IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе колежке, изглежда че ти имаш проблеми, кой ти говори за избори и бюлетени, това ме засяга толкова колкото и ти, като ти е достоверно инфото кажи коя си и сам ще се убедя може ли да ти се вярва!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнение
      Колеги, още няма нищо побликувано в Търговския регистър за решението на ВАС, надявам се, че несте мазохисти, какви пари какви пет лева, с цел всичко се бави, докато не раздадът прословутите карти пари няма да има, защото няма и решение в Т , регистър!!!!

Абе Вие що за хора сте?Какъв Ви е проблема?Какво общо имат нашите пари с изборите?Някой да Ви е давал бюлетина?Какъв търговски регистър?Потретвам Ви - в Петък на обяд,парите бяха преведени в банката,и след това разхвърляни по сметките.Ако щете вярвайте!Ако Ви кажа коя съм,веднага ще се убедите,но не виждам смисъл.Понеделник е близо,а и до сега никога не съм публикувала непроверена и грешна информация!Останете със здраве, и гласувайте с главите си!
      Last edited by GOOD; 29.10.2011, 20:11.
      Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• Колеги, още няма нищо побликувано в Търговския регистър за решението на ВАС, надявам се, че несте мазохисти, какви пари какви пет лева, с цел всичко се бави, докато не раздадът прословутите карти пари няма да има, защото няма и решение в Т , регистър!!!!

Коментар

• Фолии,

Защото де факто хората все още нямат сметка..
          не разбрахте ли че пари в банката ако отидете няма да ви дадът без да сте се подписали за сметката..
          Отиваш вземаш си картата подписваш се и сметката вече е факт..
          Сметка на името някое лице може да се открие и без присъствието, съгласието или подписа на това лице; без цялата тая дандания в Централно и врява с картите по форуми и медии.
          Ако искаш, можеш да ми откриеш сметка без аз да знам:
          http://www.corpbank.bg/content/forms...smetka_all.pdf

А ако сам отваряш сметка на свое име, това става лично и само в банката.
          От горното би могла да се сетиш, че отиването в Централно е само за картата.

Доводът, че се правело, за да няма опашки пред банката, е съмнителен, защото:
          -- Защо синдикът да се грижи за опашките на някаква банка? Банката сама може да се погрижи и създаде ред на издаване и облекчения, за да премахне опашки: разпределяне по клонове (а те са няколко в София, за разлика от единственото Централно и извън София) и дати, готови попълнени бланки и т.н.
          -- Активирането на картата би трябвало да става само при личен подпис в самата банка, което ще означава още една опашка, този път в банката..

Ми като не вярвате по добре не ходете и за картите може би и това е поредния блъф
          Точно така смятам да направя.
          Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Не съм маймуна; отивам в банката, обявявам така издадената карта - без мое желание или разрешение - за невалидна по правилата на банката. От там нататък ще решавам дали да си извадя карта или да взема парите наведнъж или на части от каса на банката.
          Основното е наличие на лична сметка с преведени пари в нея. Останалото са незадължителни подробности.

Но всичко това е "гладна кокошка просо сънува". Игричките с тези карти са елементарна манипулация и то - не само предизборна, и малко ме е срам, колеги, че се хващате на нея.

Картов прах в очите на наивници.
          Last edited by vmankov; 29.10.2011, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Ако на сметката има преведени пари, може да се провери лично в банката и без банкова карта. (ъ-ъ-ъ, коя банка беше, Корпоративна ли?)

Това можеше да бъде направено и в петък, например. Или в четвъртък.

Защо ли никой още не се е похвалил, че има парите си в сметката?
            Защото де факто хората все още нямат сметка.. Отиваш вземаш си картата подписваш се и сметката вече е факт.. Не разбрахте ли че всичко е с цел ако вчера ви бяха казали от банката че имаме пари всички щяхме да се юрнем към тях и най вероятно щеше да се стигне до стълкновения малко над 6000 човека щеше да е чудно ( а за страничните хора дори смешно)
            Has Been Ignored!!!

