IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za parite

zna4i ako ne moje6 da tegli6 nqma6 dostaty4no pari.druga pri4ina nqma.

Коментар

• Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнение
      че я имам, имам я но не мога да тегля от нея и съм бясна, навсякъде ми дава недостатъчна наличност няма връзка с вашата банка и тем подобни....
      Добре, моля опиши я - точно название, банка издала, дата на издаване и на прекъсване;
      твоето име, възраст, адрес и начин да се свържа с теб лично. Този ред е бъзик, но горния, ако може, съобщи.
      Щото и всички останали би трябвало да сме с подобни мутренски карти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Хъм.......... почна се........ почнаха пак с триковете, на печелившите, честито......... останалите ще продължават да си ЧАКАТ........ .
        не, предполагам че е станал някакъв гаф в банката, моята е от днес сутринта и казаха че днешните карти ще бъдат активирани днес следобяд, явно са ни излъгали, въпреки че като звънях в банката ме увериха че всичко е ок: и пари имам (даже ми казаха сумата) и картата е активирана.Просто съм бясна защото ми трябваха днес, иначе предполагам че понеделник всичко ще е наред.Но аз по-късно ще пробвам пак

Коментар

че я имам, имам я но не мога да тегля от нея и съм бясна, навсякъде ми дава недостатъчна наличност няма връзка с вашата банка и тем подобни....

Хъм.......... почна се........ почнаха пак с триковете, на печелившите, честито......... останалите ще продължават да си ЧАКАТ........ .

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Ти имаш ли твоята карта в ръцете си?

Коментар

VPAY
              Ти имаш ли твоята карта в ръцете си?

Коментар

• [QUOTE=gk1991;1059170750]
                Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнение
                VPAY[/QUOTE

Само за България ли е валидна?
                http://www.visabg.com/bg.aspx

Коментар

• [QUOTE=viviana;1059170740]VPAY[/QUOTE

Само за България ли е валидна?

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                    Или обикновена дебитна карта.Я,някой да каже!
                    VPAY

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      Колега, как точно се казва картата (Visa Electon, Mastercard и т.н.)?
                      Или обикновена дебитна карта.Я,някой да каже!

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
                        Това което съм написал е вярното защото 6000лв са ми в джоба срещу 27лв такса.
                        Колега, как точно се казва картата (Visa Electon, Mastercard и т.н.)?

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
                          На бележката/фиша/ която ти дава или лично Каназирева или някоя от нейните служителки пише ясно в графата удръжки ДОД.
                          А иначе с картата може да се теглят 2000 лв на ден от банкомат или не повече от 6000лв. на седмица. Можеш да изтеглиш 6000лв. на един път за една седмица в клон на банка, срещу такса от 27лв. Можеш да изтеглиш и цялата сума, ако тя е по голяма, като поискаш отблокиране на лимита срещу 3лв. и след два дни теглиш всичко с такса от 2% върху цялата сума/не е изгодно/. Иначе при теглене от банкомат на КТБ ти взимат по 1лв на всеки 400лв и 3лв от банкомат на друга банка. Така, че мислете и смятайте кое е най-изгодно.
                          P.S. Забравих, може да се правят преводи в друга банка без значение на сумата срещу такса от 1,30лв.
                          Това което съм написал е вярното защото 6000лв са ми в джоба срещу 27лв такса.
                          БИГ

Коментар

• Последно някой на ясно ли е с таксите при ползуването на тези карти,щото всеки си пише каквото му скимне,пък дали е истина или не,друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                              Маани ги тея скопци-гьотферени.

Тук е оригиналът:
                              http://www.youtube.com/watch?v=YQWszrZHBPI
                              Last edited by vmankov; 03.11.2011, 22:01.

Коментар

• http://vbox7.com/play:7719576b
                                http://vbox7.com/play:76cdab87
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X