IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
    Кажете сбогом на медицината. След 5 години вместо "лекари" ще ни обслужват ботове: "За болки в корема натиснете 1, за болки в главата натиснете 2..." И производителите на "лекарства" ще плащат за техния бот (който ще издава рецепта за въпросният производител).
    "...Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях..."
    Е-рецептата вече работи, поддържа се в 5 аптечни вериги

За издаване на електронна рецепта пациентът трябва да посети личния си лекар, изключение се прави за болните от COVID-19

https://www.investor.bg/ikonomika-i-...verigi-318319/

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
      ...Личните лекари ще могат да ги издават, след като чуят оплакванията на пациентите си по телефона...
      Кажете сбогом на медицината. След 5 години вместо "лекари" ще ни обслужват ботове: "За болки в корема натиснете 1, за болки в главата натиснете 2..." И производителите на "лекарства" ще плащат за техния бот (който ще издава рецепта за въпросният производител).
      "...Българио, за тебе те умряха,
      една бе ти достойна зарад тях..."

Коментар

• Надявам се ел. рецепти да подобрят продажбите в аптеките:

Електронните рецепти и електронните направления стартират от днес. Личните лекари ще могат да ги издават, след като чуят оплакванията на пациентите си по телефона – без да ги преглеждат в кабинета си. Така ще се намали струпването на хора в коридорите на болниците. Промяната влезе скоростно в законодателството под натиска на пандемията.

https://www.investor.bg/ikonomika-i-...ecepti-318269/
        Last edited by Innocent; 18.12.2020, 11:28.

Коментар

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...mastor-318226/
          КЗК пак разреши на "Софарма Трейдинг" да придобие 19-те аптеки "ФармаСтор"

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Както се вика дай ми от ония партийни куфари , да купя на 50 п.тки Мини Купъри .

Говорих с една такава п.тка с купърче, търговец на апаратура.Тя много плю по шефовете и каза, че ако има опция веднага би се махнала.
            Държа тук щото са подценени, но трябва промяна в ръководството . Категорично!!!
            Винаги ще се намери някоя такава п..ка, която да плюе по мениджмънта. От такива ли трябва да правим заключения как ръководството си върши работата?! На който не му изнася си пуска молбата и в къщи. Същото важи и за тези, които имат акции - ако нямат вяра в компанията, да продават.
            Last edited by Absolute_Amateur; 17.12.2020, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не съм обърнал внимание - никога не чета тези парцалчета и ТВ. Ако е така, то е виден рекет - някак не ми се връзва те да правят филми и пропаганди как видиш ли Донев съсипал всичко, а той да им плаща за това...
              Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                А на някой направи ли му впечатление, че Софармаси рекламира в Блиц?
                Не съм обърнал внимание - никога не чета тези парцалчета и ТВ. Ако е така, то е виден рекет - някак не ми се връзва те да правят филми и пропаганди как видиш ли Донев съсипал всичко, а той да им плаща за това...
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

в кой квартал....?
                  https://goo.gl/maps/QLCEiQuQKMzKNuTz7

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                    На мен ми прави впечатление следното: - в един квартал на София имаше аптека Медея - затвори, имаше аптека на Марешки - затвори, а тази на Софармаси е все по-посещавана. А на персоналът му личи че е обучаван как да се държи с клиентите.
                    в кой квартал....?

Коментар

• На мен ми прави впечатление следното: - в един квартал на София имаше аптека Медея - затвори, имаше аптека на Марешки - затвори, а тази на Софармаси е все по-посещавана. А на персоналът му личи че е обучаван как да се държи с клиентите.

Коментар

• Имунизация ...срещу ПРАСВИД -10

Коментар

• А на някой направи ли му впечатление, че Софармаси рекламира в Блиц?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• От следващата година се планира поетапно ребрандиране на всички придобити аптеки към концепцията на аптеки SOpharmacy.

https://sopharmacy.bg/bg/news/newsItem43Code[/B][/QUOTE]

Благодаря Innocent!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Доколкото не бъркам —новопридобитите аптеки са печеливши. Онлайн търговията се развива успешно —виж сайта на Софармаси. Имаме и хубава система за поръчки на едро. Собствените аптеки са на загуба, но май започват да стават печеливши, все пак се иска време. Бизнесът в Сърбия върви добре, но и там доста инвестиции, няма как иначе. Дружеството е супер, но цената трябва да отиде над 7 лева —поне над цената от последното увеличение на капитала, което беше на 6,70 лв. Някои колеги критикуваха, че са купени Мини Купъри, аз не бих критикувал —нека, имидж, комфорт, престиж.
                              Но цената и трябва да дава имидж, комфорт и престиж, а се въргаляме на пет и нещо...
                              Както се вика дай ми от ония партийни куфари , да купя на 50 п.тки Мини Купъри .

Говорих с една такава п.тка с купърче, търговец на апаратура.Тя много плю по шефовете и каза, че ако има опция веднага би се махнала.
                              Държа тук щото са подценени, но трябва промяна в ръководството . Категорично!!!
                              Last edited by maretoff; 16.12.2020, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                                Аптеките Санита и Ceiba ще се ребрандират ли на Софармаси?
                                На 1 октомври 2020 г. „Софарма Трейдинг“ АД, собственик на аптеки SOpharmacy и sopharmacy.bg, финализира придобиването на едноличен контрол върху дружествата „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД. В резултат на сделките „Софарма Трейдинг“ АД придобива над 150 аптеки в цялата страна, които се развиват под марките Ceiba, SCS и Sanita, както и онлайн аптеката sanita.bg. От следващата година се планира поетапно ребрандиране на всички придобити аптеки към концепцията на аптеки SOpharmacy.

https://sopharmacy.bg/bg/news/newsItem43Code

Коментар

Working...
                                X