Коментар

• Ми като не вярвате по добре не ходете и за картите може би и това е поредния блъф ако, че са оповестени.. отиваш и ти казват съжаляваме ама картите все още не са готови ама всички че се юрнете да си ги вземете не разбрахте ли че пари в банката ако отидете няма да ви дадът без да сте се подписали за сметката.. а и ако искате след това трябва да си направите заявка две седмици по рано( става въпрос за цялата сума)
              Last edited by folyy; 29.10.2011, 16:17.
              Has Been Ignored!!!

Коментар

Ако на сметката има преведени пари, може да се провери лично в банката и без банкова карта. (ъ-ъ-ъ, коя банка беше, Корпоративна ли?)

Защото предполагам пак че е блъф

Коментар

• Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнение
                  На 31.10.2011 който си вземе картата да напише дали са преведени парите със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
                    Няма ,как да ти потвърдят днес!
                    От Понеделник ще се раздават картите,и ще могат да ги теглят!
                    Информациятя е 1000% сигурна!
                    Колко жалко...
                    Ще мога да проверя, дали това не са предизборни лъжи, чак след като минат изборите...
                    Какво съвпадение!

Нека да ви кажа, че за мен това е 99% предизборна партенка.

---------------
                    tsfnew, благодаря за поправката.

Коментар

• "Засега не чувам някой да е видял или взел парите.

С удоволствие ще си посипя главата с пепел (даже и фелацио ще направя на некоя мацка), ако не съм прав с моя скептицизъм.

Но некак си нема факти.

Ммм? Факти?

Или само фатки? "

Златен, фелацио прави мацката на пича или пич на друг пич.
                      Ти можеш да направиш на някоя мацка к у н и л и н г у с
                      Ха наздраве!!!

Коментар

• Леко баце леко

Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                        Нещо агънца, нещо напитки имаше, где сте юнаци
                        Не съм страна в баса ама май ти имаш да даваш.Няма как да вмъкна директно коментарите от старата тема
                        От архива:
                        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        Добави в офертата и мезе, но бъди готов и да загубиш

Срок да стане това, което пиша между 25 септември и 10 октомври

Който добави още армагани ще го светна и за други неща, за всекиго по нещо
                        Добре, явно аз ще трябва да го формулирам:
                        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        badboy333 твърди, че преди 10.10.2011 бате Бойко ще отреже лентата на завод на площадката на Кремиковци, който завод ще е получил към същата дата и екоразрешително и ще има поне 1200 работни места.

netware5 твърди, че това няма да се случи, т.е. поне едно от условията: дата, рязане на лента, завод, екоразрешително или най-малко 1200 работници, няма да е налице.

Басът е за бутилка от един литър зелен Бушмилс с подходящо мезе.

Аз, netware5, сключвам баса при горните условия.

П.С. Няколко поста след този ти приемаш баса

Коментар

• Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
                          От твоите уста - в божиите уши!
                          Ама нещо се съмнявам.

-------------------
                          Със сигурност ти е странно, но не съм на хонорар тук.

С името си съм тук, даже някои, като lilisdad например, ме познават лично.

Коментар

Засега не чувам някой да е видял или взел парите.

С удоволствие ще си посипя главата с пепел (даже и фелацио ще направя на некоя мацка), ако не съм прав с моя скептицизъм.

Но некак си нема факти.

Ммм? Факти?

Или само фатки?
                            Няма ,как да ти потвърдят днес!
                            От Понеделник ще се раздават картите,и ще могат да ги теглят!
                            Ходи пиши в президентският форум,че ти замина хонорара.
                            Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

Засега не чувам някой да е видял или взел парите.

Но некак си нема факти.

Ммм? Факти?

Или само фатки?
                              Наистина няма преведени пари по сметките.Жалко, че има хора които ни заблуждават.

Коментар

• Засега не чувам някой да е видял или взел парите.

Но некак си нема факти.

Ммм? Факти?

Или само фатки?
                                Last edited by vmankov; 28.10.2011, 21:28.

Коментар

Working...
                                X