Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнениеМоми не се ли приемат?ХА-ХА-ХА
Искаме момите, разбира се. Къде щехме да бъдем без колежките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от spring Разгледай мнениеЧестит празник, колеги. Друго, освен будни, никога не сме били. Да сте живи и здрави, да са живи и здрави и всички хора, заради които си заслужава да будуваме и да събуждаме.
Коментар
-
Колеги,
Относно коментарите за лихвите съм съгласна!!! А как ще коментирате тези 10%.
Защо частичната сметка за разпределение е одобрена от Съда без тези 10% ??? Или пък през времето, когато получавахме процент от заплатите си не са ни удържани данъци ли !!!
И накрая към всички колеги от НЛА - организирайте се, това са вашите заплати, ние всички ще ви подкрепим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнениеМомковци и аз съм за едно питие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнениеДълбок поклон и поздравления за изказването.
Изтърпяхме и изстрадахме най-после след почти 3 г да получим полагащото ни се .Ни в клин ,ни в ръкав и не от лакомия ,ама не се ли полага за всичкото време и страдание ,лишения и унижения някаква лихва за забавените заплати ,защото всички знаят ,отсрочка и компромиси няма .Нито ЧЕЗ ,нито С.Вода ,нито телекомуникационните компании ,нито Топлофикация ,нито банките прощават просрочени задължения .Да не говорим за децата ни и за множеството битови "проблеми" свързани с тези забавени плащания .Та питам аз ,какво казва закона в този случай ?
да се получи и стотинка от тях.За мен лично е достатъчно най-после да си получа
дължимото.На лихвите- майната им!
Коментар
-
kremikovtzi 4kw
Колеги честито за парите ,макар че не разбрах сумите съвпадат ли с тези от списъка или са одържани данъци.Искам да изкументирам за колегите от НЛА.Преди една седмица имаха среща в градинката пред банята до ЦУМ.На тази среща не се яви нито Мерджанов нито Гогов .Защо те не са ли заинтересовани ,нали Гогов има да взима 100000 лева а Мерджанов 30000,или те си ги взеха а работниците кучета ги яли.Колеги тези хора от НЛА работеха заедно с нас и всички знаем че независимоста на лабораторията беше съвсем фиктивна,за да може да се признават анализите,за да може да е в сила акредитацията.Или тогава ни бяха необходими,а сега вече не ни интересува.Нека преодолеем тази Българска черта и всички заедно да ги подкрепим,защото никой не знае какво ще ти поднесе живота утре,и в каква ситуация ще се отзовеш.Може би и ти ще имаш нужда от помощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнениеДълбок поклон и поздравления за изказването.
Изтърпяхме и изстрадахме най-после след почти 3 г да получим полагащото ни се .Ни в клин ,ни в ръкав и не от лакомия ,ама не се ли полага за всичкото време и страдание ,лишения и унижения някаква лихва за забавените заплати ,защото всички знаят ,отсрочка и компромиси няма .Нито ЧЕЗ ,нито С.Вода ,нито телекомуникационните компании ,нито Топлофикация ,нито банките прощават просрочени задължения .Да не говорим за децата ни и за множеството битови "проблеми" свързани с тези забавени плащания .Та питам аз ,какво казва закона в този случай ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mariq66 Разгледай мнениеУважаеми Колеги,
Поздрави за получените забавени заплати! Пожелавам да ги харчим с разум!
Моето мнение е, че трябва да си покрием борчовете и ако ни остане нещо, трябва да го разпределяме разумно. Все пак криза е!
Трябва да се погрижим за децата си и за близките си през тази зима, че тя няма да е лека!
Изключително стойностни хора сме според мен всички работили в бившето "Кремиковци" АД, с много малки изключения и всички заслужаваме един по-хубав живот.
Много лесно ще си намерим работа, защото сме търсени.
Умната и забравете лошото, защото е имало и добро и точно то, доброто, ще ни остане като спомен надявам се!
Успех Ви желая в личен и професионален план!
Изтърпяхме и изстрадахме най-после след почти 3 г да получим полагащото ни се .Ни в клин ,ни в ръкав и не от лакомия ,ама не се ли полага за всичкото време и страдание ,лишения и унижения някаква лихва за забавените заплати ,защото всички знаят ,отсрочка и компромиси няма .Нито ЧЕЗ ,нито С.Вода ,нито телекомуникационните компании ,нито Топлофикация ,нито банките прощават просрочени задължения .Да не говорим за децата ни и за множеството битови "проблеми" свързани с тези забавени плащания .Та питам аз ,какво казва закона в този случай ?Last edited by engenering; 31.10.2011, 23:29.
Коментар
Коментар