IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Щеше, батка, шях да удържа на думата си.

Но това не пречи все пак некъде да се видим и изпием по едно качествено на моя сметка. Казвай къде и ще те черпя.

А ако искате, колеги, можем всички участвали в тази кремиковска тема да се срещнем някъде в София, някъде след Коледа, когато всички ще са взели парите.
    Това е организационно предложение; кой е съгласен?
    Аз,да.

Коментар

• Здравейте

Уважаеми Колеги,
      Поздрави за получените забавени заплати! Пожелавам да ги харчим с разум!
      Моето мнение е, че трябва да си покрием борчовете и ако ни остане нещо, трябва да го разпределяме разумно. Все пак криза е!
      Трябва да се погрижим за децата си и за близките си през тази зима, че тя няма да е лека!
      Изключително стойностни хора сме според мен всички работили в бившето "Кремиковци" АД, с много малки изключения и всички заслужаваме един по-хубав живот.
      Много лесно ще си намерим работа, защото сме търсени.
      Умната и забравете лошото, защото е имало и добро и точно то, доброто, ще ни остане като спомен надявам се!
      Успех Ви желая в личен и професионален план!

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
        vmankov,не съм видял предложението ти иначе щях да пия уиски,макар че предпочитам бърбън
        Щеше, батка, шях да удържа на думата си.

Но това не пречи все пак некъде да се видим и изпием по едно качествено на моя сметка. Казвай къде и ще те черпя.

А ако искате, колеги, можем всички участвали в тази кремиковска тема да се срещнем някъде в София, някъде след Коледа, когато всички ще са взели парите.
        Това е организационно предложение; кой е съгласен?

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
          Това с невзетите пари се случи сега остава:

Да се намери читав собственик и то не без помощ от страна на Правителството и онази останала малка част от Кремиковци да бъде приведена съобразно екологичните изисквания и бъде пусната в работа, за да не последваме примера на Гърция!
          Има слух за нек'ви немци. При отправен въпрос за тия работи към синдико он казал:
          Това не ме интересува, "Надин" си решава.
          Не съм на 100% сигурен у това де го пиша, оти дойде до мене по системата за глухя де чул че слепия видял как един куц тича... Па и я кога го чух, бех пиян

Аз оставям тоя форум на ония с акциите. Благодарим на модераторята, че ми позволиха да се вихрим тука.
          Честити ви заплати, колеги! Желая бърза развръзка и за колегите от "НЛА". Успех!!!

Коментар

• WWI,
            не ме засяга, че ме определяш като прост, но ме засяга, че много българи са такива простаци като теб и съм принуден да живея с такива.

И можем да си премерим простотията, мой дървени философе.

Прегледах всичките ти 10 поста в този форум. Те са само от по едно изречение, умнико. Не можеш да вържеш заедно дори две изречения.

Не владееш добре правописа, детко.

Най-малко в един от едносричковите ти постове си на гьотере.

Айде сега, умнико със задна дата, попрегледай пък аз какво съм писал и дай преценката си.

Ако откажеш да го направиш - твое право - но оставаш с моето определение за теб като простак.
            Last edited by vmankov; 31.10.2011, 21:19.

Коментар

• Парите сме си ги отработили, да си ги харчим със здраве

Коментар

• "Отговори: 3,770 Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
                Разглеждания: 158 Изпратено от lamarin

Аз прибавям Четири рози,че няма да пуснат производство! "

badboy333,какво става с баса?

vmankov,не съм видял предложението ти иначе щях да пия уиски,макар че предпочитам бърбън

Коментар

• Това с невзетите пари се случи сега остава:

Да се намери читав собственик и то не без помощ от страна на Правителството и онази останала малка част от Кремиковци да бъде приведена съобразно екологичните изисквания и бъде пусната в работа, за да не последваме примера на Гърция!
                  Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                    Хайдееееееееееее,пак се започна.
                    Някой тук разбрал-недоразбрал,чел-недочел се включва и му се иска и на него да му обърнат внимание.
                    Спокойно,дишайте спокойно!

Здравейте колеги,
                    дано да греша,но "ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НЕ Е РЕШЕНИЕ".Това го знам със сигурност.
                    Намирисва ми на предизборна агитация.За момента ни замазват очите.

Е, ние вече сме го разигравали този сценарии.Не си ли спомняте?Режисирана изцяло от синдикатите.Като си спомня как ни подвеждаха ми иде да .....
                    А сега вече не сме нужни на синдикатите/нямат гювеч...

Колеги,
                    явно сами няма да се справим,затова ви предлагам да се организираме и да отидем до централата или на КНСБ или на Подкрепа и да потърсим юридическа помощ от тях.

Кой ги писа тия неща?АААА?
                    Last edited by WWI; 31.10.2011, 18:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от WWI Разгледай мнение
                      Виж са колко би било лесно:

Нашият любим Банков официално обявява, че парите са преведени на лични сметки в еди-коя си банка.
                      Толкоз. Край.
                      Решението за вадене на карти си е наш проблем. Може и...
                      Като отвориш всички мнения се вижда колко си прост.По зле от теб е само ББ-№333.
                      Хайдееееееееееее,пак се започна.
                      Някой тук разбрал-недоразбрал,чел-недочел се включва и му се иска и на него да му обърнат внимание.
                      Спокойно,дишайте спокойно!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        И мен ли ще ме биете?
                        Виж са колко би било лесно:

Нашият любим Банков официално обявява, че парите са преведени на лични сметки в еди-коя си банка.
                        Толкоз. Край.
                        Решението за вадене на карти си е наш проблем. Може и...
                        Като отвориш всички мнения се вижда колко си прост.По зле от теб е само ББ-№333.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                          Можете да изразите мнение и отношение,каквото и да било на "лично съобщение" на Обратният завой
                          Направете го!
                          Аз лично ще го направя с голямо удоволствие.
                          И мен ли ще ме биете?
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Моля някой, който е по- наясно с тези допьлнителни удрьжки да пише за какво са!И какво стана с работодателските вноски кьм "Сьгласие"?

Коментар

• Първоначално изпратено от elcorazon Разгледай мнение
                              Колко по-точно са тези удръжки?
                              Още не съм му хванал края. Спрямо общата сума са под 4 %, но тя включва неизплатени заплати, отпуски и обезщетения. ДОД си е 10% и изглежда не се дължи за обезщетенията, не съм проверил още. Във всеки случай, служителката, която ми връчи справката каза, че повече задължения към данъчните нямам.
                              Картите се дават в сградата на Кадри.
                              В ранния следобед вече не е имало никакво чакане.

Коментар

• Първоначално изпратено от ilisan Разгледай мнение
                                А къде е онова "обратно" нещо. Толкова злоба, толкова скептицизъм не бях виждал на едно място. Жив социалист... и те нямат мъжеството да си признаят, че загубиха, а все някой друг им е виновен.
                                Можете да изразите мнение и отношение,каквото и да било на "лично съобщение" на Обратният завой
                                Направете го!
                                Аз лично ще го направя с голямо удоволствие.

BADBOY333,БЛАГОДАРЯ,ЧЕ СЕ ВКЛЮЧИ!

Коментар

Working...
                                X