IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
    до 18 месеца тука ще имаме цена 8-10 лв.
    Хитър си, признавам.
    Аз само доброжелателно ти подсказвам.
    http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
      agronoma1, спри да пишеш цифри
      ще береш ядове с недоброжелатели.
      казвам че маи няма приватизация на 3 май .... а ти какво разбра???

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        ... глобата бе 20 бона мисля.
        КФН има сериозни неща, на които да наблегне, не с мение на хора по форуми!
        Препоръка е!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

смених си мнението ,без приватизация 3.05
          agronoma1, спри да пишеш цифри
          ще береш ядове с недоброжелатели.
          http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• смених си мнението ,без приватизация 3.05

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
              Кой колко дал е без значение. Само е добре да се има предвид че не пишем в бгмама и за подвеждаща информация се глобява с реални пари. Имаме си и примери от този форум. Мисля че беше около 10К глоба преди няколко години на едно такова момче "консултантче". Е и "консултацията" си беше жива дезинформация доста по фрапантно. Аз се пошегувах разбира се, но някой друг може да не се
              Той пусна подправена новина във формата на борсова новина - което си беше откровена измама. Нищо че глобите са несъразмерно големи спрямо действието пък и спрямо последствията - глобата бе 20 бона мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                А ти колко дължиш на момчето за консултацията, колко ти е инвестицията, колко е цената на правата ти, сравнена с цената на консултацията. Голем си, нема спор!
                Кой колко дал е без значение. Само е добре да се има предвид че не пишем в бгмама и за подвеждаща информация се глобява с реални пари. Имаме си и примери от този форум. Мисля че беше около 10К глоба преди няколко години на едно такова момче "консултантче". Е и "консултацията" си беше жива дезинформация доста по фрапантно. Аз се пошегувах разбира се, но някой друг може да не се

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  А гарантираш ли курса на котвата, 1,95583
                  Каква котва бе човек...?
                  Ние да 81 месеца кораб няма да имаме , ти за котва ми пишеш.....
                  Кой ще ти даде да набуташ ЕЦБ с 20 млрд евра.......Много е лесно да са 10..или даже 5......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

До 81 месеца е (евентуално) гарантирано....
                    А гарантираш ли курса на котвата, 1,95583

Коментар

Послушах вашата препоръка за търговия със ценни книжа и днес купих. Ако до 18 месеца не видим 8лв ще си търся правата - снимал съм сайта със заверка при нотариус.

До 81 месеца е (евентуално) гарантирано....

Коментар

Послушах вашата препоръка за търговия със ценни книжа и днес купих. Ако до 18 месеца не видим 8лв ще си търся правата - снимал съм сайта със заверка при нотариус.
                        А ти колко дължиш на момчето за консултацията, колко ти е инвестицията, колко е цената на правата ти, сравнена с цената на консултацията. Голем си, нема спор!

А ти нали знаеш, че когато време оно в Ялта тримата големи са писали по салфетките, пазарили са се за Крим и Сталин им показал палец, показалец и среден и казал, че който познае кой е средния пръст негов е Крим

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
                            Как ще ми го гарантираш?
                            Вярно е че не е съвсем сигурно, може да стане и за 12 месеца

Коментар

Как ще ми го гарантираш?

Коментар

• до 18 месеца тука ще имаме цена 8-10 лв.

Коментар

Working...
                                X