Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Пазарът го няма никакъв. До момента съм видял 3 наистина силни отчети, ама реакция ... при БФБ - никаква, при ИХЛБЛ - никаква, при Свил - опит за реакция, ама пак почти нищо.
И това са дружества, които дават наистина силни резултати и следващите очаквам да са не по-малко силни. Ама на, няма кой отчети да отвори даже.
Коментар
-
Пазарът го няма никакъв. До момента съм видял 3 наистина силни отчети, ама реакция ... при БФБ - никаква, при ИХЛБЛ - никаква, при Свил - опит за реакция, ама пак почти нищо.
И това са дружества, които дават наистина силни резултати и следващите очаквам да са не по-малко силни. Ама на, няма кой отчети да отвори даже.
Не мога да спра да се удивлявам на участниците на БФБ, които смятат, че отчетите имат връзка с цените.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТи не си публика. Пък съм и забелязал, че когато и двамата сме на един клон е добър знак.
- 1 like
Коментар
-
Не е само теб, dddd
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмам странното усещане, че за сега само мен ме интересува тази компани.
Коментар
-
Сега сравнете този боклук с някой нормален борсов оператор като Bolsas y Mercados Españoles:
http://www.bolsamadrid.es/esp/aspx/E...N=ES0115056139
2.35 милиарда капитализация, 6.49% дивидентна доходностdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИзчакай да видиш и енергийната борса в отчета. Вероятно ще си смениш мнението.
не съм впечатленdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
мен пък ме спира фактът, че се търгува на ниво от 17 пъти P/S. Дори всичките приходи да ставаха чиста печалба, пак си е супер скъпо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Добре е. Това което ме спира да вляза тук, е държавното участие. Поздравления за мениджмънта в последните години да се опитва да прави нещо, но като цяло бягам от държавни компании....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар