Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнениене са глупости, пише го и в сайта на банката до 5 000 лв може веднага да се изтеглят, над 5 000 със заявка.Така е например и в Райфайзен.
http://www.corpbank.bg/tariff.html
А за съжаление трябва да се чакат картите защото такава била договорката с банката за да не ставало навалица по клоновете, което вече е тотална глупост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеУтре ще прескоча до Корпоративна да ги поразпитам и ако може без ходене до Централно, ще ти кажа.
Но предполагам широко отворени и изненадани очи в отговор на въпроса "Тук ли са парите ми"...
" да и ви очакват "
Коментар
-
Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнениеИ аз искам да отида и да си изтегля утре парите без да се редя за поредната карта дадена ми от кремиковци.....
Но предполагам широко отворени и изненадани очи в отговор на въпроса "Тук ли са парите ми"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнениеА за съжаление трябва да се чакат картите защото такава била договорката с банката за да не ставало навалица по клоновете, което вече е тотална глупост.
Какви ще да са тези договорки на банката с някого по моята сметка зад гърба ми?
Всичко, което искам и ми се полага, са парите, които ми дължат. И не повече. Карти, дати, начини на действие с тези пари са само мои.
Я ми раздуйте, защо вместо карти не ни раздадат самите пари в Централно? По същия график. М-м-м?
И така и така са ни викнали - "ето ти парите, сложи тук подписа - чао!" Имат техническата и кадрова възможност все още. И няма да е по-дълго от получаване на карта.
-----------------------------
Сладки сънища. Приятно ви сънуване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение...Потретвам Ви - в Петък на обяд,парите бяха преведени в банката,и след това разхвърляни по сметките.Ако щете вярвайте!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toni621222 Разгледай мнениеХей отворете си очи , ако човек има открита сметка в някоя банка няма защо да чака да си вземе парите с карта. Просто отива в банката , дава си личната карта и си взима парите . А отностно това че трябва да ги заяви предварително -- са най голямите глупости които съм чувала . Та да не се 20 000 хиляди ? Над 20 000 хиляди се заявяват предварително
http://www.corpbank.bg/tariff.html
А за съжаление трябва да се чакат картите защото такава била договорката с банката за да не ставало навалица по клоновете, което вече е тотална глупост.Last edited by viviana; 30.10.2011, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнениеЗащото представяш ли си каква лудница ще е пред банките всичко е измислено много преди нас.. за да няма стълкновения.. ама за това никой от вас не мисли..
така че отиваш до Кремиковци вземаш си картата активират ти я и си теглиш парите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеДуми, думи, думи... само думи.
http://www.youtube.com/watch?v=HweU-Nc__HE
Коментар
-
Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнениеПревеждането на парите е започнало след 16.00 часа, поради проблеми с интернета, като е имало уговорка с банката да работи до по-късно.
http://www.youtube.com/watch?v=HweU-Nc__HE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнениекажи коя си и сам ще се убедя може ли да ти се вярва!!!
След по-малко от 72 часа Абтула и още куп други, че си земат картите!!! После че сръгат банкомато и че се разбере.
Нещо имам чувството, че верно сакате да знаете дали има превод или да не гласуватеLast edited by JoroCherniq; 29.10.2011, 21:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнениеАбе Вие що за хора сте?Какъв Ви е проблема?Какво общо имат нашите пари с изборите?Някой да Ви е давал бюлетина?Какъв търговски регистър?Потретвам Ви - в Петък на обяд,парите бяха преведени в банката,и след това разхвърляни по сметките.Ако щете вярвайте!Ако Ви кажа коя съм,веднага ще се убедите,но не виждам смисъл.Понеделник е близо,а и до сега никога не съм публикувала непроверена и грешна информация!Останете със здраве, и гласувайте с главите си!
Но доказателство за преведени пари няма. Само думи.
Коментар
Коментар