If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПАДРЕ с уважение,
написах го заради съчетанието с момента - изплатен дивидент !
Пазара е показал как оценява компанията след последния отчет и в съчетание с полученият дивидент , според мен едно задоволяване на търсенето от дребните акционери би бил само положителен жест към минотарните , без да влияе на пазара
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЕКИПА НА СОФАРМАТРЕЙДИНГ
ЗА ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ И В СРОК ИЗПЛАТЕН ДИВИДЕНТ
В същото време , наблюдавайки нарастващото търсене по позицията , си мисля че няма от къде да дойде предлагането , освен ако същото това ръководство не реши да задоволи желаещите акционери да реинвестират полученият доход .
За целта , едно задоволяване на търсенето до нива пазарни за последният месец би бил само в плюс за заложените поръчки от минотарните акционери
При цялото ми уважение към по-старите кримки, пушки или играчори, но .. падре не забелязва каквото и да е по-особено и "нарастващо" търсене. Освен това си задава и въпроса, каква ще е ползата ако след дивидента се олупате всинца и наизбушите цената (дори 6 лв да кажем) а после 1 година да се тъпчи на място. Най-големият ужас за спекулантът е - ако му се наложи с години, да виси на една и съща цена (съвсем скромно да го кажем - според наблюденията на падре разбира се)
И да не забравяме - не е препоръка !
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЕКИПА НА СОФАРМАТРЕЙДИНГ
ЗА ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ И В СРОК ИЗПЛАТЕН ДИВИДЕНТ
В същото време , наблюдавайки нарастващото търсене по позицията , си мисля че няма от къде да дойде предлагането , освен ако същото това ръководство не реши да задоволи желаещите акционери да реинвестират полученият доход .
За целта , едно задоволяване на търсенето до нива пазарни за последният месец би бил само в плюс за заложените поръчки от минотарните акционери
Да неяснотата не е малка
Балончето (по принцип) си е такова, независимо расте или спада. Има някои които спаднаха, но все още се реят в небето, верно е. че като пуснат въздух и някак по-нормално се носят над земята Имаше такъв лаф "здравословна корекция". Обачеее ... нищо не важи за бфб, А Може да е нормално - все пак на бфб са събрани папири от кол и въже. както сме казвали и друг път - освен папири, има велпапири, картони, кадастрони и разни други техни производни...общо взето все артии, някои носещи нездрав оптимизъм при попадане в топлите въздушни маси, а другите - носещи въздишки и надежди породени от нарастнала ликвидност (може би)!!!
Чудя се например каква е категорията на елтос, еврохолд, топливо ... а и други разбира се )))
незнам за топливо но днес си разкеших малко от акциите с прилична спекулативна печалба-като цяло съм доволен от позицията
само не ми стана ясно,защо всяка растяща хартия на БФБ трябва да се обявява за балон??!???!?да не би това да е в следствие на прословутия балкански синдром
Да неяснотата не е малка
Балончето (по принцип) си е такова, независимо расте или спада. Има някои които спаднаха, но все още се реят в небето, верно е. че като пуснат въздух и някак по-нормално се носят над земята Имаше такъв лаф "здравословна корекция". Обачеее ... нищо не важи за бфб, А Може да е нормално - все пак на бфб са събрани папири от кол и въже. както сме казвали и друг път - освен папири, има велпапири, картони, кадастрони и разни други техни производни...общо взето все артии, някои носещи нездрав оптимизъм при попадане в топлите въздушни маси, а другите - носещи въздишки и надежди породени от нарастнала ликвидност (може би)!!!
Чудя се например каква е категорията на елтос, еврохолд, топливо ... а и други разбира се )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
само не ми стана ясно,защо всяка растяща хартия на БФБ трябва да се обявява за балон??!???!?да не би това да е в следствие на прословутия балкански синдром
precakanoto, не те ли притеснява, че всичко което обявиш за балон след това прави огромен ръст? Възможно ли е да имаш грешна преценка за събитията, която води до по-ниска възвращаемост на портфейла ти от пазара?
Teб не те ли притеснява като видиш какво показват числата, че има например доста по-подценени кадастрони, а този направо изглежда като дирижабъл в тъмното небе на бефебе Да не би случайно да имаш твърде превратна представа за успешната ти възвръщаемост !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар