IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    И 10 милиона печалба да показваше народа пак нямаше да посмее да купи и на 20ст. Народа е прост но не е чак толкова прост.
    симов, оспами всички теми бе човек. спри се и стой само тука, където никой друг не чете. да, знам луд си, няма нужда да го пишеш отново, или пък не си. все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
      симов полозението при холдинг патките не е чак толкова плачевно само 842 хиляди загуба,като имаш предвид всички измами,доклада е много интересен пст холдинг е съдлъзник по кредит,демек е гарант,после нека ниякои да си приказва че са нямали обшто,да не стане накраия някакво чудо и пст холдинг да погалне холдинг патките
      И 10 милиона печалба да показваше народа пак нямаше да посмее да купи и на 20ст. Народа е прост но не е чак толкова прост.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• симов

симов полозението при холдинг патките не е чак толкова плачевно само 842 хиляди загуба,като имаш предвид всички измами,доклада е много интересен пст холдинг е съдлъзник по кредит,демек е гарант,после нека ниякои да си приказва че са нямали обшто,да не стане накраия някакво чудо и пст холдинг да погалне холдинг патките

Коментар

• Само да сме на ясно какво е положението. Първо ако тръгне да се качва до 50ст масата няма да се помръдне тъй или иначе. Без значение бавно ли бързо ли ще се качва. А до тогава аз пък ще съм написал един два довода и запека народа и за по-високи цени. Ако пък се изстреля феноменално от някаква новина пак ще е моето.

И плюс това и без Оперативна програма транспорт която ще окаже влияние яко тук съм убеден, че само факта, че се измъкнаха дружествата на 1.50лв е достатъчен масата да не се помръдне преди тази цена само от инат.

Аз разбира се ще и промивам мозъка през цялото време та положението си се утежни докрай.

С две думи при вариант покачване в общи линии само в главата си ще го команда положението великия бос до цени от 1.50лв без значение плавно или феноменално покачване.

Приятна търговия.

Коментар

• Чудя се само що ли за простотия ще се случи тук в бъдеще и дали ще успееме да го счупиме тъпомера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Мсимов, мислиш ли че е добре дасе заложа тук с едни шес-седемстотин лева на 2 стинки?
              Не си разваляй баланса за годината......

Коментар

Неведоми са пътищата босови.

Симов, пак добре, че на табелата няма нито една стрелка, сочеща ... надолу Може да имаме ракета
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  В тоя ред на мисли: ... тоя месец, тая година, следвващата или по-следващата петилетка ... дано се разкучи някога
                  Неведоми са пътищата босови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Леле леле каква трагикокомедия е тук.Само като си спомна колко пари струваше тоя избушляк.Ужассссссс !!
                    А помниш ли пророчествата на цар Симеон Велики ? Така наречения "избушляк" беше все още над 50 пъти по-скъп, тогава, когато бяха направени
                    Имаше и един симпатяга Пепи. Генералът го прекръсти на козолуп. Изглежда се обиди и спря, да пише. Весело беше във форума тогава, а цар Симеон разказваше за полякините по морето ... ... времена... ))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Само едно малко коментарче.

Тъй като вчера не се качи то ако не се качи днес а примерно дори утре, другата седмица или по другата седмица и по-натам. ....

...това както винаги ще доведе до закучване чак до обявяването на консолидирания баланс за тримесечието.
                      ...
                      В тоя ред на мисли: ... тоя месец, тая година, следвващата или по-следващата петилетка ... дано се разкучи някога
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Само едно малко коментарче.

Тъй като вчера не се качи то ако не се качи днес а примерно дори утре, другата седмица или по другата седмица и по-натам. то покачването няма да се обвърже с тоя баланс а вече ще се свързва с балансите за 9-месечието все пак сме септември последния месец на тримесечието.

това както винаги ще доведе до закучване чак до обявяването на консолидирания баланс за тримесечието.

За мен лично е по-добре да не се качи днес и хората да са закучени до краен предел така може някога да се качи с много повече в един момент.

Коментар

• Леле леле каква трагикокомедия е тук.Само като си спомна колко пари струваше тоя избушляк.Ужассссссс !!

Коментар

Мсимов, мислиш ли че е добре дасе заложа тук с едни шес-седемстотин лева на 2 стинки?
                            Kak ще излезеш после !? )))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Съвети за покупка или продажба не давам.

Мисля, че нищо не се случва случайно в Холдинга. Мисля, че новината, че ще преасфалтират 3 километра от лот 4 на Тракия която е истинска не е станала по-грешка а си е напълно нарочно.

Мисля, че все някога ще се качим щото както вече казах тук нещата хем изцяло зависят от големия бос, хем изцяло и не зависят.

Също така Мисля, че ще оповестя какво пише в Оперативна програма транспорт ако това някога се качи само до измисления лев.

Също така мисля, че е толкова голяма мизерията, излагацията и страха тук, че най-вероятно ще се обяви някоя голяма новина и това вместо плавно рязко ще се качи на една цена. Просто когато някой си е мизерник по-душа той винаги си остава мизерник.

И мисля, че много ще ми се зарадват акционерите на Трейсето като оповестя какво пише в Оперативна програма транспорт. Аз принципно не ги харесвам Трейсовци но и те ще получат една положителна новина заради Холдинга ако се наложи.

Разбира се аз може да мисля много неща и накрая сметките ми да излязат криви. Щото на тоя тук дето е, му немам никакво доверие и по-всяко време може да му трекне някоя щуротия и да се изгаври с всички.
                              Last edited by msimov; 04.09.2012, 10:12.

Коментар

• Мсимов, мислиш ли че е добре дасе заложа тук с едни шес-седемстотин лева на 2 стинки?

Коментар

Working...
                                X