If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си изпих и аперитива и и и и ... ръчната съм дръпнал на 7ми зъб и на 9ти ;- от там нагоре ...ако търсиш ще ти продавам на всеки дивидент
Вие там какво решихте ?
Аз си изпих и аперитива и и и и ... ръчната съм дръпнал на 7ми зъб и на 9ти ;- от там нагоре ...ако търсиш ще ти продавам на всеки дивидент
Вие там какво решихте ?
какви продажби и печалба очаквате за 2014г от Софарма трейдинг?
моите са за 580-585 мил продажби и около 13 мил чиста печалба
не питам за цената, защото тя няма значение
Аз се надявам някой ден акцията да влезе в Софикс. През юни месец коефициента за фрифлоут обявен във връзка с участието на позицията в BGBX40 е 0.2776 . При днешната цена това прави капитализация на фрифлоута около 50 милиона лева. Всичко е въпрос на ликвидност. Колкото по-рано влезем в Софикс толкова по-добре, но както се казва бърза работа нямаме.
При цялото ми уважение към по-старите кримки, пушки или играчори, но .. падре не забелязва каквото и да е по-особено и "нарастващо" търсене. Освен това си задава и въпроса, каква ще е ползата ако след дивидента се олупате всинца и наизбушите цената (дори 6 лв да кажем) а после 1 година да се тъпчи на място. Най-големият ужас за спекулантът е - ако му се наложи с години, да виси на една и съща цена (съвсем скромно да го кажем - според наблюденията на падре разбира се)
И да не забравяме - не е препоръка !
моята позиция е по-различна
в случай, че се задържи дълго на една цена, примерно 6лв - купувам
след като бизнесът се развива добре, все идва момент и цената да се повиши
но и да не се повиши - живея от дивидента и всичко е наред
аз така си го представям - елементарно, но засега върши работа
винаги до сега съм правил само елементарни неща
Аз се надявам някой ден акцията да влезе в Софикс. През юни месец коефициента за фрифлоут обявен във връзка с участието на позицията в BGBX40 е 0.2776 . При днешната цена това прави капитализация на фрифлоута около 50 милиона лева. Всичко е въпрос на ликвидност. Колкото по-рано влезем в Софикс толкова по-добре, но както се казва бърза работа нямаме.
Коментар