Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа: Трейдингът е секси, но и диверсификацията важна е.
На мен ми е трета по сила акция, в един момент може и да се качи нагоре.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеТук големият въпрос е какво ще стане със Трейдинга (дивидентната политика например) ако Ромфарм увеличи дела си в Софарма от 13,5% на примерно 80% или 50%.
Може и дивидента да започне да е нулев.
Не се знае.
Така че не си мислете, че няма рискове.ВИНАГИ има.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Не е пpепоpъка за каквото и да е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеТук големият въпрос е какво ще стане със Трейдинга (дивидентната политика например) ако Ромфарм увеличи дела си в Софарма от 13,5% на примерно 80% или 50%.
Трудна ще да е тази работаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Тук големият въпрос е какво ще стане със Трейдинга (дивидентната политика например) ако Ромфарм увеличи дела си в Софарма от 13,5% на примерно 80% или 50%.
Може и дивидента да започне да е нулев.
Не се знае.
Така че не си мислете, че няма рискове.ВИНАГИ има.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСофарма трейдинг ще продължи да е №1 и това ще бъде все по-очевидно.
има много причини за това
Ти най добре вземи малко се диверсифицирай, аче всички яйца 1 кошница....освен ако не си ортак с ОД...ма щом става дума за пари и орталъка е до време.
Та - умната
Коментар
-
Браво на СФТРД!
http://www.investor.bg/forum/showthr...43#p1380474478
С традиционния си дивидент така е очаровала инвеститорите, че й имат доверие за дивидент през 2014 повече отколкото на най-популярните адсиц-и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениете нали спечелиха от други акции
аз въобще не съм любител на високите цени, но тук така се получи
Не е препоръка, имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениемай за доста хора гроздето е кисело, за това са такива тезите
аз въобще не съм любител на високите цени, но тук така се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедоста погрешни тези май са изразени тук
ама нали е форум.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+111
Те миноритарите в групата са свикнали да бъдат прецаквани, и то неведнъж.
)
Онези в Севтото само да не питаме, че не знам какво ще чуем. В техния случaй е добре да разположат около компанийката или из Казанлък 3 до 5 чешми на фармата (синьо с бял надпис), да се трансформира негативно струпаната атмосфера около севтополисаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеДа ,ама ти ако смяташ ,че компанията , в която държиш 80 % е подценена и можеш да предвидиш поне 6 месеца напред как ще вървят продажбите да правиш такива подаръци ,дори и на свързани лица ,Това си е живо източване . Тия врътки не се правят току така . Да се вдигне стойността на" Доверие" за сметка на "Софарма".....
Каквито и затруднения да е имала "Софарма " това ми изглежда грабеж ,поне за миноритарите ....
Те миноритарите в групата са свикнали да бъдат прецаквани, и то неведнъж.
ПС Имам трейдинги и то немалко, над 1/12 от портфейла.
Акцията си е 6, ма малък фф и прекалено зависима от тоя и оня, на които нямам пълно доверие. Инак бих удвоил и утроил, не на тези цени естествено
Коментар
Коментар