Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеБорсата като инструмент в ръцете на този, който я управлява/използва може да полезна или вредна. С лопата може да копаеш, може да се подпираш или да убиеш...
Това което се случва на борсата е пряко следствие на пълна липса на компетентност и заинтересованост. Но само в некомпетентен контекст може да направиш такава поредица от грешки и още да управляваш. Не изпълнение на 3 годишна програма за развитие, въвеждане на допълнителни такси, ненужни и предварително обречени регионални партньорства, вкарване на близо 40 % от депозитите на борсата в откровена пирамида, проспиване на промени в закони които явно унищожават предмета на дейност на борсата, грешка в компоненти на основен индекс...
Тези момчета които управляват борсата се подпират на лопатата и от време на време убиват по част от собствения пазар... Толкова могат...
Или са некадърни или ги мързи - или най-вероятно и двете.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Борсата като инструмент в ръцете на този, който я управлява/използва може да полезна или вредна. С лопата може да копаеш, може да се подпираш или да убиеш...
Това което се случва на борсата е пряко следствие на пълна липса на компетентност и заинтересованост. Но само в некомпетентен контекст може да направиш такава поредица от грешки и още да управляваш. Не изпълнение на 3 годишна програма за развитие, въвеждане на допълнителни такси, ненужни и предварително обречени регионални партньорства, вкарване на близо 40 % от депозитите на борсата в откровена пирамида, проспиване на промени в закони които явно унищожават предмета на дейност на борсата, грешка в компоненти на основен индекс...
Тези момчета които управляват борсата се подпират на лопатата и от време на време убиват по част от собствения пазар... Толкова могат...Last edited by BigBear; 12.03.2015, 11:43.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ като я приватизират, смяташ ли, че ще подаряват дивиденти на малките акционери... Много са ви промити мозъците ей.... За мен е най-добре борсата да си остане с предимно държавно участие иначе не се знае кой ще я купи и дали просто след като я купи няма да и хлопне кепенците!
Не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ като я приватизират, смяташ ли, че ще подаряват дивиденти на малките акционери... Много са ви промити мозъците ей.... За мен е най-добре борсата да си остане с предимно държавно участие иначе не се знае кой ще я купи и дали просто след като я купи няма да и хлопне кепенците!
Поне като я хлопнат, няма да пречи.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Явно малко съм изостанал с новините, но сега виждам, че Холдинг Нов Век се сменя с Холдинг Варна - http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-190824/
Но в предишния ми пост спокойно може да замените думите "Нов век" с "Варна".
Коментар
-
Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнениеНе виждам логика да се обвинява ръководството на БФБ за влизането на Холдинг Нов век в Софикс.
Според мен трябва да се поздравява този, който отговаря за репутацията на Хим-а, защото явно е много добре запознат с начина на изчисляване на показателите, които се сравняват при избора на дружествата влизащи в индекса! Правилата са публични!.
Не чух никой да се оплаква, че търговията е манипулирана, за да може Холдинг Нов век да влезе в Софикс!
Ако евентуално има такъв проблем трябва да се чука (на вратата в) КФН, а не в БФБ т.е. сигнал до КФН или поне да се пише в другата тема - http://www.investor.bg/app/webroot/f...p?p=1059777975 .
А това за този дето отговарял за репутацията на Хима не го разбрах !?
Ако ти си го разбрал може ли да ни го обясниш !?
Коментар
-
Не виждам логика да се обвинява ръководството на БФБ за влизането на Холдинг Нов век в Софикс.
Според мен трябва да се поздравява този, който отговаря за репутацията на Хим-а, защото явно е много добре запознат с начина на изчисляване на показателите, които се сравняват при избора на дружествата влизащи в индекса! Правилата са публични!.
Не чух никой да се оплаква, че търговията е манипулирана, за да може Холдинг Нов век да влезе в Софикс!
Ако евентуално има такъв проблем трябва да се чука (на вратата в) КФН, а не в БФБ т.е. сигнал до КФН или поне да се пише в другата тема - http://www.investor.bg/app/webroot/f...p?p=1059777975 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак върви приватизацията? Дойч, дойч?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОбаче пък там си нямат пътка, гони, мост и оцко както и различни, златни, сребърни и многовековни холдинзи.
нямам препоръка
Ами не си ли забелязал, че нито инженери вече имат, нито лекари. Какво им остава - хартиите - все пак са нещоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАма така си е понеже се разнасят из чалготеките като дойдат тук или ги разнасят на алкохолен туризъм и остават с такива впечатления.
И на мен ми се е случвало да ме питат дали фамилията ми (недай си боже) не е ислямКапути. Да си гледат там елтън джон как се чисти с маркуча преди да го онодят и да внимават като са нон-стоп дрогирани, в коя епруветка ще е днк-то на третия родител
А като ги питаш кое е най-честото име което е давано на бебе за 2014 на "сухия" остров - мълчат като риби,) понеже е Мохамед ... Или "Мохабед" да става,
Abe фиск, и там съвсем не са у ред, но поне могат да си печатат избушената валута(ако се наложи)
нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКакви чужденци бе майка, ти да си чувал някви чужденци да знаят къде се намира България? 2-та най-чести коментара, като съм казвал по света, че съм българин. " О, но ти си бял, защо???" иии "В България религията е ислям, нали?"
Поздрави
Нямам препоръка
И на мен ми се е случвало да ме питат дали фамилията ми (недай си боже) не е ислямКапути. Да си гледат там елтън джон как се чисти с маркуча преди да го онодят и да внимават като са нон-стоп дрогирани, в коя епруветка ще е днк-то на третия родител
А като ги питаш кое е най-честото име което е давано на бебе за 2014 на "сухия" остров - мълчат като риби,) понеже е Мохамед ... Или "Мохабед" да става,
Abe фиск, и там съвсем не са у ред, но поне могат да си печатат избушената валута(ако се наложи)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеДО РЪКОВОДСТВОТО НА БФБ
СРАМ, СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ от промените в индексите
Пак се изложихме пред чужденците
Това недоносче, BGTR30 да го закриете е най - добре.
Поздрави
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар