IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
    На бележката/фиша/ която ти дава или лично Каназирева или някоя от нейните служителки пише ясно в графата удръжки ДОД.
    А иначе с картата може да се теглят 2000 лв на ден от банкомат или не повече от 6000лв. на седмица. Можеш да изтеглиш 6000лв. на един път за една седмица в клон на банка, срещу такса от 27лв. Можеш да изтеглиш и цялата сума, ако тя е по голяма, като поискаш отблокиране на лимита срещу 3лв. и след два дни теглиш всичко с такса от 2% върху цялата сума/не е изгодно/. Иначе при теглене от банкомат на КТБ ти взимат по 1лв на всеки 400лв и 3лв от банкомат на друга банка. Така, че мислете и смятайте кое е най-изгодно.
    P.S. Забравих, може да се правят преводи в друга банка без значение на сумата срещу такса от 1,30лв.
    Ебах ги и изедниците.
    Скумрията и кучка Каназиревка и подлогата Банков бая ще да се нагушат, за нищо - от нас, понеже са направили договорки с най-мафиотската банка - тази на Доган - Корпоративна - на наш гръб.

Е затова виках и стенах наоколо за тия сметки.
    Но има и Европейско право и ще ги отеба тея изедници - ако ще и да не си взема парите.

Както и да е - имам си приятел консултант и нема да им дам ни 3 процента, ни даже един.

0.3% бих им дал.
    Last edited by vmankov; 02.11.2011, 21:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
      Удържани бяха само здравните и пенсионни начисления!Не може да има ДОД върху нещо което не си получил като доход!В момента е 10%, плосък данък!
      За синдикатите, ами да се бяхте отписали своевременно, били сте "пълноправни членове"!

На бележката/фиша/ която ти дава или лично Каназирева или някоя от нейните служителки пише ясно в графата удръжки ДОД.
      А иначе с картата може да се теглят 2000 лв на ден от банкомат или не повече от 6000лв. на седмица. Можеш да изтеглиш 6000лв. на един път за една седмица в клон на банка, срещу такса от 27лв. Можеш да изтеглиш и цялата сума, ако тя е по голяма, като поискаш отблокиране на лимита срещу 3лв. и след два дни теглиш всичко с такса от 2% върху цялата сума/не е изгодно/. Иначе при теглене от банкомат на КТБ ти взимат по 1лв на всеки 400лв и 3лв от банкомат на друга банка. Така, че мислете и смятайте кое е най-изгодно.
      P.S. Забравих, може да се правят преводи в друга банка без значение на сумата срещу такса от 1,30лв.
      БИГ

Коментар

• Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение
        Наздраве, тамада!
        Цял ден те нямаше, та се притесних за тебе.
        Не е ли малко раничко за Наздраве!
        По скоро е време за едно хубаво кафе.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
          ...
          Наздраве, тамада!
          Цял ден те нямаше, та се притесних за тебе.

Коментар

• Без коментар, вижте субтитрите:

http://www.vbox7.com/play:8a4efccc
            http://www.vbox7.com/play:0884a9f094

Поклон и мир на праха им на всички които си дадоха живота в Кремиковци!
            Тези които са оставили младините си в завода ще ме разберат, а на останалите, моля Ви замълчете!
            Last edited by badboy333; 02.11.2011, 00:57.
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Екоминистерството вече е изпратило официално искане до Брюксел да преразпредели въглеродните квоти, които останаха неизползвани след спирането на "Кремиковци", между българските централи, които изпитват недостиг.
              А защо да се разпределя нещо дето умните глави унищожиха, понеже са много умни?

Защо централите не си оправиха сероочистващите инсталации, а същевременно Кремиковци беше ликвидирано и за това?

С чужда пита Нона Караджова иска помен, но не оправи нито проблемите на Витоша, нито на Пирин!
              Има си и добър съветник, в лицето на една бивша екоминистърка(за непросветените Евдокия Манева)!
              г-н Борисов, кога ще вземете адекватни мерки и ще оправите батаците на Екоминистерството, все пак идват други избори нали?
              Last edited by badboy333; 02.11.2011, 01:04.

Коментар

• Return, гълъбче мое ненагледно, къде се покри?

Коментар

Има пари в сметките. Вчера си взех картата, днес, след 12:30, видях, пипнах и даже подхарчих.
                  За удръжките - това, което ми е удържано е в графа ДОД на справката, изглежда е начислен върху неизплатените заплати, отпуските и обезщетението за неспазено предизвестие; върху другите обезщетения (в моя случай - за пенсиониране) изглежда не се начислява ДОД.. Така излиза по сметките ми. Не съм търсил още компетентно мнение.
                  Има графа за осигуровките, но тя е празна. Аз още по-рано бях проверил на сайта на НОИ и се оказа, че осигуровките за месеците, през които не са плащани заплати са внесени.
                  И може да се смеете, но е удържан и членския внос към синдикатите за тия месеци.
                  Удържани бяха само здравните и пенсионни начисления!Не може да има ДОД върху нещо което не си получил като доход!В момента е 10%, плосък данък!
                  За синдикатите, ами да се бяхте отписали своевременно, били сте "пълноправни членове"!

Коментар

Има пари в сметките. Вчера си взех картата, днес, след 12:30, видях, пипнах и даже подхарчих.
                    За удръжките - това, което ми е удържано е в графа ДОД на справката, изглежда е начислен върху неизплатените заплати, отпуските и обезщетението за неспазено предизвестие; върху другите обезщетения (в моя случай - за пенсиониране) изглежда не се начислява ДОД.. Така излиза по сметките ми. Не съм търсил още компетентно мнение.
                    Има графа за осигуровките, но тя е празна. Аз още по-рано бях проверил на сайта на НОИ и се оказа, че осигуровките за месеците, през които не са плащани заплати са внесени.
                    И може да се смеете, но е удържан и членския внос към синдикатите за тия месеци.
                    Честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от elcorazon Разгледай мнение
                      Да не се окаже, че картите са празни?

Коментар

• Да,много добро изпълнение.

Коментар

• gk1991,
                          това харесва ли ти?

http://www.youtube.com/watch?v=Nijq7B8c8w4

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                            !

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Eдно и от мен.
                              http://www.youtube.com/watch?v=tsO26...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Имаме месец да се разберем къде да се срещнем.„

Искаме момите, разбира се. Къде щехме да бъдем без колежките?
                                Така е определено.
                                Който е съгласен,моля да се включва.Мисля,че ще бъде забавно и инересно,а, колеги,какво ще кажете?
                                По едно питие,платено с изстрадани пари.

Коментар

Working...
                                X