If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това за 120 - те хиляди декара го има на сайта. Но това е земята, която обработват - собствена и взета под аренда.
Интересно е колко е собствената земя от тези 120 х. декара.
Все още Олимпиецът нямал акции тук?! А знаел, че имат 120 хил. дка земя, наблюдавал вече 2 години как копите с представители и продаващи земя собственици курсирали до нотариусите? Кои нотариуси, в коя община - във Варна или Вълчи дол? Има една приказка, иска ми се да я спомена тук: ХАЙДЕ, ПОСМАЛИ МАЛКО ??!! И при това количество земя - защо има толкова малко купуващи на 1 - 2 хил. броя и толкова много продаващи по 10 - 20 хил. броя? Единствена препоръка - господа, не се изхвърляйте??
Според мен акцията е силно рискова - не изключвам боричкане, махнаха Ипълнителния директор, сложиха друг. Нивото на което се търгува по 1000 бр. на всеки 2 седмици е това, на което е било увеличението на капитала преди 13 - 14 години? Имам малко акции тук, колкото за "адет", около 1,5 % от портфейла ми. Не е препоръка за търговия!! Просто размишления.
Земеделие – БГ АГРО (bgagro.bg) Вече са много повече от 120 000 декарите!Дори в кризата не спират колите им с представители да ходят по нотариуси!Къде ли не ги видях за две години!Препоръки никакви разбира се!Все още нямам тук!!!
Тук някой попадал ли е на информация колко декара собствена земя притежават?
Земеделие – БГ АГРО (bgagro.bg) Вече са много повече от 120 000 декарите!Дори в кризата не спират колите им с представители да ходят по нотариуси!Къде ли не ги видях за две години!Препоръки никакви разбира се!Все още нямам тук!!!
Основен капитал - 40 млн. акции. Последната консолидирана печалба за 2021 г. е 9 млн. лв., т..е. по 22 стотинки неодитирани на акция. От 2008 г. по годините са давали редовно дивидент - от 2 до 6 и 8 стотинки. Сега чакаме одитирания резултат за 2021 г.. Купили сме билети, гледаме мача! Няма закъде да бързаме. Не препоръчвам нищо! Анализирам и размишлявам на глас.
Много лакомо обирате бройките Това да не е новата "Агрия" ?
Рано е още.
Като гледам никъв интерес.
Каква му е историята на това дружество?
Не се търгува, не се коментира, а би трябвало да е на прицел на инвеститорите в сегашната обстановка?
Коментар