Уважаеми служители и шефове на БФБ - София АД, след като въведохте " обективни " правила за класиране на компаниите в индекса Софикс и софтуера прави изчисленията, то днес - 01.09.2017 г. след 17.00 часа, вие ще знаете новата класация. Чудя се, дали ще се бавите една седмица да обявите резултата и ще се търгува докато вие знаете тази информация?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеРедете се отляво, редете се... че не знам кой още ви продава на тая цена... ама май няма вече да става по този начин - за без пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Браво! много точна фраза - взимат! Да ама още не са я взели! После... кой каза, че взимат нещо, което ще прави пари, колкото ще са лихвите за заема на покупката, кой каза, че заемите, които вече има енергийната борса към БЕХ ще ги върне БФБ? кой каза, че всяко яйце носи пиле, щото ако го свариш пиле няма?това е в алегория поетична, но ако сериозно се погледне на брака м/у двете борси, то разводът е сигурен още преди да са ги венчали!
Акционерите на БФБ ще гласуват и за продажба на ДЦК, собственост на борсата, с които средства, ще бъде финансирана покупката.
Няма да има заем, парите са налични!
Коментар
-
Първоначално изпратено от smarti Разгледай мнениекато гледам отчета на енергийната борса направо без пари я взематтова е в алегория поетична, но ако сериозно се погледне на брака м/у двете борси, то разводът е сигурен още преди да са ги венчали!
IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Обикновено знам какво и КАК да пиша!
Дали има потенцЯл или няма потенциал акцията времето ще покаже, а не вглеждане в текущи и минали коефициенти.
искренно ти желая успех, но няма как да стане ако не се вглеждаш И в коефициентите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Ти тема за комисионерството ли искаш да отвориш или сам не знаеш какво пишеш???
Тук сме трдейдери и инвеститори. Я виж П/Е на БФБ-то и П/Б .. има ли друга борса на земята с по-надути коефициенти и никакъв мегдан за реален растеж??
Потенцял има тук, колкото и паричното печатане на Драги - краят е ясен и на 2-те стратегии
Дали има потенцЯл или няма потенциал акцията времето ще покаже, а не вглеждане в текущи и минали коефициенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеТи сериозно ли мислиш написаното или е алегорично и иронично написано??
Заради енергиината борса директно в СОФИКС... нещо не ми се вързва..Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеТук е интересно. . Премиерът има визия и се работи по нея. ...енергийната борса е увеличавала капитала и не знам колко акционери има там. Дали заедно минават 750?
Заради енергиината борса директно в СОФИКС... нещо не ми се вързва..
Коментар
-
Тук е интересно. Мениджмънтът ми се струва на ниво с иновативни и интересни решения. Акции, облигации, ДЦК, чужди акции, енергийна борса, енергиен хъб. Възможно е да се получи много добре. Премиерът има визия и се работи по нея. Към момента изглежда скъпичка, но времето ще покаже...
Отделно гледах, че енергийната борса е увеличавала капитала и не знам колко акционери има там. Дали заедно минават 750?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеНе знам какво е включено в цената, ... но определено подготвят продажбата на БФБ /булката е стягат за сватба/, ... а дано. Имам акции тук, аз също съм пристрастен.
Или зестрата ще е повече от стойноста на булката, която след щастливата сватба, ще разбере, че е изоставена. Като знам коя е "майката" ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Темата тук е за БФБ, а не за АЕЦ.
Може и неизгодно за едни, но комисионните са си комисионни за други...
Тук сме трдейдери и инвеститори. Я виж П/Е на БФБ-то и П/Б .. има ли друга борса на земята с по-надути коефициенти и никакъв мегдан за реален растеж??
Потенцял има тук, колкото и паричното печатане на Драги - краят е ясен и на 2-те стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
и въпреки това , неизгодно на загуба
ама акциите на БФБ направиха дабъл за година
имам---------
мнението ми не е препоръка
Може и неизгодно за едни, но комисионните са си комисионни за други...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеАЕЦ "Козлодуй" продаде ток за 100 млн. лв. бързо, на тъмно и неизгодно
http://www.capital.bg/politika_i_iko...urzo_na_tumno/
Всякаква прилика с имена и събития, случили се на скоро, е случайна
ама акциите на БФБ направиха дабъл за година
имам---------
мнението ми не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
http://www.capital.bg/politika_i_iko...urzo_na_tumno/
Всякаква прилика с имена и събития, случили се на скоро, е случайна
Коментар
Коментар