IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пари

А къде е онова "обратно" нещо. Толкова злоба, толкова скептицизъм не бях виждал на едно място. Жив социалист... и те нямат мъжеството да си признаят, че загубиха, а все някой друг им е виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
      Къде си badboy333?
      Знаеш,че ме интересува твоето мнение.Пиши,моля те!!!
      Досега само чета и чакам ти да драснеш някой ред.

Браво,колеги!Доживях ме
      Фактите са красноречиви, та затова просто няма какво да кажа!
      Има пари и с ум да ги харчат тези дето ще ги взимат!
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение
        Може да се пътува с автобуси 117 - до ИЧМ, през около 25 мин., 118 - до Ботунец, или 119 - до Централно, но са нарядко.
        Освен картата, дават и справка за удържания данък и осигуровки върху сумата от сметката за разпределение. Тия пари са удържани от сумата за получаване.
        Образува се опашка, но върви бързо.
        Колко по-точно са тези удръжки?

Коментар

• Колеги, къде точно дават картите, в "Белия дом" или в сградата на кадри?

Коментар

• Може да се пътува с автобуси 117 - до ИЧМ, през около 25 мин., 118 - до Ботунец, или 119 - до Централно, но са нарядко.
            Освен картата, дават и справка за удържания данък и осигуровки върху сумата от сметката за разпределение. Тия пари са удържани от сумата за получаване.
            Образува се опашка, но върви бързо.

Коментар

• Иии.. какво стана май бях прав с писаното обаче никой не вярваше до днес.. ех невярващ народд.. айде със здраве да си ги харчите.. Бъдете здрави..
              Has Been Ignored!!!

Коментар

• Благодаря на В.Манков. Оля!

Коментар

• Привет,

Къде си badboy333?
                  Знаеш,че ме интересува твоето мнение.Пиши,моля те!!!
                  Досега само чета и чакам ти да драснеш някой ред.

Браво,колеги!Доживях ме

Коментар

• Оля,
                    потретвам:

Не съм се осланял на ничии думи, затова проверих лично с личната си карта в банката при специалист. Тя погледна в техните данни и:
                    за трети път - имам отворена сметка. Парите ми са в нея. Би трябвало и при теб и всички останали да е така.

Банката не е Кооперативна, а Корпоративна търговска банка.
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Olia Popova Разгледай мнение
                      Къде прочетохте, думите на Банков, че сметките са захранени? И в кой клон на Кооперативна банка Ви отговориха, че имате сметка?
                      наистина са захранени, още в петък е започнало превеждането по сметките след 16.00 часа, няма значение в кой клон ще попиташ дали имаш пари, във всеки един трябва да ти отговорят.В момента раздават карти и казват че на всички който днес си вземат картите утре след 12.00 ще бъдат активирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        С какво пътува до Кремиковци, колега?
                        Движат ли се още служебните рейсове? Май до неотдавна ги мярках из София.
                        има служебни но точна информация за тях нямам, иначе 119
                        http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules

Коментар

• Банков

Къде прочетохте, думите на Банков, че сметките са захранени? И в кой клон на Кооперативна банка Ви отговориха, че имате сметка?

Коментар

• Оля,
                            днес бях в Корпоративна банка и поисках да проверят имам ли сметка и колко пари са на нея.
                            Да, имам отворена сметка и парите ми са в нея.
                            Това сигурно важи и за всички останали.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Olia Popova Разгледай мнение
                              Колеги, на коя банка са картитеи като си ги взимате не питате ли дали са преведени парите?
                              Сметките са захранени по думите на Банков и хората от банката които раздават картите

Коментар

• До avp

Колеги, на коя банка са картитеи като си ги взимате не питате ли дали са преведени парите?

Коментар

Working...
                                X