Абе колежке, изглежда че ти имаш проблеми, кой ти говори за избори и бюлетени, това ме засяга толкова колкото и ти, като ти е достоверно инфото кажи коя си и сам ще се убедя може ли да ти се вярва!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнениеКолеги, още няма нищо побликувано в Търговския регистър за решението на ВАС, надявам се, че несте мазохисти, какви пари какви пет лева, с цел всичко се бави, докато не раздадът прословутите карти пари няма да има, защото няма и решение в Т , регистър!!!!
Абе Вие що за хора сте?Какъв Ви е проблема?Какво общо имат нашите пари с изборите?Някой да Ви е давал бюлетина?Какъв търговски регистър?Потретвам Ви - в Петък на обяд,парите бяха преведени в банката,и след това разхвърляни по сметките.Ако щете вярвайте!Ако Ви кажа коя съм,веднага ще се убедите,но не виждам смисъл.Понеделник е близо,а и до сега никога не съм публикувала непроверена и грешна информация!Останете със здраве, и гласувайте с главите си!Last edited by GOOD; 29.10.2011, 20:11.Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
Коментар
-
Фолии,
Защото де факто хората все още нямат сметка..не разбрахте ли че пари в банката ако отидете няма да ви дадът без да сте се подписали за сметката..Отиваш вземаш си картата подписваш се и сметката вече е факт..
Ако искаш, можеш да ми откриеш сметка без аз да знам:
http://www.corpbank.bg/content/forms...smetka_all.pdf
А ако сам отваряш сметка на свое име, това става лично и само в банката.
От горното би могла да се сетиш, че отиването в Централно е само за картата.
Доводът, че се правело, за да няма опашки пред банката, е съмнителен, защото:
-- Защо синдикът да се грижи за опашките на някаква банка? Банката сама може да се погрижи и създаде ред на издаване и облекчения, за да премахне опашки: разпределяне по клонове (а те са няколко в София, за разлика от единственото Централно и извън София) и дати, готови попълнени бланки и т.н.
-- Активирането на картата би трябвало да става само при личен подпис в самата банка, което ще означава още една опашка, този път в банката..
Ми като не вярвате по добре не ходете и за картите може би и това е поредния блъфПървоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНе съм маймуна; отивам в банката, обявявам така издадената карта - без мое желание или разрешение - за невалидна по правилата на банката. От там нататък ще решавам дали да си извадя карта или да взема парите наведнъж или на части от каса на банката.
Основното е наличие на лична сметка с преведени пари в нея. Останалото са незадължителни подробности.
Но всичко това е "гладна кокошка просо сънува". Игричките с тези карти са елементарна манипулация и то - не само предизборна, и малко ме е срам, колеги, че се хващате на нея.
Картов прах в очите на наивници.Last edited by vmankov; 29.10.2011, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАко на сметката има преведени пари, може да се провери лично в банката и без банкова карта. (ъ-ъ-ъ, коя банка беше, Корпоративна ли?)
Това можеше да бъде направено и в петък, например. Или в четвъртък.
Защо ли никой още не се е похвалил, че има парите си в сметката?Has Been Ignored!!!
Коментар
-
Ми като не вярвате по добре не ходете и за картите може би и това е поредния блъф ако, че са оповестени.. отиваш и ти казват съжаляваме ама картите все още не са готови ама всички че се юрнете да си ги вземете не разбрахте ли че пари в банката ако отидете няма да ви дадът без да сте се подписали за сметката.. а и ако искате след това трябва да си направите заявка две седмици по рано( става въпрос за цялата сума)Last edited by folyy; 29.10.2011, 16:17.Has Been Ignored!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАко на сметката има преведени пари, може да се провери лично в банката и без банкова карта. (ъ-ъ-ъ, коя банка беше, Корпоративна ли?)
Защо ли никой още не се е похвалил, че има парите си в сметката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнениеНа 31.10.2011 който си вземе картата да напише дали са преведени парите със сигурност.
Защо ли никой още не се е похвалил, че има парите си в сметката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнениеНяма ,как да ти потвърдят днес!
От Понеделник ще се раздават картите,и ще могат да ги теглят!
Информациятя е 1000% сигурна!
Ще мога да проверя, дали това не са предизборни лъжи, чак след като минат изборите...
Какво съвпадение!
Нека да ви кажа, че за мен това е 99% предизборна партенка.
---------------
tsfnew, благодаря за поправката.
Коментар
-
"Засега не чувам някой да е видял или взел парите.
С удоволствие ще си посипя главата с пепел (даже и фелацио ще направя на некоя мацка), ако не съм прав с моя скептицизъм.
Но некак си нема факти.
Ммм? Факти?
Или само фатки? "
Златен, фелацио прави мацката на пича или пич на друг пич.
Ти можеш да направиш на някоя мацка к у н и л и н г у с
Ха наздраве!!!
Коментар
-
Леко баце леко
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеНещо агънца, нещо напитки имаше, где сте юнаци
От архива:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добави в офертата и мезе, но бъди готов и да загубиш
Срок да стане това, което пиша между 25 септември и 10 октомври
Който добави още армагани ще го светна и за други неща, за всекиго по нещо
Добре, явно аз ще трябва да го формулирам:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
badboy333 твърди, че преди 10.10.2011 бате Бойко ще отреже лентата на завод на площадката на Кремиковци, който завод ще е получил към същата дата и екоразрешително и ще има поне 1200 работни места.
netware5 твърди, че това няма да се случи, т.е. поне едно от условията: дата, рязане на лента, завод, екоразрешително или най-малко 1200 работници, няма да е налице.
Басът е за бутилка от един литър зелен Бушмилс с подходящо мезе.
Аз, netware5, сключвам баса при горните условия.
П.С. Няколко поста след този ти приемаш баса
Коментар
-
Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнениеИнформациятя е 1000% сигурна!
Ама нещо се съмнявам.
-------------------
Със сигурност ти е странно, но не съм на хонорар тук.
С името си съм тук, даже някои, като lilisdad например, ме познават лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЗасега не чувам някой да е видял или взел парите.
С удоволствие ще си посипя главата с пепел (даже и фелацио ще направя на некоя мацка), ако не съм прав с моя скептицизъм.
Но некак си нема факти.
Ммм? Факти?
Или само фатки?
От Понеделник ще се раздават картите,и ще могат да ги теглят!
Ходи пиши в президентският форум,че ти замина хонорара.
Информациятя е 1000% сигурна!Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЗасега не чувам някой да е видял или взел парите.
Но некак си нема факти.
Ммм? Факти?
Или само фатки?
Коментар
-
Засега не чувам някой да е видял или взел парите.
Но некак си нема факти.
Ммм? Факти?
Или само фатки?Last edited by vmankov; 28.10.2011, 21:28.
Коментар
Коментар