IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от avp Разгледай мнение
    Колеги , картите се раздават бързо и ще бъдат активни след 12ч. на другия ден след получаването им. Мойта си я взех преди малко
    С какво пътува до Кремиковци, колега?
    Движат ли се още служебните рейсове? Май до неотдавна ги мярках из София.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Ламарин изпусна една бутилка уиски от мен

Явно съм бил доста убедителен в своите съмнения, та не се хвана на баса.
      Свободен във виелицата.

Коментар

• Колеги , картите се раздават бързо и ще бъдат активни след 12ч. на другия ден след получаването им. Мойта си я взех преди малко

Коментар

• Процедурата е - получаваш картата по графика,и на следващият ден след 12 часа,можеш да теглиш.Кеш до 2000 на ден от банкомата, в банката по-вече!
          Някой от подозрителните да каже нещо?Излъгах ли Ви?
          Честито Кремиковчани!
          Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• Първоначално изпратено от toni621222 Разгледай мнение
            Боже , още ли вярвате в Дядо Коледа ? Какво значи че имам отворена сметка и няма да мога да си взема парите без карта ? Пълни глупости
            Явно дядо Коледа съществува .
            Всичко хубаво ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Току-що идвам от Корпоративна банка.

Имам отворена сметка, тя е пълна и това са парите, които ми дължат.

Според специалистката не мога да ги взема, без да отида до Кремиковци и да се подпиша. Там щяло да има техни специалисти в Централно и т.н. Такива били договорките между Крем. и банката.
              Сигурно са направили нещо като временен клон на банката в Централно.

Та така.
              МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!!!!!

Коментар

• Прекръсти се на Шехерезада.
                Цитат:
                Първоначално изпратено от Луд за гонене
                Много черногледи и отчаяни станахме !!! Изпростяхме до там,че се караме кой завод е с най неграмотен персонал,разни ГАДНЯРИ само ни отчайват,че няма да има пари,НО!!!ПОВТАРЯМ,НОООО НЕ СА ПОЗНАЛИ!!!!!! В момента се актуализира информацията/има много грешки/ и от 01.11.2011г. се ЗАПОЧВА-по азбучен ред,в комбината,подписване на договор с банката картоиздател и ПОЛУЧАВАНЕ на картата заредена със сумата -финал на операцията 30.11.2011-след това всички пропуснали реда си/буквата/!!!
                Така,че ни чакат добри дни

Явно на някой му доставя удоволствие да се бъзика с изстрадалите работници и пуска ли пуска нови все сигурни дати.

Все дати се пишат а тя процедурата в съда още не е приключила а докато не приключи парите работниците ще ги видят само през крив макарон.
                Преди 15 дни писах за какво иде реч-тогава се извадиха разни експерти и започнаха да ръсят мозък!!!!Никога не бих и помислил да се бъзикам с работниците-аз съм един от тях и знам точно за какво става дума!!!
                Успех на всички колеги!!!
                p.s. ALADINE прекръсти се на МАЛКИЯТ МУК

Коментар

• Току-що идвам от Корпоративна банка.

Имам отворена сметка, тя е пълна и това са парите, които ми дължат.

Според специалистката не мога да ги взема, без да отида до Кремиковци и да се подпиша. Там щяло да има техни специалисти в Централно и т.н. Такива били договорките между Крем. и банката.
                  Сигурно са направили нещо като временен клон на банката в Централно.

Та така.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от toni621222 Разгледай мнение
                    Пише в Телеграф че от днес започва превеждането на парите
                    Картите са заредени,утре след 12-часа ще може да се теглят пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
                      Хайде, няма ли някой от списъка за първия ден да даде инфо!
                      Пише в Телеграф че от днес започва превеждането на парите

Коментар

• КАРТИ

Хайде, няма ли някой от списъка за първия ден да даде инфо!

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
                          Четейки мненията от последните няколко дни,оставам с впечатлението,че някои тук не знаят какво искат!
                          Явно задълженията ще бъдат изплатени!
                          Стига мрънкане,правете си сметка,за да не ги профукате набързо.Инвестирайте!
                          Като гледам списъка,има хора с доста добри суми!
                          Явно някои хора не знаят какво е кредит и как се връща. А тези с голямите суми не ги мисли, те знаят какво да направят с тях.

Коментар

• Ламарине, дай да хванем бас?
                            Още утре ще се разбере кой е прав.

Една бутилка качествено уиски.

А?

Коментар

• Четейки мненията от последните няколко дни,оставам с впечатлението,че някои тук не знаят какво искат!
                              Явно задълженията ще бъдат изплатени!
                              Стига мрънкане,правете си сметка,за да не ги профукате набързо.Инвестирайте!
                              Като гледам списъка,има хора с доста добри суми!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Утре ще прескоча до Корпоративна да ги поразпитам и ако може без ходене до Централно, ще ти кажа.
                                Но предполагам широко отворени и изненадани очи в отговор на въпроса "Тук ли са парите ми"...

Най вероятно няма да знаят нищо........ освен ако нямаш и друга сметка при тях.

Добре ще е ако хората си вземат парите утре......... но чудото изглежда малко като в приказките.......

Според мен утре ще започне раздаването на картите......... а парите ще ги оставят за по нататък........... поне така се прави в България. Бих се учудил изключително много ако се отделят от това правило и направят нещо истинско.
                                Last edited by Xman1; 30.10.2011, 16:47.

Коментар

Working...
                                X