Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Защо да е "мазохизъм", когато допълваш на разумна цена?! Като гледам броя на сделките през изминалите дни, явно много мазохисти има на борсата. Това е по-скоро оптимизъм!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Аз пък обратно. Радвам се когато акциите които не притежавам падат. Когато моите падат, не ми харесва. Това си е мазохизъм...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Е винаги можеш да сложиш още 50-100х отгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Това е само ако не си се нагувичал здраво.. Ако си пълен до козирката с акции, че и над нея, ти се иска вече само да качват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
Аз се радвам, когато цените на моите компании падат. Със същите пари мога да си купя повече акции. Естествено важното е да си уверен в дългосрочния успех на компанията.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
Аз се радвам, когато цените на моите компании падат. Със същите пари мога да си купя повече акции. Естествено важното е да си уверен в дългосрочния успех на компанията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТези продажби тук няма ли да имат край?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтранна работа са инвестициите на БФБ...
СФТРД излезе на борсата през 2008г. при цена 5лв с
неконс. резултати за 2008г. продажби за 328 млн и печалба от 5,3 млн.лв
Днес през 2020г. само до 3 трим компанията прави
неконс. /конс.А вече оперира и с над 200 аптеки и в съседна Сърбия....и резултата е цена пак малко над 5лв !!!647 382 16 125 / 812 138 6 910
Донякъде затова после наблюдавахме спад - бумажката доста време постоя до към 1,50,, но Форти ще знае по-добре, защото е купил там някъде долу в "ниското", а не по 5лв за книжле.
Оттам насетне май всичко става найLast edited by precakanoto; 24.12.2020, 19:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтранна работа са инвестициите на БФБ...
неконс. /конс.А вече оперира и с над 200 аптеки и в съседна Сърбия....и резултата е цена пак малко над 5лв !!!647 382 16 125 / 812 138 6 910
Според мен трябва да заредиш под оборот и печалба и най силните разходни пера,
картинката ще светне като опоскана след Коледна елха!
Коментар
-
Странна работа са инвестициите на БФБ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
„Софарма Трейдинг“ отчете 51% ръст на печалбата преди данъци през ноември
https://www.investor.bg/novini-i-ana...oemvri-318600/
- 1 like
Коментар
Коментар