IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уроци от кризата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от arneg Разгледай мнение
    Джейми ,сега да ти кайа и аз,какво съм научил отИнвестора и хората който пишат в него.Печалба е изтеглената от акунта-защото следващата сделка е под въпрос.
    Йес, рано или късно дерижорите ще си вземат тяхното и овците, които не са си изтеглили печалбите ще останат остригани Ай лов тиз гейм

Коментар

• Джейми ,сега да ти кайа и аз,какво съм научил отИнвестора и хората който пишат в него.Печалба е изтеглената от акунта-защото следващата сделка е под въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Балъци да искаш на пазара...всякакви.
        Да разбирам ли че "видя жирафа" вече?
        Тези възможности не са безкрайни. Брокера ти ако бе продължил с тази си глупост можеше да фалира за отрицателно време.

А и е малко странно да говориш за пазари при положение, че ако продължаваш с тази си стратегия, то тя е всъщност псевдо арбитраж, чиито успех изцяло зависи от правилното определяне на слабостите при поставяне на лихвите на брокера ти и от доза късмет при затваряне ако все пак брокера ти не е идиот и е изключил възможността за арбитраж при лихви, а ти въпреки това играеш. И ако първата част дава възможност за чист арбитраж, то ако не влизаш само при идеални условия всъщност играеш хазарт, макар и с доста нисък риск за тотална щета, а само за бавно обезкървяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Чак да ме закопае едва ли Просто не съм очаквал някой брокер да направи такава балъшка грешка.
          Балъци да искаш на пазара...всякакви.
          Да разбирам ли че "видя жирафа" вече?

Коментар

Това е просто един експеримент - и то успешен.
            Живота е веселба, никога не знаеш кога иронията ти ще те закопае
            Чак да ме закопае едва ли Просто не съм очаквал някой брокер да направи такава балъшка грешка.

Коментар

Миро извинявай за всичките ми заяждания с теб. Сега разбирам, че наистина е възможно да се печели от CFD. Не ми е ясно как си успял да постигнеш да ти плащат лихва и като продаваш и като купуваш, но дори само за това че си го използвал браво. макар че аз в тази ситуация сигурно щях да отворя сметка че лихвите от арбитража да идват в трицифрени суми. Но както и да е.
              Това е просто един експеримент - и то успешен.
              Живота е веселба, никога не знаеш кога иронията ти ще те закопае

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Кой този брокер дет дава кинти че му използваш парите бре? Нещо не хващам
                Мисля че съм го понаписал по-долу - коВарчев.
                Сигурен съм че не схващаш, ситуацията не се среща често но я ИМА и в момента (при кого, в кой инструмент - друг разговор вече).
                Last edited by jamiemirror; 03.02.2011, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                  По-интересна е колонката SIZE.
                  Ахам! Още по-интересен е времевия период - и степента на риск (не че си способен да я изчислиш)

Коментар

И искаш да повярвам на един атачмънт, който противоречи и на здравата логика и на наличните документи.
                    Ми не, аз знам че ще постъпиш като оня с жирафа в Зоопарка "Те такова животно нЕма"

Коментар

• И к'во?

Да не би да си въобразяваш, че българското стадо е по-умно от всички останали стада по света?

С нещо по-стойностно? По-мъдро? Учащо от собствените си грешки може би?

Хах...

Българската овца е точно толкова тъпа, колкото всяка чуждестранна овца!

А в някой отношения даже ги слага в джоба си...
                      Last edited by Julius; 03.02.2011, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнение
                        КАТЕГОРИЧНО НЕ!

Хората не просто не учат!

Те дори отказват всяка възможност за учене!

Хората не обичат да помнят. Те бързат да забравят.

Затова и историята се повтаря. И ще продължи да се повтаря!

Затова колелото се върти! И ще прави едни и същи обороти...

Защото човекът не спира да прави едни и същи глупости без да си даде никаква сметка за това! Масовия човек остава същия кретен какъвто е бил и преди 4000 години! Воден от едни и същи жалки и нямащи никаква стойност емоции като страха и алчността.

Ако човекът или поне 95% от хората не бързаха да забравят грешките си (или директно да си затворят очите пред тях) нямаше да има такива графики описващи човешката глупост!

Всички вече могат да видят българския вариант... мисля, че няма нужда да го показвам.

"Луд е всеки, който върши едно и също нещо, а очаква различен резултат" - Айнщайн!
                        Покажи го. Интересно е колко е бил софикс средно от 2001 насам.

Между другото на тази картинка средното не е там където е показано. Не знам кой я е правил но има проблеми с разбирането на концепцията за средна стойност.

Коментар

Дали някой си извади поука от случилото се...
                          КАТЕГОРИЧНО НЕ!

Хората не просто не учат!

Те дори отказват всяка възможност за учене!

Хората не обичат да помнят. Те бързат да забравят.

Затова и историята се повтаря. И ще продължи да се повтаря!

Затова колелото се върти! И ще прави едни и същи обороти...

Защото човекът не спира да прави едни и същи глупости без да си даде никаква сметка за това! Масовия човек остава същия кретен какъвто е бил и преди 4000 години! Воден от едни и същи жалки и нямащи никаква стойност емоции като страха и алчността. Ако човекът или поне 95% от хората не бързаха да забравят грешките си (или директно да си затворят очите пред тях) нямаше да има такива графики като тази - описващи човешката глупост!

Всички вече могат да видят българския вариант... мисля, че няма нужда да го показвам.

"Луд е всеки, който върши едно и също нещо, а очаква различен резултат" - Айнщайн!

Коментар

Не е еднозначно и си нямаш и идея как се изчислява (а аз си имам).

Огледай атачмънта (от реалния акаунт е, част от позицийките). Очаквам пак "умен" коментар от твоя страна, лихвите са "swap" и валутата е $.
                            Миро извинявай за всичките ми заяждания с теб. Сега разбирам, че наистина е възможно да се печели от CFD. Не ми е ясно как си успял да постигнеш да ти плащат лихва и като продаваш и като купуваш, но дори само за това че си го използвал браво. макар че аз в тази ситуация сигурно щях да отворя сметка че лихвите от арбитража да идват в трицифрени суми. Но както и да е.

Коментар

Не е еднозначно и си нямаш и идея как се изчислява (а аз си имам).

Огледай атачмънта (от реалния акаунт е, част от позицийките). Очаквам пак "умен" коментар от твоя страна, лихвите са "swap" и валутата е $.
                              Кой този брокер дет дава кинти че му използваш парите бре? Нещо не хващам

Коментар

• По-интересна е колонката SIZE.

Коментар

Working...
                                X