IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнение
    Ами тя комбинатската диспечерка с кво да поздравява?
    Що, на рязан турчин ли е пачавра?
    http://www.youtube.com/watch?v=VidwW2qVz-Y
    Last edited by vmankov; 03.11.2011, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      И аз го забелязах...

Некъф турски резаняк, дето се прави на ковач - и бедбойчето ни поздравява с тоя мустакат турски манафин - нас, мъжете и жените на България, които изкарахме тежката металургия на гърба си

Маани, много хора не разбират какво искат да кажат...
      Ами тя комбинатската диспечерка с кво да поздравява?

Коментар

• Първоначално изпратено от avp Разгледай мнение
        това го свалих от сайта на банката. (3) Операции с карти

1. Теглене в брой, чрез АТМ
        а/ на КТБ 0.20
        б/ на друга банка 0.70
        2. Теглене в брой на каса, чрез ПОС
        а/ в КТБ
        0.50
        б/ в друга банка 0.70
        3. Плащане на стоки и услуги, чрез ПОС
        а/ обслужван от КТБ Безплатно
        б/ обслужван от друга банка Безплатно
        4. Прехвърляне на суми между картова и свързана сметка чрез АТМ 0.20
        5. Смяна на ПИН на АТМ безплатно
        6. Справка салдо на АТМ безплатно
        7. Справка последни 5 транзакции на АТМ безплатно

8. Такса за деблокиране на карта, включително при сгрешен ПИН 2
        Номерът е друг.За откриване ти вземат 2лв.+3лв остатък =5лв.+5лв такси минимум за теглене .=10лв.+5лв за невърната карта=15лв+2лв за отблокиране на карта защото ще я блокират поне един път=17лв+5лв за получаване на карта в клон различен от издателя.За това ти носят картите в комбината.=22лв.Умножено по 7000 човека=154000лв.Това е минимумът който ще вземе банката.С допълнителни такси от други банкомати и др.около 400 000лв.Колко ще вземе Синдика може да види само прокуратурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от WWI Разгледай мнение
          Но bb333 може да ти ги разясни тези неща.А не да поздравява с турски песни.
          И аз го забелязах...

Некъф турски резаняк, дето се прави на ковач - и бедбойчето ни поздравява с тоя мустакат турски манафин - нас, мъжете и жените на България, които изкарахме тежката металургия на гърба си

Маани, много хора не разбират какво искат да кажат...
          Last edited by vmankov; 03.11.2011, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от l_y Разгледай мнение
            Колеги, в списъка за разпределение на парите освен нашите пари са включени и тези по шифър 500- ЗОДФЛ,които не са изплатени на НАП. Затова в списъка сумата е по голяма от това което трябва да получим - без лихвите.
            шифър 500- ЗОДФЛ e10% но се начислява на брутното месечно възнаграждение. Но bb333 може да ти ги разясни тези неща.А не да поздравява с турски песни.

Коментар

• Първоначално изпратено от WWI Разгледай мнение
              Лихви има и са начислени към 28.10.2011г.Но това е само счетоводна операция. Да се знае каква е сумата която ще изчезне.
              Тук по-надолу някой каза (май gk1991), че и лихвата ни се полага, но че тя е чак на девето место при изплащане на задълженията. Та надали има вероятност да я вземем.

Както и да е - аз почти не се надявах да си взема въобще парите.

