IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Пьяу !!!!! - и туканка.

Фортиссов - а моето скромно желание е тази акция да падне до около 2.28 кинта и да не мръда нагоре... да обяснявам ли що?
    Остава да кажеш, че и дивидент не искаш да плащат тогава

Коментар

• Малей!!!
      Тук не си поплюват!

Коментар

• Пьяу !!!!! - и туканка.

Фортиссов - а моето скромно желание е тази акция да падне до около 2.28 кинта и да не мръда нагоре... да обяснявам ли що?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Скромно желание!!!
          И аз си мисля за 10лв, но не преди 2016 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
            Доста скомно Fortiss, вече е факт 10 процентовото. А цяла година е още пред нас :-)
            абе каквото и да си кажем тук е маничко-защото акцията има потенциал за мнооого нагоре

Коментар

• :-)

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Предполагам Софарма трейдинг ще направи +10% за 2014г, а отделно дивидентът. Това са моите скромни очаквания.
              Доста скомно Fortiss, вече е факт 10 процентовото. А цяла година е още пред нас :-)

Коментар

• Тук нещата отиват нагоре и то сериозно. Има купувачи и на 3.35лв.

Коментар

• част от задълженията към Софарма са заменени с банково финансиране
                  от друга страна Софарма намалавя банковите си кредити по тази причина

Коментар

• Продажбите на медицинска апаратура имат много добър марж на печалба. В по-добри времена може да се изкарва половината от сегашната печалба само по това перо.

Коментар

• Илачите ,се продават повече в лоши времена ,а след като се задават по-добри значи нещата ще са в застой ,дори надолу освен ако не завземе пазарен дял на друг играч ))
                      Десетина милиона ми се виждат доста малко за половин милиард продажби ,доста ниска рентабилност и голяма задлъжнялост...
                      Вече нямам т.к , смятам ,че се понабалончи хартията

Коментар

• По-висок дълг, по-малък дивидент - това е моята прогноза. В най-добрия случай 20-22 ст.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• 6 мил + дълг спрямо предното тримесечие и то намаляват рязко редовните.
                          Иначе дивидента по-скоро 25 ст.+ ако не решат малко да увеличат играта на сигурно.При 25ст. в компанията остават 1,6 млн.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            Не ми харесва че дълговете растат, макар че това подпомага банковата дейност на СФТРД - лихвения спред е добър, ама за мен нарастването на дълга значи повече риск.
                            Напълно съгласен .... Компанията се справя много добре, за което можем да благодарим на целия мениджърски екип , но това поемане на дълг не вещае нищо добро в дългосрочен план

Коментар

• Не ми харесва че дълговете растат, макар че това подпомага банковата дейност на СФТРД - лихвения спред е добър, ама за мен нарастването на дълга значи повече риск.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• така е прав си! просто сметката ми бе за 25стинки тази година и 5 стотинки за компанията, но и на 23 ще съм доволен

Коментар

Working...
                                X