И какво става сега ? Уж добри резултати, а никакъв ръст. Рефлекс на умрял кон. Хората в ццб направиха 30% кирия по това време. Не е препоръка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДобри продажби, динамично увеличаващи се. Реализират се продажби на оборудване и консумативи. Липсват несъбираеми вземания. Перспективен сектор от иконоиката, където трудно могат да навлязат конкуренти.
Акцията е с потенциал за поскъпване по мое мнение до 5лв в следващите 3-4 години.
би било добре да се видим на ОС
Коментар
-
Добри продажби, динамично увеличаващи се. Реализират се продажби на оборудване и консумативи. Липсват несъбираеми вземания. Перспективен сектор от иконоиката, където трудно могат да навлязат конкуренти.
Акцията е с потенциал за поскъпване по мое мнение до 5лв в следващите 3-4 години.
би било добре да се видим на ОС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Baio Разгледай мнениеОлимпиец аман от неграмотни , уморявам се като чета такива посредствени коментари. Четейки твоят коментар братята Кирил и Методий биха се обърнали в гроба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМаринчо кво споко бе пич,аз съм на тая борса от първият и ден на създаването.Не ми прави сметката кво искам ами защо не става е въпроса.А като вкараш една камара пари като мен няма как да си спокоен.Айде лека ви вечер,сядам със жената на по-едно малко уйски с бадемки и лешници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМаринчо кво споко бе пич,аз съм на тая борса от първият и ден на създаването.Не ми прави сметката кво искам ами защо не става е въпроса.А като вкараш една камара пари като мен няма как да си спокоен.Айде лека ви вечер,сядам със жената на по-едно малко уйски с бадемки и лешници.
И аз си имам 8,000, но хич и не се притеснявам тук, защото няма причина..Last edited by marinbg; 19.01.2011, 09:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПич, спокойно дишай, просто сега се увеличава фрий-флоута. След известно време ще мине 15-20 % като влезе некоя и друг чужденец, или пенсия (май единствения проблем е, че са свързани със Софарма и затова сега пенсиите не се бутат тука). Така че търпение му е майката...
Ти що си останал с впечетлението незнам, че си открил "топлата вода" на тая борса и трябва да "рипне" с 50% 2 месеца след като си купил акции?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАбе дори по-една майна не ни теглят от "Софарама".Кво се изпокриха в миша дупка,ден след ден само добри отчети а кво "Булбанк" ни зарива с техни акции.http://www.investor.bg/news/article/111136/339.html Нас това кво ни топли и докага ще тъпчем на едно място?(И да не си купите акции като мен от всичките им дружества-Това да не кажете,че е препоръка за търговия.)
Ти що си останал с впечетлението незнам, че си открил "топлата вода" на тая борса и трябва да "рипне" с 50% 2 месеца след като си купил акции?!
Коментар
-
Абе дори по-една майна не ни теглят от "Софарама".Кво се изпокриха в миша дупка,ден след ден само добри отчети а кво "Булбанк" ни зарива с техни акции.http://www.investor.bg/news/article/111136/339.html Нас това кво ни топли и докага ще тъпчем на едно място?(И да не си купите акции като мен от всичките им дружества-Това да не кажете,че е препоръка за търговия.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеОпа - ще вземаме ли 15 ст. дивидент това лято?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение2008-5млн,2009-18млн, 2010-30млн.
Който каже че компанията не се развива добре-пепел му на устата!
Коментар
Коментар