IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все си мисля, че тук ще има хляб, ако от БФБ успеят да реализират плановете си.

Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.

Притежавам акции на BSO.
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Колко % от държавните дружества са на печалба?
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• нищо не изпускаш, другите да му мислят какво ще изпускат освен въздух под налягане ))))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Бфб ще придобие губещо неработещо дружество, което ще увеличи загубата на борсата и заради това цената на акцията скача? Какво изпускам, което другите знаят, а аз не???
          IM d best

Коментар

• С писмо до "Българска фондова борса – София" АД (БФБ, Борсата) от 13.07.2017, "Български енергиен холдинг" ЕАД (БЕХ), като едноличен собственик на капитала на "Българска независима енергийна борса" ЕАД (БНЕБ), изразява съгласие за стартиране на процедура по възмездно придобиване от БФБ на 100% от капитала на БНЕБ.
            След извършване на правен и финансово-икономически анализ на БНЕБ и въз основа на резултатите от тях, БФБ И БЕХ ще договорят евентуалните финансови условия по сделката както и последващите стъпки за придобиването на акциите в БНЕБ.

Коментар

• Супер!
              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                от бфб-то немогат ли, да си оправят малко сайта и да го направят да може да се тегли с филтър от дата до дата...
                Според мен не искат. Пишат, че безплатно данните ще се предлагат ден за ден, което ме навежда на мисълта, че историческите ще ги предлагат срещу заплащане. Може и да бъркам. От тук нататък не ми е проблем, защото съм автоматизирал ежедневното теглене. Но тези три дни съм ги пропуснал.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Никой ли? Трите дни няма да променят сметките съществено, но все пак предпочитам да ги имам.
                  от бфб-то немогат ли, да си оправят малко сайта и да го направят да може да се тегли с филтър от дата до дата...
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                    Някой изтегли ли спредовете за 4, 5 и 6/07, че аз пропуснах, а в момента са достъпни само за 7-ми?
                    Никой ли? Трите дни няма да променят сметките съществено, но все пак предпочитам да ги имам.

Коментар

• Някой изтегли ли спредовете за 4, 5 и 6/07, че аз пропуснах, а в момента са достъпни само за 7-ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Яснооо, сега пак трябва да продължа да изучавам екселааа, аз още колелцата на импето не съм изучил!
                        Е то сортирането е елементарно. Не знам с коя версия си, но търси битонче със стрелкички на горе и надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

ами то би трябвало да може да си я направиш с филтрите на ексела, ако ги отваряш с ексел де

Яснооо, сега пак трябва да продължа да изучавам екселааа, аз още колелцата на импето не съм изучил!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            - След като ще имаме достъп до тази информация ,- защо не я направят във възходящ или низходящ ред.
                            Уж "ВСИЧКО В УСЛУГА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ" !!!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...rodava-242401/
                            ами то би трябвало да може да си я направиш с филтрите на ексела, ако ги отваряш с ексел де
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• - След като ще имаме достъп до тази информация ,- защо не я направят във възходящ или низходящ ред.
                              Уж "ВСИЧКО В УСЛУГА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ" !!!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...rodava-242401/

Коментар

• да, явно целта е пак да се манипулира индекса както последния път и да се печели от това

Коментар

Working...
                                X