Те ще искат да продават
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеПенсиите имат ли акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВижте сега да съборите акцията!!!
Някой може ли да ме насочи, къде мога да видя колко е вече фрий-флоута на компанията, щото Инвестора отвориха място за реклами ама за такова инфо - не!
Коментар
-
Q10
следващият път без мен
упражнението нещо не ми хареса
Коментар
-
Q10
вече са си при нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАко ти си купил всички акции днес си направил сериозна покупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХайде и аз понапълних тук(вече седмица). Компанийката е добра, лидер в сектора, печалбата расте, сектора е далеч от рецесията, мениджмънта е ОК и имат гръбчето на мама SFARM.
Коментар
-
Софарма Трейдинг е качена на пазара след като еуфорията вече беше преминала. Българските акции падаха и на никой не му е било до покупка на нова компания на сравнително висока цена - търговията е тръгнала от 5 лева все пак...Сега обаче първо цената е значително по ниска и второ параметрите на компанията са значително по добри. В такава ситуация мажоритарният собственик най много да пуска по някое пакетче от по десетина хиляди на ниво колкото да се поддържа търговията и да има сделки, но голям пакет надали ще продаде защото според мен банковото му финансиране ще излезе по евтино...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Аз по-скоро имам други притеснения тук. Когато се листваше Софарма Трейдинг, имаше заявено определено предлагане, което не срещна търсене. И тъй като след това в нито едно изказване или действие не е имало намек, че се отказват от продажбата на тези акции, това означава, че ние няма как да знаем докога мажоритаря ще е склонен да посреща търсенето на акции. А когато има за продаване пакет, по-голям от настоящия фри флоут, не виждам как може акцията да расте с темп, по-различен от този на пазара като цяло.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар