IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много черногледи и отчаяни станахме !!! Изпростяхме до там,че се караме кой завод е с най неграмотен персонал,разни ГАДНЯРИ само ни отчайват,че няма да има пари,НО!!!ПОВТАРЯМ,НОООО НЕ СА ПОЗНАЛИ!!!!!! В момента се актуализира информацията/има много грешки/ и от 01.11.2011г. се ЗАПОЧВА-по азбучен ред,в комбината,подписване на договор с банката картоиздател и ПОЛУЧАВАНЕ на картата заредена със сумата -финал на операцията 30.11.2011-след това всички пропуснали реда си/буквата/!!!
    Така,че ни чакат добри дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Като знам как се случват нещата в тази държава, не бих се учудил предположенията ми да са истина...........
      Ще се съглася с вашите предположения , ако става въпрос за фирма ЕТ -"Пешко и син" купува мандрата в с."Сусурлево" . Но тук нещата са малко по-сложни.Вие твърдите , че "Но пари не са прехвърляни......... тия 300 милиона са просто за пред народеца" . Ако беше така банката нямаше да пуска облигации и да увеличава капитала си , за да отпусне кредит с такъв размер и всичко да е наред пред банковия надзор.Тези милиони ги има и са преведени, друг е въпроса кога ще се изплатят на кредиторите
      Last edited by bobo1; 15.10.2011, 11:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo1 Разгледай мнение
        Можете ли , да представите някакви документи доказващи това ваше твърдение?? В противен случай сме в сферата на празните приказки.

Като знам как се случват нещата в тази държава, не бих се учудил предположенията ми да са истина........... а приказките за това че някой ще си получи парите да се окажат "празни приказки".

Аз съм се сблъсквал няколко пъти с нашата съдебна система......... и едно нещо е сигурно, съдиите и да решат нещо, то може и да не бъде изпълнено. Всичко в нашата съдебна система е предпоследно......... и винаги ще се появи "още нещо" . Иначе ако става въпрос да осъдят някой нещастник за нещо, са много солидни и бързи.

Коментар

• Майтап бе Уили

http://www.capital.bg/biznes/kompani...na_kapka_voda/

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
            Всъщност нашият съд е абсолютно независим............ от него нищо не зависи. bobo1-Напълно съм съгласен със вас.

Мисля че хората тук са доста заблудени. Какви пари ще вземат, като Кремиковци е прехвърлен за 20 000лв, на някаква офшорка. Пари няма......... туй то. Сега офшорката и другите учасници ще си взимат пари от скрап. Но пари не са прехвърляни......... тия 300 милиона са просто за пред народеца. Кремиковци беше продаден за 20 000лв......... туй то........ Тази сделка беше абсолютна измишлиотина и нямаше да мине в нито една друга държава. ?!
            Можете ли , да представите някакви документи доказващи това ваше твърдение?? В противен случай сме в сферата на празните приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнение
              Имате ли информация в какъв срок ще се разглеждат жалбите.7 дневен или 7 годишен?Съдът не е независим щом му плаща данъкоплатеца.
              Всъщност нашият съд е абсолютно независим............ от него нищо не зависи.

Мисля че хората тук са доста заблудени. Какви пари ще вземат, като Кремиковци е прехвърлен за 20 000лв, на някаква офшорка. Пари няма......... туй то. Сега офшорката и другите учасници ще си взимат пари от скрап. Но пари не са прехвърляни......... тия 300 милиона са просто за пред народеца. Кремиковци беше продаден за 20 000лв......... туй то........ Тази сделка беше абсолютна измишлиотина и нямаше да мине в нито една друга държава.

Предполагам част от големите кредитори са "купили" Кремиковци т.е. директно си го конфискуваха и сега ще си избиват парите от скрап.

Какво ще стане с парите на обикновените хорица......... ще ги бавят до второ пришествие........ първо беше септември, после стана октомври......... сега се говори за ноември.

Аз друго не мога да разбера, защо хората тук се дразнят от скептичните мнения. Като се дразните, отидете в съда, вземете си адвокат и си вземете парите......... обаче няма да стане така нали. Интересно вие ако си забавите вноските по кредита толкова време......... какво ли ще се случи и дали ще ви чакат ?!

Коментар

• Имате ли информация в какъв срок ще се разглеждат жалбите.7 дневен или 7 годишен?Съдът не е независим щом му плаща данъкоплатеца.
                jesik

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
                  Това е списъка на осемте жалби, които ще се разглеждат от апелативния съд:

1.Фирма РИС 2005 ЕООД с/у сметката за разпределение
                  2.Фирма РИС-С-2005 ЕООД с/у сметката за разпределение
                  3.Фирма Шамот 2000 ЕООД с/у сметката за разпределение
                  4.Ф-ма НЕД ОЙЛ КЪМПАНИ с/у сметката за разпределение
                  5.Ф-ма ЦВМ ТРЕЙДИНГ ТРЪСТ ООД с/у сметката за разпределение
                  6.ДАНИЕЛА СЕРГИЕВА ИВАНОВА-РМЗ-за 1084,65лв
                  7.СЛАВИ ЦВЕТАНОВ ИВАНОВ-РМЗ-за 190,61лв
                  8.ФИЛИПОВ И ПАРТНЬОРИ ООД с/у сметката за разпределение

Други приети обжалвания поне за сега няма.
                  Ще се разлеждат само тези за които са внесени държавни такси към 27.09.2011

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo1 Разгледай мнение
                    Моля спрете , да си мерите пи....ите
                    Имаше предвид "хуйевете" ли?
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от blackmetal Разгледай мнение
                      Не мога да разбера като ти е толкова гадно да четеш и участваш тук, защо аджеба не си биеш камшика и да се върнеш в родния си форум, там си дращи каквото искаш, остави хората да обсъждат каквото ги интересува, междудругото някои си имат още акции, така че не можеш да ги изхвърлиш оттук, така да се каже инвеститори си в крема.
                      аз пък мислех че само Aladdin е гризнал дървото

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение

семейство Иванови май съдят до дупка, чудя се дали жалките им вземания ще покрият адвокатския хонорар, сигурно тук са и фирмите на онзи дебил- лорд проф. д-р ненормалник

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                          Тая тема стана като производствено събрание ! Нароиха се и нови герои ! Честно не знам защо модераторите не я заключват ? Такова падение няма и в спортните форуми , където по правило нивото е направо гаменско ! О времена , о нрави ! Колкото и да се дърлите помежду си , докато съда не реши няма и стотинка да видите ! А както още в началото на септември ви казах това дело не изглежда никак лесно и нищо чудно слуховете за отвод на съдебните състави или за връщане на делото на предна инстанция да се окажат съвсем верни !
                          Мисля , че средата на ноември ще се разбере дали съм бил прав !
                          Не мога да разбера като ти е толкова гадно да четеш и участваш тук, защо аджеба не си биеш камшика и да се върнеш в родния си форум, там си дращи каквото искаш, остави хората да обсъждат каквото ги интересува, междудругото някои си имат още акции, така че не можеш да ги изхвърлиш оттук, така да се каже инвеститори си в крема.

Коментар

• кам ruash

Не смятам за нужно да споря с теб, аз съм пенсионер по първа категория ти сам казваш ,че си завършил като охранител бил си до последно там и не си успял да направиш нищо, ще ти кажа , че не ми пука вече за Кремиковци работех на разливочен кран, сигурно знаеш за какво говоря не съм бил лежач за разлика от много други но това е друга тема.

Коментар

• Гадовете

БИГ

Коментар

• Напротив, аман от негрмотни изказвания, в т.ч. и в аспекти като граматиката! Нека се види от всички кой евентуално е капацитет да взема думата - и кой е на ниво втори клас. Няма нищо обидно да си неграмотен, моите уважения, и овчари трябват, и миячки - тоже. Но да пишеш тук, да споделяш прогнози и да заставаш с оценката си и с информацията си пред толкова други хора, за мен е обидно, ако не си подготвен.
                                Всички се правите на свръхзапознати и компетентни, а по-надолу само 2-3 от всички коментари (само на тази страница) са сякаш писани в полузаспало състояние. Съжалявам, но това не е мнение, а очевадна истина.
                                Last edited by spring; 14.10.2011, 10:01.

Коментар

Working...
                                X