If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
2008г. имат земи за 13,5мил ) , 2018 добавят до 20мил. ) , 2019 до 25 мил ,) в момента се водят за 25.7 мил. ) ,
няма преоценки ) така че поне 20 хиляди декара имат всякак ) а може и много певече да са .
Е да, тя и капитализацията на Агрия е 3 пъти повече
Съгласен съм, но ако на Агрия запасите бяха намаляли наполовина, печалбата и щеше да е поне двойна. От доста време съпоставям двете компании. Като изключим факта че тук липсва "ров" от земеделска земя, не пречи човек да има и от двете. Аз лично нямам БГ Агро не защото не ги харесвам а защото ми липсва достатъчно информация. Та ще разчитаме на колегите, които ще присъстват на ОСА да зададат въпроса за земите, които притежава БГ Агро. Ако имат и 30 000 декара земя с удоволствие бих инвестирал тук.
За това и не изчаках макса,- още на третия бисер се задоволих с 0,15/на акц. за 4дена и "бягайте краченца да бягаме" от тук и сега...
Въпросът с макс-а и на мен ми е интересен
Имам предвид, че БГагро се търгува под макса, който е постигнал от 2016 до към 2018 - тогава чарта показва че макса е бил към 2,40
Агрия прави нови макс-ове от края на миналата година
т.е. Дали и тук ще си достигне или надхърли предишния макс от 2,40 лв/хартишка (по подобие на Агрия)
(без да казваме че е някаква препоръка)
Как така "почти". Че то си е направо 1:1 с Агрия. Нищо че печалбата е на 1/3 от тази на Агрия и стоките на БГ Агро са намелели на половина а на Агрия стоките са се увеличили
Е да, тя и капитализацията на Агрия е 3 пъти повече
Само дето тук фри флота се увеличава, а при агрия намалява
Почти не носи полезна информация това, освен, че в едното има по-малко собсвтеници от другото или са с по-скромни финанси или не са решили да печелят още от инвестиции в личен план или някакви други странични логики
Ев/ебитда на БГАгро дори е по-добро от Агрия , при еднакви п/е, но като цяло много близки са като показатели
Как така "почти". Че то си е направо 1:1 с Агрия. Нищо че печалбата е на 1/3 от тази на Агрия и стоките на БГ Агро са намелели на половина а на Агрия стоките са се увеличили
Коментар