IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Утре ще прескоча до Корпоративна да ги поразпитам и ако може без ходене до Централно, ще ти кажа.
    Но предполагам широко отворени и изненадани очи в отговор на въпроса "Тук ли са парите ми"...
    Предполагам че ще паднат от смях при въпроса ти

Коментар

• Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнение
      не са глупости, пише го и в сайта на банката до 5 000 лв може веднага да се изтеглят, над 5 000 със заявка.Така е например и в Райфайзен.

http://www.corpbank.bg/tariff.html

А за съжаление трябва да се чакат картите защото такава била договорката с банката за да не ставало навалица по клоновете, което вече е тотална глупост.
      Боже , още ли вярвате в Дядо Коледа ? Какво значи че имам отворена сметка и няма да мога да си взема парите без карта ? Пълни глупости

Коментар

Утре ще прескоча до Корпоративна да ги поразпитам и ако може без ходене до Централно, ще ти кажа.
        Но предполагам широко отворени и изненадани очи в отговор на въпроса "Тук ли са парите ми"...
        ..............
        " да и ви очакват "

Коментар

И аз искам да отида и да си изтегля утре парите без да се редя за поредната карта дадена ми от кремиковци.....

Коментар

• ами защото всичко което се случва в кремиковци открай време винаги е било договорки.....договорки.....за сметка и на гърба на работниците.
            И аз искам да отида и да си изтегля утре парите без да се редя за поредната карта дадена ми от кремиковци.....

Коментар

А за съжаление трябва да се чакат картите защото такава била договорката с банката за да не ставало навалица по клоновете, което вече е тотална глупост.
              Доколкото разбирам в конкретния случай (поне по правила, де) договорката между банката и този, който отваря сметка на мое име, свършва със самото отваряне и захранване. И - край. Всички останали действия по нея са мои и ничии други.

Какви ще да са тези договорки на банката с някого по моята сметка зад гърба ми?
              Всичко, което искам и ми се полага, са парите, които ми дължат. И не повече. Карти, дати, начини на действие с тези пари са само мои.

Я ми раздуйте, защо вместо карти не ни раздадат самите пари в Централно? По същия график. М-м-м?
              И така и така са ни викнали - "ето ти парите, сложи тук подписа - чао!" Имат техническата и кадрова възможност все още. И няма да е по-дълго от получаване на карта.

-----------------------------
              Сладки сънища. Приятно ви сънуване...

Коментар

• Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
                ...Потретвам Ви - в Петък на обяд,парите бяха преведени в банката,и след това разхвърляни по сметките.Ако щете вярвайте!...
                Не трябваше ли да бъдат преведени в банката още при покупката, преди няколко месеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от toni621222 Разгледай мнение
                  Хей отворете си очи , ако човек има открита сметка в някоя банка няма защо да чака да си вземе парите с карта. Просто отива в банката , дава си личната карта и си взима парите . А отностно това че трябва да ги заяви предварително -- са най голямите глупости които съм чувала . Та да не се 20 000 хиляди ? Над 20 000 хиляди се заявяват предварително
                  не са глупости, пише го и в сайта на банката до 5 000 лв може веднага да се изтеглят, над 5 000 със заявка.Така е например и в Райфайзен.

http://www.corpbank.bg/tariff.html

Last edited by viviana; 30.10.2011, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнение
                    Защото представяш ли си каква лудница ще е пред банките всичко е измислено много преди нас.. за да няма стълкновения.. ама за това никой от вас не мисли..
                    така че отиваш до Кремиковци вземаш си картата активират ти я и си теглиш парите..
                    Хей отворете си очи , ако човек има открита сметка в някоя банка няма защо да чака да си вземе парите с карта. Просто отива в банката , дава си личната карта и си взима парите . А отностно това че трябва да ги заяви предварително -- са най голямите глупости които съм чувала . Та да не се 20 000 хиляди ? Над 20 000 хиляди се заявяват предварително

Коментар

Думи, думи, думи... само думи.
                      http://www.youtube.com/watch?v=HweU-Nc__HE
                      информацията ми е от човек занимаващ се с това, но пък в понеделник ще се разбере със сигурност.

Коментар

Превеждането на парите е започнало след 16.00 часа, поради проблеми с интернета, като е имало уговорка с банката да работи до по-късно.
                        Думи, думи, думи... само думи.
                        http://www.youtube.com/watch?v=HweU-Nc__HE

Коментар

• Много ме боли дали е Каназирката или не, какво ще прави тя тук, аз как съм и набрал , дано този от горе гледа, тя ще стои там до напикаване,ще се види в понеделник дано е вярно че има пари в картите,АМИН!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнение
                            кажи коя си и сам ще се убедя може ли да ти се вярва!!!
                            Каназирева е Нищо, че в минали коментари пише за себе си в мъжки род.
                            След по-малко от 72 часа Абтула и още куп други, че си земат картите!!! После че сръгат банкомато и че се разбере.
                            Нещо имам чувството, че верно сакате да знаете дали има превод или да не гласувате
                            Last edited by JoroCherniq; 29.10.2011, 21:42.

Коментар

• пари

Превеждането на парите е започнало след 16.00 часа, поради проблеми с интернета, като е имало уговорка с банката да работи до по-късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
                                Абе Вие що за хора сте?Какъв Ви е проблема?Какво общо имат нашите пари с изборите?Някой да Ви е давал бюлетина?Какъв търговски регистър?Потретвам Ви - в Петък на обяд,парите бяха преведени в банката,и след това разхвърляни по сметките.Ако щете вярвайте!Ако Ви кажа коя съм,веднага ще се убедите,но не виждам смисъл.Понеделник е близо,а и до сега никога не съм публикувала непроверена и грешна информация!Останете със здраве, и гласувайте с главите си!
                                Все повече се убеждавам, че пробутваш партенка, за да си кажат хората "Щом ни дадоха парите, ще гласувам за сегашните управляващи".

Но доказателство за преведени пари няма. Само думи.

Коментар

Working...
                                X