IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
    Някой би ли споделил на кой посредник е продал?
    От днес нямам сетълмент, но от последните дни винаги е Бенчмарк
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Някой би ли споделил на кой посредник е продал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

Защо да е "мазохизъм", когато допълваш на разумна цена?! Като гледам броя на сделките през изминалите дни, явно много мазохисти има на борсата. Това е по-скоро оптимизъм!
        Мазохистът и от ляво, и от дсно е един и същ

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Аз пък обратно. Радвам се когато акциите които не притежавам падат. Когато моите падат, не ми харесва. Това си е мазохизъм...
          Защо да е "мазохизъм", когато допълваш на разумна цена?! Като гледам броя на сделките през изминалите дни, явно много мазохисти има на борсата. Това е по-скоро оптимизъм!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Е винаги можеш да сложиш още 50-100х отгоре
            Ухаа, напечатай малко евраци и за мен ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Това е само ако не си се нагувичал здраво.. Ако си пълен до козирката с акции, че и над нея, ти се иска вече само да качват
              Е винаги можеш да сложиш още 50-100х отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение

Аз се радвам, когато цените на моите компании падат. Със същите пари мога да си купя повече акции. Естествено важното е да си уверен в дългосрочния успех на компанията.
                Аз пък обратно. Радвам се когато акциите които не притежавам падат. Когато моите падат, не ми харесва. Това си е мазохизъм...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение

Аз се радвам, когато цените на моите компании падат. Със същите пари мога да си купя повече акции. Естествено важното е да си уверен в дългосрочния успех на компанията.
                  Това е само ако не си се нагувичал здраво.. Ако си пълен до козирката с акции, че и над нея, ти се иска вече само да качват

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Тези продажби тук няма ли да имат край?

Коментар

• И утре и временно(за няколко месеца) спират

Коментар

• Тези продажби тук няма ли да имат край?

Коментар

Странна работа са инвестициите на БФБ...

СФТРД излезе на борсата през 2008г. при цена 5лв с
                          неконс. резултати за 2008г. продажби за 328 млн и печалба от 5,3 млн.лв

Днес през 2020г. само до 3 трим компанията прави

неконс. /конс.
                          647 382 16 125 / 812 138 6 910
                          А вече оперира и с над 200 аптеки и в съседна Сърбия....и резултата е цена пак малко над 5лв !!!

Трябва обаче да се отчете и че първата цена от 5 лв влезе в употреба преди да е изцяло "пазарно" определена.
                          Донякъде затова после наблюдавахме спад - бумажката доста време постоя до към 1,50,, но Форти ще знае по-добре, защото е купил там някъде долу в "ниското", а не по 5лв за книжле.
                          Оттам насетне май всичко става най
                          Last edited by precakanoto; 24.12.2020, 19:51.

Коментар

Странна работа са инвестициите на БФБ...

неконс. /конс.
                            А вече оперира и с над 200 аптеки и в съседна Сърбия....и резултата е цена пак малко над 5лв !!!

Според мен трябва да заредиш под оборот и печалба и най силните разходни пера,
                            картинката ще светне като опоскана след Коледна елха!

Коментар

• Странна работа са инвестициите на БФБ...

неконс. /конс.

Коментар

• „Софарма Трейдинг“ отчете 51% ръст на печалбата преди данъци през ноември

https://www.investor.bg/novini-i-ana...oemvri-318600/

Коментар

Working...
                                X