IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Нямах възможност да го гледам, а се бях регистрирал. Това с въпросите не е било приятно. Дали ще бъде качен в youtube? Ако не, моля резюмирай, казаха ли го ще почнат да се търгуват ДЦК, кой ще са 70-те чужди компании, кога ще стартира SEE Link, нещо за приватизация споменаха ли също?
    30-01-2017 - Съобщение от БФБ-София (Прессъобщение от БФБ-София)

На 30 януари 2017 "БФБ-София" АД организира представяне на резултатите на дружеството за четвъртото тримесечие на 2016 година. Иво Станков, директор за връзки с инвеститорите и Иван Такев, изпълнителен директор, представиха на зрителите доклада на борса за четвъртото тримесечие на 2016 година, напредъка на текущите проекти и планове за развитие на БФБ.
    Представянето бе под формата на уебинар и се осъществи на английски език. Видео от уебинара е качено в Youtube канала на „БФБ-София“ АД.

Коментар

• дцк-та ги бяха отбелязали като 3-4 тримесечие
      за акциите не разбрах и аз се включих по късно защото нещо не ми тръгна звука
      предполагам няма да го качат - аз се опитах да потърся стари такива ама не успях да намеря къде са на сайта им
      за сее линка доколкото разбрах борси и страни се присъединяват ама още няма споразумения между отделни ип
      тоест сеелинка се разраства, но все още не фунционира
      Last edited by ceneto; 30.01.2017, 19:01.
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        много амтьорски уебинар(защо се напъват да го правят на английски, като не могат да го говорят нормално - презентиращият има произношение на нещо средно между индиец и китаец), тамън да си задам въпроса и тия мишки го прекратиха без да е зададен нито един въпрос
        поне да бяха извикали някой с нормален английски да си прочете ясно нещата и така
        добре че нямам акции
        Нямах възможност да го гледам, а се бях регистрирал. Това с въпросите не е било приятно. Дали ще бъде качен в youtube? Ако не, моля резюмирай, казаха ли го ще почнат да се търгуват ДЦК, кой ще са 70-те чужди компании, кога ще стартира SEE Link, нещо за приватизация споменаха ли също?
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• много амтьорски уебинар(защо се напъват да го правят на английски, като не могат да го говорят нормално - презентиращият има произношение на нещо средно между индиец и китаец), тамън да си задам въпроса и тия мишки го прекратиха без да е зададен нито един въпрос
          поне да бяха извикали някой с нормален английски да си прочете ясно нещата и така
          добре че нямам акции
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Абе знаех си аз, че ще дойдат по-добри времена за тази позиция
            Last edited by Бик в атака; 27.01.2017, 19:27.
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
              1 ст. печалба на акция при 5 ст. загуба за 2015-а. С увеличението на оборота и новите инструменти, които ще се търгуват, има възможност за още по - добри резултати за 2017 г.
              Догодина 2 ст., 100% ръст

Коментар

• 1 ст. печалба на акция при 5 ст. загуба за 2015-а. С увеличението на оборота и новите инструменти, които ще се търгуват, има възможност за още по - добри резултати за 2017 г.

Коментар

• Като акционер тук днешния оборот няма как да не ме радва
                  Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• До три месеца на БФБ ще могат да се търгуват европейски акции Има списък с около 75 компании, които се търгуват на германската борса, както и на нюйоркската
                    Някой знае ли кои са тези акции, на какъв принцип са избрани, има ли нещо общо със SEE Link?

Коментар

• Дневният оборот на БФБ се удвоява през четвъртото тримесечие на 2016 г.
                      Поредна положителна новина.

Интересни предположения от всички за голямото IPO. Дано е нещо качествено, ще раздвижи още борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

"Големански посочи, че този път компанията няма да бъде от сектора на информационните технологии, а ще бъде от друг силно представен сектор на българския пазар.
                        Сектора на БЕХ не е от най силно представените на БФБ .......
                        Не съм мислил кой от какъв сегмент е , Да останаха май само ЧЕЗ ,но те не са от най-малките компании.
                        Просто споделих това ,което преди време се обсъждаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          не се надъхвайте прекалено много, че после ще пълните форума със сълзи как някой за пореден път ви е разочаровал, хаха. Щом сектора е представен добре на борсата, значи или някоя банка или някой фонд за недвижими имоти. Друго няма.
                          Всяко нещо което е способно да глътне малко кеш е добре дошло! Инак тоя кеш става опасен.

Коментар

• не се надъхвайте прекалено много, че после ще пълните форума със сълзи как някой за пореден път ви е разочаровал, хаха. Щом сектора е представен добре на борсата, значи или някоя банка или някой фонд за недвижими имоти. Друго няма.

Коментар

• Аз отдавна се надявам Бобоков да изкара и Приста Ойл на БФБ. Но шансовете са около минус 0 мисля. Особено след като изкупи обратно 30-те% от ADM и ЕБВР. Но може пък... Някой ден
                              Last edited by VNM; 11.01.2017, 16:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Хе-хе!
                                ИПО за 150 милиона! И не щат да кажат кой е!
                                Абсолютна партенка!
                                Мисля, че ще е г-н Марешки !

Но 150 милиона ???

Коментар

Working...
                                X