Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОще ли ще пада?
Залагам на 5.4-5.5
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още ли ще пада?
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОтлични резултати. Време е цената да падне
На индивидуално ниво печалбата преди данъци на „Софарма Трейдинг“ АД бележи 11% до 15 687 хил. лв. сравнено с отчетените 14 172 хил. лв. през януари-април 2023 г. Приходите на индивидуално ниво за същия период нарастват с 13% до 466 991 хил. лв. спрямо 412 935 хил. лв. в четирите месеца на предходната година.
Само през април приходите на „Софарма Трейдинг“ АД нарастват със 17% до 115 518 хил. лв., а печалбата преди данъци възлиза на 3 977 хил. лв., което представлява 24% ръст. В четвъртия месец на 2024 г. печалбата преди данъци на Група Софарма Трейдинг бележи 69% ръст до 5 214 хил. лв., а приходите нарастват с 21% до 155 910 хил. лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Свързвам го с упражняването на варантите от чичо. Срещу тези пари трябва да има доходност. Отделно, чисто стратегически, аз не виждам смисъл това дружество да е публично, но това си е мое виждане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Как така "трябва да се плащат дивиденти при Софарма"? В устава ли им го пише? Защо трябва да се плащат там, а не тук, както бе обещано?
Какво означава "обещано"?
Кой как обещава и Пред кого е обещано?
Защо е обещано, Ако е на ушенце за който е на коленце има ли смисъла на обещано, ако не е казано пред всички акционери. Ако е казано на събрание на Медика ли получава статут на обещано? Все Риторични въпроси
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Как така "трябва да се плащат дивиденти при Софарма"? В устава ли им го пише? Защо трябва да се плащат там, а не тук, както бе обещано?
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПредвид ситуацията, аз си мисля, че печалбите тук са пренасочвани към мама, където трябва да се плащат дивиденти. Нямам тук, имам при софарма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Предлагам да почнем да му бойкотираме събранията на Донев. Да си се събира той и 1-2 ма турбо фенове и да се чешат по врата какво става!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПредлагам да почнем да му бойкотираме събранията на Донев. Да си се събира той и 1-2 ма турбо фенове и да се чешат по врата какво става!
Коментар
Коментар