If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
моят боб ми говори и звездите ми потвърждават, че трябва малко по-скромно да го даваме. аз съм за 23ст, а 25 след 2 години, което за мен е много добър вариант.
наздраве
щом ти се е обадил "боба" и така ти е казал
наздраве!
25 стотинки е хубаво и закръглено число. На запад му викат куортър, а ние акционерите на СФТРД май ще му викаме дивидент за 2013година
моят боб ми говори и звездите ми потвърждават, че трябва малко по-скромно да го даваме. аз съм за 23ст, а 25 след 2 години, което за мен е много добър вариант.
наздраве
Има още на къде да ходи цената. С възстановяването на икономиката ще расте броя на заетите. После ще започнат да растат и заплатите. Това ще качи приходите в здравната каса. Неизбежно е това да подобри допълнително приходите. Предполагам рентабилността ще расте плавно и ще имаме по-голям ръст на печалбата. Като добавим относително ниското П/Е и ежегодния дивидент нещата изглеждат доста добре.
наздраве и от мен,въпреки закъснението-да си жив,здрав,много късмет и успехи ти желая и да си все така точен и прецизен анализатор както досега(защото има много какво да учим от хора като теб!!!!!)
Коментар