Колеги, преди да правите преводи, взимания и прочии банкови прехвърляния - моля, вижте тарифите на банката! http://www.corpbank.bg/tariff.html

Ако не са ви ясни, то винаги имате право да питате специалистите от тази банка.
              Внимавайте - 3 процента е нещо невиждано като такса. Това означава на 1000 лева банково прехвърляне да вземат 30 лева - ей така, за нищо...
              Last edited by vmankov; 03.11.2011, 20:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                Колко точно удържат по 10% ли?
                Ако си пазите фишовете в колонка"удръжки" за всеки месец ги има, като за януари са две- едното е разликата която е надвзета през предходната година и тя се изважда от общия сбору, но грубо е около 10 %

Коментар

• Колко точно удържат по 10% ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнение
                    Честито на всички колеги, бъдете здрави и щастливи и харчете разумно! Искам да питам тези кадето вече са взели картите засичат ли се сумите по сметката за разпределение и в действителност, и ако не какво се прави, много жалко , че трябва да се срещам със скочубрата Каназирева, хайде останете си с здраве!!!
                    Колеги, в списъка за разпределение на парите освен нашите пари са включени и тези по шифър 500- ЗОДФЛ,които не са изплатени на НАП. Затова в списъка сумата е по голяма от това което трябва да получим - без лихвите.

Коментар

• Честито на всички колеги, бъдете здрави и щастливи и харчете разумно! Искам да питам тези кадето вече са взели картите засичат ли се сумите по сметката за разпределение и в действителност, и ако не какво се прави, много жалко , че трябва да се срещам със скочубрата Каназирева, хайде останете си с здраве!!!

Коментар

• за таксите

това го свалих от сайта на банката. (3) Операции с карти

1. Теглене в брой, чрез АТМ
                        а/ на КТБ 0.20
                        б/ на друга банка 0.70
                        2. Теглене в брой на каса, чрез ПОС
                        а/ в КТБ
                        0.50
                        б/ в друга банка 0.70
                        3. Плащане на стоки и услуги, чрез ПОС
                        а/ обслужван от КТБ Безплатно
                        б/ обслужван от друга банка Безплатно
                        4. Прехвърляне на суми между картова и свързана сметка чрез АТМ 0.20
                        5. Смяна на ПИН на АТМ безплатно
                        6. Справка салдо на АТМ безплатно
                        7. Справка последни 5 транзакции на АТМ безплатно
                        8. Такса за деблокиране на карта, включително при сгрешен ПИН 2

Коментар

• Гавра

Добър вечер колеги,
                          аз мисля директно да си прехвърля парите в друга банка.Дали ще стане?Ако някой вече го е направил да пише каква е таксата.Моля!

P.S.Ееееееее,знаех си,че на ББ банката подаръци не раздават.Егати и таксите.Как па решиха точно у тая банка да ми правят карта.Обикновена дебитна карта дето в чужбина мога само да си я размятам и за нищо не става,Нещастници гадни,капиталисти.
                          Аз съм против,ама кой ми иска мнението???

Коментар

• Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнение
                            Значи лихви за забавените ни заплати няма ,ама такси в левове за тегленето им има ?Що депутатското кюфте да не е 27 ст ,ами ще е и по-малко даже .А смейте ми се сега че питам за лихви .При тези условия не бива да се подписва договор с банката .
                            Лихви има и са начислени към 28.10.2011г.Но това е само счетоводна операция. Да се знае каква е сумата която ще изчезне.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Ебах ги и изедниците.
                              Скумрията и кучка Каназиревка и подлогата Банков бая ще да се нагушат, за нищо - от нас, понеже са направили договорки с най-мафиотската банка - тази на Доган - Корпоративна - на наш гръб.

Е затова виках и стенах наоколо за тия сметки.
                              Но има и Европейско право и ще ги отеба тея изедници - ако ще и да не си взема парите.

Както и да е - имам си приятел консултант и нема да им дам ни 3 процента, ни даже един.

0.3% бих им дал.
                              От 28.09.11г. питам може ли да осъдим някой ако таксите по новите карти са високи?А ти ,НЕ простия чак сега се сети.

Коментар

• Значи лихви за забавените ни заплати няма ,ама такси в левове за тегленето им има ?Що депутатското кюфте да не е 27 ст ,ами ще е и по-малко даже .А смейте ми се сега че питам за лихви .При тези условия не бива да се подписва договор с банката .

Коментар

Working...
                                X