Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеТук ще е интересно някой орган да провери кой знаеше за това още миналата седмица на 21-ви...КФН ли
) в това безвластие се правят яко далавери
) а бюджета и
и ние супата
)
Умереният риск винаги печели !))))))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Абе тия "Загорци" - се оказаха ГоУеми яхтсмени, от къде я почнаха само...
а тя каква била!
Да не са им счетоводната къща на мурафетов???
пп. да не ме разберете погрешно,- бях се подготвил за тия нива, с две думи държа се- на борда съм все още!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Аз и нещо друго се чудя, договорите им не са ли по някакъв начин застраховани и защитени срещу неплащане ! Странна работа ! При тези големи обеми на сделките е абсурдно това да се случва !
Абе тия "Загорци" - се оказаха ГоУеми яхтсмени, от къде я почнаха само...
а тя каква била!
Да не са им счетоводната къща на мурафетов???
пп. да не ме разберете погрешно,- бях се подготвил за тия нива, с две думи държа се- на борда съм все още!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Така е. Голямото вземане е от една измама на дружеството Енерджи пауър от 2018г, което чак сега се провизира почти напълно. То е на енергийната борса. А другото вземане е от КТБ и то си е на фондовата борса, но е доста стара новина и няма отношение към резултатите за 2022
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеНе виждам нищо апокалиптично в отчета, освен че намалява печалбата спрямо миналата година с едни 33%. С 50 млн. намаляват паричните потоци, но това мен като акционер, какво ме засяга? Важно е да вземем едни 0.50 лв дивидент
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
а каква е тази измама, ако може да кажеш, че да я прилагаме и ние?или БНЕБ се лъже само веднъж... както мъжкото дупе ....
отдавна е известно, така че не трябва да всява голям смут днес ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Така е. Голямото вземане е от една измама на дружеството Енерджи пауър от 2018г, което чак сега се провизира почти напълно. То е на енергийната борса. А другото вземане е от КТБ и то си е на фондовата борса, но е доста стара новина и няма отношение към резултатите за 2022или БНЕБ се лъже само веднъж... както мъжкото дупе ....
Last edited by petyob; 01.03.2023, 12:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеДоста неприятна изненада. Някой разбра ли точно какво се провизира? Четох бележките в допълнителната информация, но не се ориентирам, тъй като не съм запознат с предисторията. Доколкото разбирам два отделни казуса има - единият е несъбираемо вземане от пазарен участник на БНЕБ, а другото е казус с договор за цесия още от времето на КТБ. Така ли е или пиша пълни глупости?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Доста неприятна изненада. Някой разбра ли точно какво се провизира? Четох бележките в допълнителната информация, но не се ориентирам, тъй като не съм запознат с предисторията. Доколкото разбирам два отделни казуса има - единият е несъбираемо вземане от пазарен участник на БНЕБ, а другото е казус с договор за цесия още от времето на КТБ. Така ли е или пиша пълни глупости?
- 1 like
Коментар
Коментар