Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесимов полозението при холдинг патките не е чак толкова плачевно само 842 хиляди загуба,като имаш предвид всички измами,доклада е много интересен пст холдинг е съдлъзник по кредит,демек е гарант,после нека ниякои да си приказва че са нямали обшто,да не стане накраия някакво чудо и пст холдинг да погалне холдинг паткитеМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
симов
симов полозението при холдинг патките не е чак толкова плачевно само 842 хиляди загуба,като имаш предвид всички измами,доклада е много интересен пст холдинг е съдлъзник по кредит,демек е гарант,после нека ниякои да си приказва че са нямали обшто,да не стане накраия някакво чудо и пст холдинг да погалне холдинг патките
Коментар
-
Само да сме на ясно какво е положението. Първо ако тръгне да се качва до 50ст масата няма да се помръдне тъй или иначе. Без значение бавно ли бързо ли ще се качва. А до тогава аз пък ще съм написал един два довода и запека народа и за по-високи цени.Ако пък се изстреля феноменално от някаква новина пак ще е моето.
И плюс това и без Оперативна програма транспорт която ще окаже влияние яко тук съм убеден, че само факта, че се измъкнаха дружествата на 1.50лв е достатъчен масата да не се помръдне преди тази цена само от инат.
Аз разбира се ще и промивам мозъка през цялото време та положението си се утежни докрай.
С две думи при вариант покачване в общи линии само в главата си ще го команда положението великия бос до цени от 1.50лв без значение плавно или феноменално покачване.
Приятна търговия.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМсимов, мислиш ли че е добре дасе заложа тук с едни шес-седемстотин лева на 2 стинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНеведоми са пътищата босови.
Може да имаме ракета
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВ тоя ред на мисли: ... тоя месец, тая година, следвващата или по-следващата петилетка ... дано се разкучи някога
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЛеле леле каква трагикокомедия е тук.Само като си спомна колко пари струваше тоя избушляк.Ужассссссс !!Така наречения "избушляк" беше все още над 50 пъти по-скъп, тогава, когато бяха направени
Имаше и един симпатяга Пепи. Генералът го прекръсти на козолуп. Изглежда се обиди и спря, да пише. Весело беше във форума тогава, а цар Симеон разказваше за полякините по морето ...... времена...
))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСамо едно малко коментарче.
Тъй като вчера не се качи то ако не се качи днес а примерно дори утре, другата седмица или по другата седмица и по-натам. ....
...това както винаги ще доведе до закучване чак до обявяването на консолидирания баланс за тримесечието.
...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Само едно малко коментарче.
Тъй като вчера не се качи то ако не се качи днес а примерно дори утре, другата седмица или по другата седмица и по-натам. то покачването няма да се обвърже с тоя баланс а вече ще се свързва с балансите за 9-месечието все пак сме септември последния месец на тримесечието.
това както винаги ще доведе до закучване чак до обявяването на консолидирания баланс за тримесечието.
За мен лично е по-добре да не се качи днес и хората да са закучени до краен предел така може някога да се качи с много повече в един момент.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМсимов, мислиш ли че е добре дасе заложа тук с едни шес-седемстотин лева на 2 стинки?
)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Мисля, че нищо не се случва случайно в Холдинга. Мисля, че новината, че ще преасфалтират 3 километра от лот 4 на Тракия която е истинска не е станала по-грешка а си е напълно нарочно.
Мисля, че все някога ще се качим щото както вече казах тук нещата хем изцяло зависят от големия бос, хем изцяло и не зависят.
Също така Мисля, че ще оповестя какво пише в Оперативна програма транспорт ако това някога се качи само до измисления лев.
Също така мисля, че е толкова голяма мизерията, излагацията и страха тук, че най-вероятно ще се обяви някоя голяма новина и това вместо плавно рязко ще се качи на една цена. Просто когато някой си е мизерник по-душа той винаги си остава мизерник.
И мисля, че много ще ми се зарадват акционерите на Трейсето като оповестя какво пише в Оперативна програма транспорт. Аз принципно не ги харесвам Трейсовци но и те ще получат една положителна новина заради Холдинга ако се наложи.
Разбира се аз може да мисля много неща и накрая сметките ми да излязат криви. Щото на тоя тук дето е, му немам никакво доверие и по-всяко време може да му трекне някоя щуротия и да се изгаври с всички.Last edited by msimov; 04.09.2012, 10:12.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар