If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продажбите на медицинска апаратура имат много добър марж на печалба. В по-добри времена може да се изкарва половината от сегашната печалба само по това перо.
Илачите ,се продават повече в лоши времена ,а след като се задават по-добри значи нещата ще са в застой ,дори надолу освен ако не завземе пазарен дял на друг играч ))
Десетина милиона ми се виждат доста малко за половин милиард продажби ,доста ниска рентабилност и голяма задлъжнялост...
Вече нямам т.к , смятам ,че се понабалончи хартията
6 мил + дълг спрямо предното тримесечие и то намаляват рязко редовните.
Иначе дивидента по-скоро 25 ст.+ ако не решат малко да увеличат играта на сигурно.При 25ст. в компанията остават 1,6 млн.
Не ми харесва че дълговете растат, макар че това подпомага банковата дейност на СФТРД - лихвения спред е добър, ама за мен нарастването на дълга значи повече риск.
Напълно съгласен .... Компанията се справя много добре, за което можем да благодарим на целия мениджърски екип , но това поемане на дълг не вещае нищо добро в дългосрочен план
Не ми харесва че дълговете растат, макар че това подпомага банковата дейност на СФТРД - лихвения спред е добър, ама за мен нарастването на дълга значи повече риск.
Коментар