А къде ще се прецакаш, когато акцията през 2011 направи 100 процента и си вземем дивидента, а Умнико. Това ли е втория ник на Мечката- много елементарно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеИ аз смятам че компанията е много добра и не смятам да продавам под 5лв за парче.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Печалбата на водещия дистрибутор на лекарствени средства "Софарма трейдинг", част от групата "Софарма", се е увеличила трикратно за деветмесечието в сравнение със същия период през 2009 г. до 5.3 млн. лв. Това показва неконсолидираният отчет на дружеството за периода.
За първите девет месеца на 2009 г. финансовият резултат на дружеството е бил 1.78 млн. лв., показва неконсолидираният финансов отчет на "Софарма трейдинг".
Продажбите на компанията за периода са се увеличили с 12% до 291 млн. лв.
Основен фактор за добрите резултати са продължаващият ръст на пазара като цяло, ефективната логистика и разнообразяването на продуктовото портфолио и клиентските канали за реализация на продажбите, обясняват от мениджмънта на компанията в доклада за дейността. От разпределението на оборота по групи клиенти личи, че в основата на ръста са повишените продажби на лекарства към аптеките в страната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеИ аз смятам че компанията е много добра и не смятам да продавам под 5лв за парче.
Коментар
-
Моето мнение е, че г-н Донев последователно се стреми да превърне компанията в една от най-добрите на БФБ, работеща за всички акционери.
Отделно тя е лидер в бвоят бизнес. Предполагам, че и вижданията за бъдещото и развитие ще се реализират все така успешно както и до момента.
Според мен цената на първоначално предлагане на борсата - 5лв - през 2008г мисля беше, отново ще бъде достигната и то в период до 2 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОтчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнениеТях вече не ги търси за борсата, сега имат да дават на бюджета 100 млн. , после... спират им част от свежите пари , които текат към тях и БФБ си отива бавно и мъчително.
Коментар
Коментар