If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако трейдингът се изкачи в твоята шорт-листа на имповия блу-чипс индекс (набора с "най-секси" дирижабли) то той ще избута друг блу-чип от достойното му място нали така. Ако си ги номерирал примерно така по сексапилност:
1. саламджийницата
2. златния жабок
3. трейдинга
и трейдингът по някакви неведоми пътища се изкачи на второ място, то той би изместил достолепно стоящия там златен жабок, нали така ?
(списъкът е само илюстративен, за да подскаже идеята на въпроса за жабока)
Нямам саламаджийница, бе.
А Трейдинги имам повече бройки от Жабоци.
По могъщество са ми: Жабоци, Атерки, Трейдинги.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
За мен СФТРД може би ще е реално оценена около 4-те лева, но и тогава ако се развива както сега и ако е водена от същия екип - не бих продал!!!
Поздрави!
Ще дойде време, ще се появи друга възможност и ще продадеш.Всички сме минали по тоя път.
За мен СФТРД може би ще е реално оценена около 4-те лева, но и тогава ако се развива както сега и ако е водена от същия екип - не бих продал!!!
Поздрави!
Поздрави!
Aма то ако това стане на 4 кинта, хима може да е на 8, за кво да му се буташ тук толкова
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Поздрави!
ако трейдингът се изкачи в твоята шорт-листа на имповия блу-чипс индекс (набора с "най-секси" дирижабли) то той ще избута друг блу-чип от достойното му място нали така. Ако си ги номерирал примерно така по сексапилност:
1. саламджийницата
2. златния жабок
3. трейдинга
и трейдингът по някакви неведоми пътища се изкачи на второ място, то той би изместил достолепно стоящия там златен жабок, нали така ?
(списъкът е само илюстративен, за да подскаже идеята на въпроса за жабока)
Тук големият въпрос е какво ще стане със Трейдинга (дивидентната политика например) ако Ромфарм увеличи дела си в Софарма от 13,5% на примерно 80% или 50%. .
Коментар