Че заспахме, заспахме .... Ама сега да не вземе да ни върнете във 2-ри клас, тъкмо набрахме височина ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
много съм доволен
Сменил си фотоса, което аз разбирам , че си се снижил като кротко теленце,- нямащо нищо общо с "изгледа на разярения БИК"...
и цоцаш ли цоцаш от добрите майки дойни !
В една друга тема се коментира Бг-30 и неговата показателност. Признавам - смутен съм, че ближем предела на подвършието-14то
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАйдееее, и тая акция хвръква...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
БФБ приключва деветмесечието с консолидирана загуба от 72 хил. лв.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хубаво са решили да направят нещо ,но защо сред мерките не фигурира пресичане на некоректни към миноритарните акционери практики от страна на мажоритарите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТози форум, вече за нищо не става, но ще приложа цитат достоен и за "ОПТИМИЗъМА"
-"Стратегия за развитие на българския капиталов пазар одобри на свое заседание на 17 ноември новосформираният Съветът за развитие на капиталовия пазар, съобщи Комисията за финансов надзор.
-http://www.infostock.bg/infostock/co...taloviya-pazar
Коментар
-
Този форум, вече за нищо не става, но ще приложа цитат достоен и за "ОПТИМИЗъМА"
-"Стратегия за развитие на българския капиталов пазар одобри на свое заседание на 17 ноември новосформираният Съветът за развитие на капиталовия пазар, съобщи Комисията за финансов надзор.
-http://www.infostock.bg/infostock/co...taloviya-pazar
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного ми е гот!
и на мен колега....както е тръгнало нищо чудно да ни стане още по гот някъде около четворката...знае ли човек
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
БФБ излезе на печалба през лятото след еднократен приход от 306 хил. лв.
Приходът е от продажба на недвижим имот, който досега се отдаваше под наем
Не подкрепям извършената продажба, лесно може да се калкулира какво се губи, особено в дългосрочен план. Още като обявиха сделката, не ми стана ясно, защо бе необходима?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар