно. И пак е трудно да се приеме, че може да има покачване заради това все пак тук се прекали тотално с зулуму новините и зулуму действията на управата.

С две думи напълно невъзможно е да има покачване и до 30ст заради баланса за полугодието, Мостстрой или пък запорираните сметки които невярвам да се отзапорират поне в близкия месец.

Са дали позицията е на 5ст, 10ст, 15ст, не е интересно може се качи може да падне. Може и на 20ст да се качи и пак да падне.

Сега да видим кой може да качи позицията до 30ст към момента. Ми това са следните заподозряни: Божков все пак непряко го управлява. Маккап и собственика му все пак са в управата. Другите двама големи акционери Евробилдинг 2000 ООД и АБВ Инженеринг ООДте също могат. Някой голям акционер също може да качи позицията до 30ст примерно с да продаде после ако некой се улови примерно на 20ст нещо повече като брой акции.

Така стоят нещата тук ако позицията се качи в близкия месец до 30ст. Или с две думи няма пълна сигурност кой може да я качва примерно. Вече примерно ако се качи на 50ст ще е напълно ясно само кои могат да я качат до там.

Следващия баланс ще се обяви тук чак в края на октомври и той не е от особено значение все пак е неконсолидиран.

Хубав лош баланс тук излагацията е тотална и не е само за борсата а е пред цяла България. Изобщо няма да ви казвам как коментират хората които нямат нищо общо с борсата Холдинг пътища Ад. Просто си няма и бегла представа колко се е изложил великия му управник тук.

С две думи вместо да се качи може и да падне все пак това е Холдинг Пътища Ад.

Но ако тръгне да се качва ние тук ще разнищваме въпроса бавно ли се качва, бързо ли се качва и всякакви други подробности.

Казах следващия важен баланс или консолидирания за 9-месечието ще се обяви тук в края на ноември или началото на декември тук и без това обичат да подават извън срока балансите.

Простотията може да доведе до добри резултати на дребно но на едно ще доведе до лоши резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Симич,всички твои изказвания неизмено са съпроводени от една ключова думичка - "АКО".Всъщност..."ако,уку..акцията е за боклуку".Нищо не ти пречи да си купиш една акция за 15 ст. и ще докажеш правотата си как само за 1 ден цената е скочила примерно с 40-50%.Че коя друга е правила такъв скок.FM сериозно ще се разтревожи за депозитите си.А може и Козолуп да се появи от небитието и да даде една пресконференция..Какви перспективи само..
                      Разбира се че, е АКО тука дори големите босове му немат никакво доверие на тоя вече. Засега само ги преебава всячески и с нищичко не им е помогнал.

Та въщност си е точно тъй, едно АКО си е като нямам предвид АКО а в смисъл АКУ.

Аз разбира се старя да наливам масло в огъня. Толкова изкрейзих покрай инвестицията си тук, че не знам вече искам ли да се качи или искам да го предизвикам да ме погне за да напиша толкова много щуротии във форума, че просто не е истина и все ще повтарям той ви прееба той ви прееба.

Изкрейзих с инвестирането си тук. Но вината си е моя. Хем се обявяват новини като фалита на Мостстрой ваденето на дяловете на дъщерните и аз пак щото съм много умен се набих тук а все щеше да измисля нещо.

Леле колко съм прост знаех много добре, че едно дружество ще падне що пари изпуснах от къси не е истина. А можеше да продам на 80ст по едно време и да му теглу една.

Но не аз държа като луд тези акции не ги пускам все едно са злато а то си е чисто АКУ.

Народа на държавата много на сериозно прие всичките новини които се обявяват тук и ако ще да се качи на 15ст я някой вземе я не. На 20ст дори няма и да посмее някой вече ако се качи.

Тук изобщо няма значение дали се дига с 5%,10%,50% щото народа се нагледа да падни дигнисе. Е оня Мосстрой колко пъти се качи с 100% и ей го на сега къде е.

Обаче само да не си мисли великия бос тук,че народа му верва и грам и, че това ще се промени.

Големия бос прекали и опорочи нещо велико. Това е една и от причините да ме дразни. Изключително некадърна и нагла твар. Ако си беше свършила работата качествено щеше да има ура от мен ма той е прост явно и затвърдето даже.

И въпреки това ще си държа АКО-то то си е мое.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                        Акционерите на Холдинг пътища Ад са премазани. Дали е на 5ст,10ст,15ст е все едно това си е жива трагедия.

Както се видя нямаше абсолютно никакъв интерес и на 15ст след обявяваването на консолидирания баланс за полугодието. Което значи, че ако през тоя месец позицията се качи дори и на 20ст това ще е вече заради очакванията и какво пише в консолидирания баланс за 9-месечието все пак сега е септември последния месец на тримесечието. Успяхме още повече да закучиме нещата.

Тормози ме тук от кажи речи 2 години. Са вече е май ред.
                        Симич,всички твои изказвания неизмено са съпроводени от една ключова думичка - "АКО".Всъщност..."ако,уку..акцията е за боклуку".Нищо не ти пречи да си купиш една акция за 15 ст. и ще докажеш правотата си как само за 1 ден цената е скочила примерно с 40-50%.Че коя друга е правила такъв скок.FM сериозно ще се разтревожи за депозитите си.А може и Козолуп да се появи от небитието и да даде една пресконференция..Какви перспективи само..

Коментар

• Спирка няма.

Акционерите на Холдинг пътища Ад са премазани. Дали е на 5ст,10ст,15ст е все едно това си е жива трагедия.

Както се видя нямаше абсолютно никакъв интерес и на 15ст след обявяваването на консолидирания баланс за полугодието. Което значи, че ако през тоя месец позицията се качи дори и на 20ст това ще е вече заради очакванията и какво пише в консолидирания баланс за 9-месечието все пак сега е септември последния месец на тримесечието. Успяхме още повече да закучиме нещата.

Тормози ме тук от кажи речи 2 години. Са вече е май ред.

Коментар

• msimov,

на колко я очакваш тази акция?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Лалугер, какво ще кажеш за идеята да се заложим доле на две стинки?

Коментар

• симов

симов не се изхварляи,ако беше показал 10 милиона печалба,лично ти штеше да си купиш едни 10 хиляди броики,та дори и факушката.на останалите тарикати ште казя холдинг патките няма да фалира, а един големец беше казал,купуваи когато другите ги е страх,и продаваи когато всички са в еуфория,ама те нали са големи тарикати,копуват си меком а то не работи от година и полвина.
                                Last edited by laluger; 05.09.2012, 12:41.

Коментар

Working...
                                X