IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много "чорап" много нещо се прострял под Бидхата, -Ха дано мине и Чичо Коледа, да ги уважи!!!

Весела и Щастлива КОЛЕДА !
    И Със ЗДРАВЕ ДОГОДИНА ДО АМИНА!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Започна по дивидентни компании да се заглеждаш вече, крайно време беше
      Взе да ми идва акъла викаш

Ами комбинацията дивидент + добра възможност за капиталова печалба най ме привлича

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
        Мама СОФАРМА съм я пенсионирал преди година. Като по-млада наблягаме на дъщерята.
        Не е препоръка.
        Е двете трябва да вървят ръка за ръка, не може само щерката да е нагиздена !

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

по-скоро с растеж на резултатите, дивидента в случая е просто бонус

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мда, от вчера се трупа бид но не ще да сипе вече.. пък ми се искаше да прибера в торбичката още едно тонче

Коментар

• Мама СОФАРМА съм я пенсионирал преди година. Като по-млада наблягаме на дъщерята.
              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                НАЙ!!!
                Е хубава работа ! Защо дразните Грую не мога да разбера !

При Мама въобще не е НАЙ с тези грозни резултати, които вади !

Коментар

• Оправда ми се тактиката: купих на 5,50 съобразно наличния кеш, сега с добрите новини качихме на 5,80.
                  Не е препоръка за търговия.
                  При мен е ПОЧТИ НАЙ!

Коментар

• НАЙ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                      Дето се вика големи благодарности на Чичо (Коледа), че раздаваше на 5.50 на всички от сърце...май свършиха подаръците ?
                      Мда, от вчера се трупа бид но не ще да сипе вече.. пък ми се искаше да прибера в торбичката още едно тонче

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                        Дето се вика големи благодарности на Чичо (Коледа), че раздаваше на 5.50 на всички от сърце...май свършиха подаръците ?

Ааа, още ден ще е валидно мисля,- кой сложил чорапчето -сложил...,- До година до амина!!!

Коментар

• Дето се вика големи благодарности на Чичо (Коледа), че раздаваше на 5.50 на всички от сърце...май свършиха подаръците ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

факт, плюс тънкия пазар и подпирането му. Когато дължиш 1000 лева, това си е твой проблем, когато дължиш 100 000 000 лева, това е проблем на банката - стар постулат, но много верен

Дето се вика , то тук Най му прилга да се тури!!!.

-"
                            Акумулираните резултати на Софарма Трейдинг също продължават своето възходящо развитие. Така, приходите на компанията за периода януари-ноември достигат до 799 576 хил. лв. или това е 13% ръст спрямо 709 646 хил. лв. за същия период на 2019 г. Акумулираната печалба преди данъци нараства с 18% до 22 603 хил. лв. сравнено с отчетените 19 185 хил. лв. за единадесетте месеца на миналата година."
                            Прикачени файлове: Финансови резултати-Ноември 2020

Коментар

• Прилича ми на добрата стара тресчотка, но ще видим. Съжалявам, не е по темата (SO5).

Коментар

• От сайта на Sopharmacy:

С гордост споделяме, че днес в аптека SOpharmacy Тетрикс беше изпълнена първата Е-Рецепта в България за лекарства по лекарско предписание.

Това е много важна стъпка в новата технологична ера за здравния сектор в България и очакваме да видим оттук нататък интензивно развитие и възможности за подобряване на услугите към пациентите. Ние от SOpharmacy подкрепяме всяка инициатива в полза на грижата за пациента.

Как работи Е-рецептата: чрез специално разработен софтуер лекарите ще изпращат в облак електронните рецепти, а пациентите ще трябва да представят в аптеката своята лична карта или да издиктуват ЕГН-то на човека, за когото пазаруват, както и 12-цифрен код на Е-рецептата, който ще получат от лекаря. Така фармацевтът ще може да провери за рецептата в облака и съответно бързо и лесно да я изпълни на място.

https://sopharmacy.bg/bg/news/newsIt...94SriQMIrNrPOg

Коментар

Working...
                                X