If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сигурно въртят някакви далавери - или не плащат данъци - нали са ромове.
не бързай с далаверите
най-вероятно компанията в БГ е собственик на заводите им в другите страни и получават дивиденти, а отделно и правят нещо перз нея за да постигнат този оборот
така ми се струва, че е схемата
Интересно по кой показател е класирането - гледам че Ромфарм е на 6-то място а с печалба десетки пъти над другите? Или е възможно тези огромни печалби да не са изцяло от фармация, но пък на Хювефарма също е значителна печалбата а са пак по-назад в класирането от трейдинга, може би са разглеждали класиране по няколко показателя, но кои - не се вижда.
Сигурно въртят някакви далавери - или не плащат данъци - нали са ромове.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Интересно по кой показател е класирането - гледам че Ромфарм е на 6-то място а с печалба десетки пъти над другите? Или е възможно тези огромни печалби да не са изцяло от фармация, но пък на Хювефарма също е значителна печалбата а са пак по-назад в класирането от трейдинга, може би са разглеждали класиране по няколко показателя, но кои - не се вижда.
Софарма трейдинг явно значително изпреварва останалите дистрибутори. Екипът успява да се справя отлично в ситуациите през последните години !!!!! Какво повече да желаем? За мен лично - да купувам при възможност!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Софарма трейдинг явно значително изпреварва останалите дистрибутори. Екипът успява да се справя отлично в ситуациите през последните години !!!!! Какво повече да желаем? За мен лично - да купувам при възможност!
Виждам че добре се забалончваме, да видим докога.
Добре е когато има и "хайд-парк" да поддържа мурафетите във форума, нещо като футболна агитация сред нахъсаните фенове на цска или левски. А Интересно прословутия самозван император колко ли картоня устисква
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар