If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някакви коментари за отчета? Имам странното усещане, че за сега само мен ме интересува тази компания. Сякаш това не е чак толкова лошо защото публиката все още няма акции тук.
Някакви коментари за отчета. За първи път виждаме консолидация на енергийната борса. Предвид развитието на пазара в рамките на деня и бъдещите продажби на електричеството произврдено от ВЕИ на борсата сякаш най-доброто тепърва предстопредстои.
Добре е. Това което ме спира да вляза тук, е държавното участие. Поздравления за мениджмънта в последните години да се опитва да прави нещо, но като цяло бягам от държавни компании....
мен пък ме спира фактът, че се търгува на ниво от 17 пъти P/S. Дори всичките приходи да ставаха чиста печалба, пак си е супер скъпо
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Какво ще кажете за това... печалбата е повече от х3, което са доста добри данни за мен лично, може би е нормално с оглед на ръста на оборота и броя сделки. Любопитен съм и за ефекта от енергийната борса, който ще видим съвсем скоро.
Добре е. Това което ме спира да вляза тук, е държавното участие. Поздравления за мениджмънта в последните години да се опитва да прави нещо, но като цяло бягам от държавни компании....
Какво ще кажете за това... печалбата е повече от х3, което са доста добри данни за мен лично, може би е нормално с оглед на ръста на оборота и броя сделки. Любопитен съм и за ефекта от енергийната борса, който ще видим съвсем скоро.
някои знае ли има ли някакви новини с историята бфб интернешънал,
последните уебинари с резултатите се не се дореждам за да ги питам,
а те спряха да ги качват в ютуб и не мога да разбера дали въобще се коментира нещо по въпроса
някои знае ли има ли някакви новини с историята бфб интернешънал,
последните уебинари с резултатите се не се дореждам за да ги питам,
а те спряха да ги качват в ютуб и не мога да разбера дали въобще се коментира нещо по въпроса
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Без коментар
"Българска фондова борса-София придоби 100% от капитала на Българска независима енергийна борса (БНЕБ). 5.2 милиона лева е стойността на сделката между БФБ-София и Български енергиен холдинг (БЕХ), който беше едноличен собственик на Енергийната борса. 4 милиона лева от цената са платени при придобиването на акциите, останалите 1.2 млн. лв. ще бъдат преведени на три равни вноски в рамките на шестия, дванадесетия и осемнадесетия месец от прехвърлянето на капитала."
само прехвърляния. Да си оправят Кобоса!!! Апликация от 1990 година....
Аз прогнозирам спад на оборота на БФБ от поне 30% за 2018 спрямо 2017.
Без коментар
"Българска фондова борса-София придоби 100% от капитала на Българска независима енергийна борса (БНЕБ). 5.2 милиона лева е стойността на сделката между БФБ-София и Български енергиен холдинг (БЕХ), който беше едноличен собственик на Енергийната борса. 4 милиона лева от цената са платени при придобиването на акциите, останалите 1.2 млн. лв. ще бъдат преведени на три равни вноски в рамките на шестия, дванадесетия и осемнадесетия месец от прехвърлянето на капитала."
Коментар